95

Анонимен

преди 2 години

1. То не е купуване, ама няма да го разберете, така като аз не разбирам "белите", които доброволно и БЕЗПЛАТНО подложиха децата си на ужасяващ експеримент с тестването на вещество с неясно съдържание и неясни странични ефекти, за да се предпази от медийна болест с под 1% смъртност. Колкото до "допитването", така сме научени - като не знаеш нещо, да питаш по-знаещия и по-опитния. Във вашата култура вероятно е инак и вероятно това е причината за качеството на лидерите ви.

94

Анонимен

преди 2 години

До до 98 101 А защо го цензурират :) Нали, заради вас :) Заявете се, като такива и поискайте да ви признаят! Само че това не е ваше име. Аз съм наясно, че сте от различни народности и общото е начинът ви на живот. Народността е индийци най-общо казано, а Ц е начин на живот. Разбирам Ви, че не Ви е приятно да носите бремето на престъпниците от общността, но виждам как лесно ни хвърляте на нас отговорността за нашите престъпници, така че всеки да си носи кръста. На нас даже ни е по-тежко, защото

93

Анонимен

преди 2 години

До до 97 Като не разбирате, защо спорите? Щом един човек може да продаде друг човек, значи го притежава. Свободният човек сам решава как да живее. И защо се допитвате да нас, като сте толкова културни :) Така и не писахте ром ли сте.

92

до 98

преди 2 години

Не, аз съм онова, което започва с "Ц", но го цензурират. Ц-ните не са само роми, но имаме сходна култура, език и обичаи. В България са предимно роми.

91

до 97

преди 2 години

Нищо не разбирам от робство. Нито от страната на поробения, нито от страната на поробителя. Даже на майчиния ми език няма такава дума. В българския има много синоними. Повече отколкото инуитите имат за сняг. Като ми трябва да разбера нещо се допитвам до българите и до другите експерти по въпроса.

90

Анонимен

преди 2 години

До 95: в България като държава никога не е имало робство! А това да продаваш дъщеря си като вол си е робство! Това, че вие му викате с друго име не променя същността му! Няма друга група в Европа която да продава дъщерите си за пакет цигари освен пигмейте! Голямата ви култура е, че за вас 1 кон е по ценен от децата ви! Поне си личи, че с индийците сте едно племе! Даже Англия не успя да направи от тях хора! Все още убиват с камъни дъщерите си ако братовчедите им ги изнасилят!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Все пак, бихте ли отговорили на въпроса ми: Ром ли сте?

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Дайте пример за народ, поробен от българите! Между другото, по време на турското робство и вие сте имали правото да се държите зле с нас, така че не се правете на добри душички, защото и днес Вашите съобщници продължават да вършат изключително жестоки престъпления срещу нас. Притесняваме се за вашите непълнолетни продадени момичета, защото вас, очевидно, не Ви е грижа, а нали все сме ви длъжни.

87

Анонимен

преди 2 години

До 91: самия факт, че се налага човечеството да прави програми по интеграция на бойкопигмейте показва ясно колко ви е капацитета! Културата ви се изчерпва с реване за помощи и обяснения как целия свят ви е длъжен защото вие сте недъгави! Все едно светът ви е виновен, че за разлика от животните не сте осъзнали, че кръвни роднини не трябва да създават поколение! Все едно българите са виновни, че детето ти е мутант защото си дядо на втората си жена!

86

Анонимен

преди 2 години

Нека не си говорим за робство, защото за разлика от вас, ние знаем за него само от чуждите народи! И не берете грижа за купуването на нашите булки, вашите ги вземаме безплатно, така че няма от какво да се притеснявате.

85

Анонимен

преди 2 години

До до 88 91 Първо, ще си позволя да отбележа :), че държавата има много функции, а не - една :). Доколкото в цял свят се говори за вашата интеграция, очевидно не се справяте добре никъде. Нашата култура ще остане и след нашето изчезване, което сте така мил да предричате, защото вече е създадена. Вие нямате култура. Вие сте си присвоили части от фолклора на народа, при който живеете, но нямате култура, която да се открива при всички общности, във всички държави. Имате само език, който няма писме

84

Анонимен

преди 2 години

До 91: да продаваш дъщеря си на 10 години за ***, инкубатор или източник на органи не е култура, а престъпен манталитет! Целия свят се отказа от робството и го осъжда, само бойкопигмейте още го практикуват, че на всичкото отгоре го налага над техните, а не както другите нации над чуждите племена! Каква ти култура от индивиди които за разлика от амебите се множат дори и в негостоприемни условия! То и затова всеки 5 от 6 бойкопигмея са с малоформации или умствено увреждане!

83

Анонимен

преди 2 години

До 85: когато първото гражданство на бойкопигмейте е пигмейско, а второто им гражданство е българско, тогава може да ръсите глупости, че проблема им е, че учат на втори език! След като са родени в България, имат само българско гражданство и като ходят да правят глупости в Европа статистически ги водят българи, значи българския им е ПЪРВИ ЕЗИК! Бойкопигмейте по това си приличате с македоноидите! Когато ви изнася сте българи, ама иначе не сте такива!

82

до 88

преди 2 години

Функцията на държавата е да защитава слабите от силните. Ето защо ние не се нуждаем от държава и се справяме повече от добре във всяка, а вие от своя страна, без държава сте обречени. Изчезне ли България, още на второто поколение изчезват и българите. Толкова ви е "културата". А нашата и без държава процъфтява и ще пребъде.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Към кого е въпросът?

80

Анонимен

преди 2 години

Като оставим настрана функционалната ви негарамотност и липсата ви на знания по история и култура, вие лично с какво сте допринесла за българската, че така страстно се биете в гърдите с нея, сякаш ви е бащиния?

79

Анонимен

преди 2 години

До до 84 85 С отличен по английски. Да не забравяме, че вие нямате държава или поне не искате да се върнете в Индия, така че не е наша вината, че трябва да учите не на майчиния си език, а - на чужд. Осигурени са ви много допълнителни помощи, за разлика от арменците, евреите и турците. Между другото, детето беше отгледано в българско приемно семейство, та проблемът с езика не би трябвало да му е оправдание. Вие ром ли сте?

78

Анонимен

преди 2 години

До 85: майчиния език на всички родени в България е български! Втория език е по желание! В нито една държавна институция не са длъжни да знаят бойкопитекски за да разберат какъв ти е проблема! Когато бойкопигмейте си създадат държава и култура тогава може да се говори, че българския им е втори език!

77

до 84

преди 2 години

А вашето дете как се справи? Ама не на майчиния си език, а на втория който е научило за да завърши училище?

76

Анонимен

преди 2 години

Преди време, по някаква програма, в класа на дъщеря ми имаше едно ромче. Не само, че завърши, ами и с висок успех. На едно от тържествата, имаше програма и всяко дете се представяше с разказ. Това дете едно изречение не можа да каже, а беше активно подпомогнато от учителката, за разлика от нашите деца, които се справиха сами. Та, дипломата нищо не значи.