28

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви е виновен.Който и да дойде,нищо не може да направи с 80% д-били.

27

ПОЕМИ ВИНАТА, РАДЕВ!

преди 2 години

Ти разруши България, която имаше 10 години спокойствие

26

АНонимен

преди 2 години

На гумен гадев му е добре,правителството е негово,заплатата му много хора даже не могат да сънуват,да му мисли народа,затова че го преизбраха.

25

Анонимен

преди 2 години

каквото беше останало от земеделието се унищожи последните 10-15 години. Полвината райони реално са феодални области от мнооого много отдавна.

24

dakotabg

преди 2 години

Как може,да загубим нещо,което сме загубили отдавна?

23

Анонимен

преди 2 години

Управляващите комунисти на Радев унищожиха зеленчукопроизводството през космическата цена на тока. Оставка и затвор за слугата на мафията!

22

Анонимен

преди 2 години

Ауе Радев, ние цела държава изгубихме, ти за някакво земеделие си загрижен.

21

Анонимен

преди 2 години

Радев и от земеделие взе да разбира.Радев,държавата ще я докарате дотам, където докарахте авиацията.

20

Ко мрънка тоя

преди 2 години

Нали неговите хора управляват....

19

Анонимен

преди 2 години

Още по бай Тошово време баща ми обработваше земята и отгеждаше животни. Когато бях 13 годишен започнах да му помагам. Тогава се научих на труд и след училище бях в градината и при животнит Децата ми навършиха 17 години и тях съм ги научил да работят. Не чакаме на Мутрите да ни хранят с химия. Виждали ли сте чер.на диня а отвътре жълта с чер.ни семки. Този сорт са го изгубили безвъзвратно но аз го имам. Сладоста и неможе да се сравни с нито една от тези които ги внасят. По възрастните ги знаят.

18

перко

преди 2 години

И аз призовавам да си ходят защото се видя, че за няма година са на път да съсипят държавата.

17

Анонимен

преди 2 години

Краварски ръб

16

Анонимен

преди 2 години

Земеделие за износ всичко от бълг земеделие го изнасят защото е качествено а на нас ни внасят *** на Европата за да си вземат комисионните освен това дават някакви пари ба бълг земеделци да си мълчат Да сте видели да протестират не щот им плащат или им извиват ръцете да си мълчат Защо може в западна Европа да отидеш и да си купиш нещо от градината а у нас такова нещо е криминално

15

SS

преди 2 години

Земеделие ли ? Това свърши след 1989год ! Селяните крещяха Върнете ни земята ! Е върнаха им я ! И те я продадоха ! Много по лесно е в офиса,отколкото на полето ! Колко хора Бг се занимават с земеделие ? И то главно заради евросупсидийте !

14

Анонимен

преди 2 години

Кое земеделие , г-н Радев ? Нямаме вече земеделие, ядем пластмасови домати-внос по 5 лв,краставици-по 6 лв-и те внос... Късно чадо,изгубихме всичко ! Никой не иска да работи тази работа на тези цени при разходите !

13

Анонимен

преди 2 години

Какво земеделие бе. Домати без семки с дебели ципи като диня с ГМО произход това ли ви е земеделието.Краставици без семе. Елате в моята градина лятото да ви покажа истински домати краставици пъпеши дини тиквички малини капини ягоди всички са от времето на бай Тошо разсад.По вкус нямат нищо общо със сегашното ГМО. Младите изобщо незнаят вкуса на истинските плодове и зеленчуци тях ги закърмиха с ГМО. Затова на 30 години изглеждат като на 50. Аз съм на 60 г.а изглеждамм на 40. Само че не ям ГМО.

12

Анонимен

преди 2 години

Много генерали, малко трактористи.

11

баба мара

преди 2 години

срива в земеделието настана по времето на тричленките на филип димитров 1992 гтогава се съсипаха ткзс и настана глад и опашки за продукти сега се навъдихафалшиви земеделци които прибират европарите без да имат производствотях подпукаите и фонд земеделие

10

Анонимен

преди 2 години

Преди 100 години оранжерии нямахме, пък имахме замеделие да изхранваме милионна армия и да си увеличаваме населението главоломно. Само оранжерии и ГМО не са земеделие.

9

Ние

преди 2 години

Ти в кой държава живееш, говориш все едно си женевски наблюдател. Стига си развявал юмруци, вземи па свърши някаква работа.