18

Анонимен

преди 2 години

До Късно...ГОВОРИШ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА ВМЕСТО ЗА 22 ИМОТА НА ДАМАДЖАНКОВ- ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ В ЧЕКМЕДЖЕТА- ТАЯ ОПОРКА НЕ ВЪЛНУВА ВЕЧЕ НИКОГО.

17

Алооо

преди 2 години

Минималната заплата трябва да е мин. 1200 лв НЕТО или 1500 лв. бруто и нито стотинка по-малко. С тая инфлация и мизерия за да оцелееш за 1 човек са нужни горе-долу толкова и без много да се изхвърля с харченето. Разходите за комуналните сметки варират от 300-400 лв. всеки месец, а пъх хората дето са на наем или с кредит е още по-зле положението. Парите до такава степен се обезцениха, че въобще не е лесно да се живее в България.

16

Късно

преди 2 години

Трябваше, преди 15 години, когато бгто влезе в евросъюза, но след това дойдоха Чоко и Боко и окрадоха всичкото евро и кюлчетата.

15

Ами

преди 2 години

Сетихте се след толкова десетилетия,къде спахте или ви натискаха или "подкрепяхте" някой,но не и българския работник,разказахте му играта,- бавени заплати,не изплащани заплати и никога не платени даже.Това всички го знаеха,но никой не промени закона,беше ви угодно да работим без пари,и нагло искате пак да сте на власт!

14

Нане

преди 2 години

Една нагла промита мозъчно мигрант укра струва на България 1575 леяа месепно, като не броим здравни осигуровки и образование на децата им...))) та подкрепа къФ точно синдикат е, да проповядва, че народа трябва да бачка за 700 чисто на месец...

13

От КъНаСъБе

преди 2 години

Предлагат да се увеличат помощите за бизнеса, за да вдигне ТОЙ заплатите. Евати КъНаСе е. Бе то , евати бизнеса, бездомни кучета.

12

Анонимен

преди 2 години

*** какво си играем на дребно и се лигавимм. Да правят минималната 5000 лв и да се свърши тая мъка. Рязко ще изпреваримми Швейцария и и Норвегия и ще станем най-богатата държава. Абсолютно недоумявам как никой досега не се е серил да го направи :))))

11

дефлация

преди 2 години

Минималната заплата да е 200 лв и милионерите да нямя от кой да крадат.

10

Ооооо добре!

преди 2 години

Минимална работна заплата е важна само за най-нискоквалифицирания труд. Другите отдавна не чакаме на държавата по тази тема!

9

опетков

преди 2 години

До Анонимен7 Без да искам да обиждам, но си написал глупости. Фалитът при Виденов беше абсолютно умишлен и с конкретната цел да се ограбят спестяванията на населението и кредитните милионери да не върнат откраднатото. Сегашната криза се дължи на управлението на *** от А отбора. Спестяванията пак горят, но малко по-бавно. Не разбирам защо банката не вдига лихвения процент, което е задължително при тази инфлация.

8

Анонимен

преди 2 години

нПри заплата от 650 лева можеше преди година да си купите 330 литра бензин. Сега 330 литра бензин са 990 лева.Важното е да се овладее инфлацията, защото така ви се стопяват и спестяванията. Каквото се заделили последните години е довиждане.

7

балък

преди 2 години

До АнонименМой приятел се води на минимална работна заплата, но в пликче взема още толко! Всички в неговото предприятие си получават така заплатите, защото собснвеникът - новобогаташ, крие данъци! В България това е масово! Сива икономика!

6

Анонимен

преди 2 години

Тези искат да стане като при пенсиите.60% от пенисонерите сега са на минимална пенсия.

5

Анонимен

преди 2 години

Като направиш минималната заплата 1200 лева, ще има скок на безработицата в БГ. Всичко извън София взима по-малко от 1000 лева заплата, ако махнем тези на държавна хранилка. Т.е. ще притиснеш малкия бизнес, в който работят огромен брой хора от малките населени места !!!! Синдикатите ( всички ) са пълни със социалисти, които нямат представа от икономика и говорят глупости, на които, ако им се вярва, ще ни вкарат в нов фалит като при жан виденов ...

4

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен, да внасям повече осигуровки, ама ако отиват по предназначение. Не за братята роми, а за пенсионерите.

3

Вълкодав

преди 2 години

Преди минималната заплата да стане 1000лв, добре е средната да е толкова!Не е нормално експерти и специалисти да получават по около 800лв и като има такава обява кандидатите да са няколко десетки... народът е притиснат от мизерия и бедства, слепи и глухи ли сте ?

2

Анонимен

преди 2 години

Ванче кои те помпи с парични ?Кауфланд Германия 2200 евро заплата Кауфланд България 400 евро за една работа 32г лъжете нагло хората Ванче живей ти с 840 лв на месец а?

1

балък

преди 2 години

1000 лева трябваше да е още преди 2 години. Сега трябва да е 1300-1500, за да можем да настигнем поне румънците!