10

Анонимен

преди 2 години

До Поредна американска///// Не българите, а путинофилите са против НАТО и ЕС. Техния идеал е Блатная: кал, битов алкохолизъм, мафия, олигарси, ужасяваща корупция, тотална полицейщина, липса на граждански права, простотия и мръсотия и лъжи. Не, благодаря. Не искам блатная отново да ни "освобождава". Вече 32 години се борим с последствията на предишното ни "освобождаване"....

9

Ами

преди 2 години

Нека са в ЕС, кой освен тях самите им пречи? Казват, че са нова нация, която е производна от българската и влизат. Дори ще могат да почитат българи и исторически събития поради това, че са били част от българската нация в онези времена. Никой не иска да се наричат "Българи", нито пък територията им! Но не, те са "велики" и си мислят, че света се върти около тях! И "българите" не се гордеем с управлението и състоянието на държавата ни, но не се и срамуваме да се наречем "Българи"!

8

Анонимен

преди 2 години

Проблемите с 'македония' започват в далечната 968г., когато руският 'братски' княз Светослав опожарява Плиска и Преслав, изколва 60.000 българи, унищожава първата българска империя и после дава половината България на Византия. Заради него, Самуил се завира в ония чукари и кара на последни издихания. Неудобна, прикривана през комунизма истина, която също обяснява и защо през 1877г., Русия харизва С. Добруджа на Румъния - руснаците не смятат българите за различен народ, а за колония!

7

Поредна американска

преди 2 години

***. Не може да вдене, че нас българите нато въобще не ни интересува.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво,Райков,нито сантиметър отстъпка...какъвто и да е натиска отвън...

5

Гоце Делчев

преди 2 години

Засега добре, г-н Райков, остава тази позиция твърдо и последователно да се отстоява! Дано!

4

българина

преди 2 години

в интерес на България е да не ни откраднат 1400 г история и език а такива като тебе на влака и къде искаш...

3

Анти Трол

преди 2 години

***, прочетохте ли цялата статия, та давате коментари?

2

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма да го има до края на годината, та не ни впрягайте в поредната чужда каруца, която да теглим.

1

Анонимен

преди 2 години

Има Такива Некадърници и Прилежните Предатели ще подкрепят РСМ