16

Анонимен

преди 1 година

Механизма по създаване на нации е западно полит. инженерство. Родната в Беломорието ги превърнаха в Гръци. Доброджанци останали в Румънско днес са Румънци, Сръпите същото направиха и с западните покрайнини. И с мкедонците по същата схема ще е. Обаче македонска нация умело се раздухваше 90г.от клетките на отворено общество у нас и в Македония. Така че проекта е на МИ 6, а не на КГБ.

15

Реалист

преди 1 година

Щом просръбската ВМРО ДПМНЕ реагира така, значи предложението е чудесно за българските интереси и трябва да бъде подкрепено.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Кавки трябва да са маке. Като българите са. Навсякъде има и мрша.

13

Анонимен

преди 1 година

шкембе войвода и той точи лиги и стяга торбичката от билла да се завърне в парламента

12

Анонимен

преди 1 година

Макета, ако искате да изпреварите сърбите - подпишете споразумението и тръгнете по пътя към ЕС

11

Анонимен

преди 1 година

Всички на Балканите знаят какви са макетата, само сърбетата дето ги управляват се дърпат като от дявол :)) Французите ви дадоха предложение, ама на сърбите не им хареса и почнаха сигурно отново да горят българското знаме от безсилна злоба :))

10

Анонимен

преди 1 година

РСМ требе да реши по кой път ще поеме...към Европа или ще си стои в азия. България ще вдигне ветото! Не се поддавайте на агресията и омразата дето ви и внасят!!!

9

МММ

преди 1 година

До Анонимен 1 - не една - зад това е целия ЕС! Но руските протежета начело с Рундьо здраво бранят редута. Путин не си дава Балканите, ей! Родина Мать завьот! Са мо Костя с това вчерашно излагане - не можа и два рейса платени да докара - малко се дъни. Митрофановна ще дърпа смуглите ушаци! Даром харчи рублите на Сударя! Виж, Рундьо здраво произвежда мъгла. Сигурен съм, че вече се е разделил на две и едната половина протестира срещу другата! Молодец същии!

8

Един

преди 1 година

Те поне да говореха на български тия макета а не на някакъв неразбираем диалект!Той сръбския по се разбира отколкото макешкия език!

7

Анонимен

преди 1 година

Ние го приемаме...па вие квото си решите! Топката е във вас!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Стига са си чесали езиците и българи и макета сега и ЕС...РЕФЕРЕНДУМ...и Народа да каже...да има ли вето или да няма...Тоз Народ някой пита ли го за нещо...

5

Дреме ми

преди 1 година

Дреме ми какъв бил Гоце,Моце,Ванче,Груе,Ламбе и другите!))Рано или късно всичко си идва на мястото!

4

МММ

преди 1 година

Аз като разправям, че платените клакьори на Матушка Русь от двете страни на границата освирепяха! Щом и от двете страни петата колона на Путин реве и се тресе, значи това е момента да се сбогуват Балканите с Русия! Сигурния знак е непрестанния "нациналистически" вой от двете страни. Значи, че интересите на Мацква са много застрашени.

3

Анонимен

преди 1 година

Френското предложение е на 80% в наша полза, ама сърбетата в РСМ не са съгласни македонците да се почувстват поне за миг българи, те даже не признават българския етнос там, иначе всички други етноси ги признават :))

2

Анонимен

преди 1 година

Ако ДПМНЕ са против няма как да се промени конституцията и френското отпада.

1

Анонимен

преди 1 година

Никакво побългаряване няма, защото населението е българско по произход. Както има и отделно албанско население а не е македонско. Първото ВМРО е бг и ДПМНЕ трябва да плащат авторски права за името.