22

Анонимен

преди 1 година

Тая вещица пак ли долетя?Изпълзяхаа и дебелите лелки да плашат гаргите,които първо да отслабнат щото е много вредно за здравето,а после да се загрижат за нашето.А "математикът" да хване да се изкъпе,че смърди от телевизора

21

АНОНИМЕН

преди 1 година

Тоя път няма да ви мине номера с измисления ви вирус.

20

Док

преди 1 година

В момента съм в Гърция. Дават я за пример, защото тука народа е тотално пречупен от мерките. Довели да ги до пълно послушание. В хотела всички са с маски. По улиците вървят разни пенсии на по 70-80 г с маски в тая адска жега, въпреки че не е задължително. В магазини, заведения целия персонал млади и стари яко с маски. И насреща вчера имаха 19хил заразени. Хайде някой Даме убеди, че маските и ваксините помагат.

19

Лаб. Меринджей

преди 1 година

Спомням си разговор със сериозен лекар още в началото на пандемията, който сподели буквално - "докато този вирус не премине през всички нас по няколко пъти няма да се успокои", каквото и всъщност се случва. А за Гърция защо не отворят една скоба, че въпреки турбо-мега-гига бустеритането, уверено ни настигат с бройката починали. Отдавна минаха на 30хил. души. А като знам как е нагласена нашата статистика, нищо чудно вече да са ни задминали.

18

Док

преди 1 година

Карах Ковид ноември 2020, с пневмония. Жената също изкара. Тази година към края на зимата жената нещо се разкиха и реши да се тества. Излезе положителен теста. Аз имах лек *** и толкова. Децата първия път само едното реагира с температура за един ден, а по-малкото въобще не прояви симптоми. Втория път децата не реагираха въобще. След това никой не може да ме убеди, че здрави хора не могат да изградят естествен имунитет. Д-р Тромб да си набоде колкото иска ваксини, но да не ги пробутва на нас.

17

От фючъра рекламка

преди 1 година

Сложи поскедното ни РНК, направи ъпгрейд на ДНК!

16

иРНК рискове

преди 1 година

"Age and sex-specific risks of myocarditis and pericarditis following Covid-19 messenger RNA vaccines"-Възрастово и половоспецифични рискове от миокардит и перикардит след ваксини Covid-19 mRNA- показва колко неточно е твърдението за всеобща полза. Проучването установява повишен риск от миоперикардит първите 7 дни след ваксинацията с иРНК както при мъжете, така и при жените, който е особено висок при мъжете на възраст 18-24 години, по-голям от риска за хоспитализация с ковид инфекция.....

15

до гочо

преди 1 година

Абе Гоче целта е да намалят въглеродния отпечатък. Нали се сещаш?

14

гочо

преди 1 година

Др. Менгеле има само да мечтае за нещата, които съвременните "медици" постигнаха. Чак такива експерименти не си е позволявал да прави, защото не са знаели колко е готино да си играеш с ДНК-то. И то с милиарди доброволци, мислещи че ги спасяват.

13

Анонимен

преди 1 година

Ваксинация задължителна на всички депутати ,и сертификат от психоболници че не се водят на отчет

12

Анонимен

преди 1 година

Тея пак започнаха да искачат от дупките и да плашат...

11

Зелен Демократ

преди 1 година

Милата, нааглост, циничност, безкруполност, прекрасна и блестяща, една от НАС!

10

Анонимен

преди 1 година

Е гърците дето са с по 2 бустера защо не ги подмина, бе госпожа специалист? Нима техният имунитет е слаб, защо е слаб, след като са набодени по 100 пъти???????? Ами вие си го признавате в прав текст. Не само че ваксите не действат, ами и вредят - бързо се заразяваш с квото дойде.

9

Анонимен

преди 1 година

И кат са подварианти които ваксината не включва защо лъжете и карате хората да се ваксат.Щито ви дават комисионни от фарма компаниите.

8

брех

преди 1 година

Тази Доце Тробм е мнооого отвратителна, кой ли слепок е харесал за негова съпруга?!

7

доживотен имунитет

преди 1 година

Карах Ковида оня с пневмонията декември 2020 и от тогава и настинка не ме е ловила. Антителата ми IgG са ми все същите до днес, както преди година и половина. Това значи, че или имунитетът е безсрочен, или че ни тровят с нещо постоянно.

6

Анонимен

преди 1 година

Тъпата водеща са й спуснали опорката за универсалната ваксина - знака на Звяра.

5

Професор Шломб

преди 1 година

Не ни дреме, колежке! Измамата с псевдоваксините пропадна отдавна!

4

Доцент Тр0мб

преди 1 година

няма страшно,бустерирайте се!

3

Инквизицията

преди 1 година

Гломб вещицата, вживяла се в египетското божество Изида (вижте й грима моля ви се) се е активирала от рано сутрин със заклинанията.