55

Анонимен

преди 1 година

Изглежда като недоразвита, и в мозъка е такава. Трагедия. Ама Киро и Сие са още по- голяма!

54

фигаро

преди 1 година

и какво ви влиза някъде че в ЕС ще стоят на студено през зимата ? бегайте в подмосковието на топло, какво мрънкате тук .

53

мак

преди 1 година

ес ползва санкции като оръжие и се "учудва", че им отговарят подобаващо. Много добре знаят, кой предизвика криза, но вменяват вината на друг, за да не излязат виновни и да не вбесят народите си. Не ги отразявайте тия болни мозъци, двулични reptilia. Те как ще пестят? Никак.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "А за да не стоите на студено и тъмн, емигрирайте в Русия, докато...." ---- ето точно това няма как да се обясни на безродник като теб и подобните ти евро-атлантически либерал пооодлоги!

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 Че кой ви кара да участвате в каквото и да било. Просто изчакайте ЕС да се разпадне от самосебе си :))) А за да не стоите на студено и тъмн, емигрирайте в Русия, докато ЕС се разпадне. Така или иначе ще е скоро, нали така? :))) Пък знае ли човек, може толкова да ви хареса там, че да искате и да останете. :))))

50

Дзивко

преди 1 година

Според тия чиновници ако главата ти е в пещ, а краката в кофа лед ще ти е добре, толкова неадекватни хора с толкова много власт

49

Ламята

преди 1 година

Цивилизованият свят:Къпете се по рядко и Спете на Студено .Ама вие,не Ние.Напечатахме, трилиони долари,евра и йени,но не върви някакси,това да е причината за инфлацията,затова за удобство мразете Русия и всички руснаци.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Само не мога да разбера защо има призиви да се прави нещо друго." --- защото малко са хората мазохисти и всеки би искал по възможност да избегне това, което следва! Да, макар идващата зима да доведе до разпада на този (вече) изввратен ЕС, на никой не му се иска да гладува и да седи на тъмно и студено и да участва в кървави бунтове!

47

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма да изкара зимата и преносно и буквално ще хвърчат глави и правителства.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 "Защо аз да дам имена?" Е аз те питам за твоите лични предпочитания.

45

истината

преди 1 година

Тамън научих магарето да не яде и то взе, че умря... или по мурсулски - тамън научих ЕС да не използва руски газ, той взе че се разпадна

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 "без да съм русофил пак се радвам. А освен, че се радвам даже и злорадствам!" Ми, това е чудесно, все пак ЕС е демокрация, всеки може да си злорадства колкото си иска. Само не мога да разбера защо има призиви да се прави нещо друго. Не би ли трябвало да се прави ТОЧНО това, за да се разпадне по-бързо ЕС? :))) Колкото повече грешки, толкова по-бързо ще се разпадни, и България ще се освободи, нали? :))))

43

Д-р Данийка

преди 1 година

До Йосарян ...Ако си луд,имаш право да не се ваксинираш,на ако не искаш да се ваксинираш,значи не си луд и трябва да се ваксинираш!(22)

42

123

преди 1 година

Зимата да студувам на 19 градуса, за да може бабичката да *** едни големи пари, да си живее луксозния живот......

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61Защо аз да дам имена? Това се парви от мнозинството от народа на избори. Една шепа народ сме,можем да гласуваме онлайн с лицата си имената си....и да наблюдаваме и контролираме всички ние процеса..

40

Призракът от Ардино

преди 1 година

Досега пестяхте разум,не че го имахте,сега ще пестим всичко!8-9 млрд.евра е издръжката на бюрокрацията в ЕС,и каква е ползата от тях?

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 "Живота и здравето на бг народ ще се решават в БГ от българи" Дай имената на трима българи, които искаш да ти решават живота и здравето. :)))))

38

Йосарян

преди 1 година

Ърцула нали поръча още два милиарда дози псевдоваксини? Не може ли да ги горим вместо газ и да се отопляваме с тях през зимата. Само предлагам. Но може би щеше да е добре вместо да осигурява милиарди ненужни и нежелани "ваксини", да не беше отрязвала основния доставчик на газ. Само си разсъждавам.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 "Тамън научих магарето да не яде и то взе, че умря... или по мурсулски - тамън научих ЕС да не използва руски газ, той взе че се разпадна." Е, добре де, нали русофилите това искате? Не би ли трябвало да се радвате?

36

Анонимен

преди 1 година

Кво стана бе свалихте ли Путин от власт, спряхте ли войната в Украйна, наказахте ли лошите руснаци. Кажете бе евроджендъри вас питам.