49

ЕС мизерията

преди 1 година

Нямат нищо. Бедни като църковни мишки. Нито води, нито енергия, нито полезни изкопаеми и метали, нито плодородни земи, нито гори и дървесина. Нищо. И никой вече няма да им ги продава евтино. Искаш ресурси - плащаш скъпо и прскъпо. Нито Русия, нито Катар, нито Алжир. Хубавият живот свърши.

48

Анонимен

преди 1 година

Русия притежава 40% от световните запаси на прясна вода.

47

Джендърите

преди 1 година

Джендърите нали минавата на водородни енергии, това го обяви дажев оня комисар Тимерманс който ходи с маска с цветовете на дъгата. За водорот трябват огромни количества вода.

46

Анонимен

преди 1 година

Трайчо Трайков: Трябва да си rлупак, ако не опиташ да намериш решение на рекета от "Газпром". Руската игра е ясна - чупят газовия пазар, подлагайки на сътресения клиентите си. В стратегическите документи на ЕК - газът го няма в енергийния микс след 1-2 десетилетия.

45

Анонимен

преди 1 година

Трайчо Трайков: "Бъдещето е на възобновяемите енергийни източници, водород, компютризирани енергийни мрежи - местно производство, както и системи за съхранение"

44

Анонимен

преди 1 година

Не се страхувайте от природните цикли ,майката природа си знае работата от милиони години.

43

Георги

преди 1 година

САЩ има вода за целия свят, но на Русия и Китай няма да продава. Да се оправят.

42

SS

преди 1 година

Най страшното е ,че милиони жилищни сгради стават неизползваеми поради липсата на вода ! Хигиената отива по дяволите,а болести като хепатит и дори холера ще са нещо обичайно !

41

Анонимен

преди 1 година

Ами освободете реките.., с тази зелена енергия по вец на всеки километър, със строежите на фабрики все до реките.., еми няма да има вода

40

SS

преди 1 година

Това което пише е твърде оптимистично ! До 2030-2035 год безводието ще обхване цели континенти или по голямата част от тях ! Ще има войни за ресурси и милиони климатични мигранти ! Но на мен не ми пука! Няма да съм жив дотогава !

39

Albi

преди 1 година

Една година суша и започнахте с апокалиптичните сценарии. Някои пак иска да сложи ръка на природните богатства.

38

Анонимен

преди 1 година

Чудих се от къде тия са ми познати и ... ама това са ми любимите еко сектанти! Схемата е перфектана. Тия, дето дърпат конците си живеят в Швейцария. После имат мисионер, на който плащат символично. Примерно наеми, щуротии и т.н. както е в София. И забележете - НЕ Е българин. После мисионерите забавляват разни откачалници, които пък довеждат нови свежи кадри (срещу годишен абонамент). Свидетелите на Йехова са аматьори в сравнение с тия. Схема на Понзи се нарича или както тука го знаем - пирамида

37

Анонимен

преди 1 година

2/3 от повърхността на планетата е вода така че не лъжете-по-скоро ще се издавим-кораба потъва и вода има за всичките

36

ИВАН

преди 1 година

ТОЗИ ПСЕВДО КАПИТАЛИЗЪМ И НЕРАВЕНСТВО ЩЕ НИ Е УБИЛО ПРЕДИ ТОВА!

35

Анонимен

преди 1 година

Първо бяха озоновите дупки, после се топяха полюсите и нищо не се случи... сега са климатичните промени. Яжте накекоми, стойте на тъмно и студено, че интернационала каза, че ше останете без вода иначе..... вервайте ми

34

До 32

преди 1 година

WWF от кога са учени г-н Мишо? Тази са сектанти, религиозни фанатици които се опитват да зомбират възможно най-много хора - явно при теб се е получило.

33

Гроби Таласомо

преди 1 година

Мафиянци си заслужават сушата;))) За европейците и сълза нема да пророна;))) За никой сълзи не рона!

32

балканджи Мишо

преди 1 година

Ние вЕрваме на врачки,фейса и вътрешните ни усещания,тея учени не ми ги хвалете.

31

Анонимен

преди 1 година

Демек - майка плаче, грамофон свири!

30

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят бъдещите поколения либерасти,че като гледам сегашните младички 1 стотинка не струват.