15

sofeto

преди 1 година

Путлериското Тото 1 и Тото 2 и на "печелившите" честито!

14

Анонимен

преди 1 година

"Руската мобилизационна кампания в Москва приключи" - аха, т.е. извън града продължава. Да не говорим и колко пъти лъгаха, че няма да мобилизират студенти, работещи и т.н.

13

Jas

преди 1 година

Путин си вкара следващ автогол. Днес израелския министър Нахман Шай каза, че при нападенията в Киев са използвани ирански дрони Шахид-136 и ракети Фатих-110 и Золфагхар и че с това неутралитета на Израел в конфликта Украйна-Русия приключва въпреки еврейското малцинство в Русия. Израел ще предоставя не само разузнавателна информация от МОСАД, но и оръжия и ракетни системи на Украйна. Не е много умно да ядосаш Израел, Путин трябваше да пита най-напред арабските страни, съседи на Израел, те знаят.

12

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами не е много сигурно че е приключила, щото изявленията на официалните органи в путинова раша не си кореспондират с истината, но дори и да е приключила това ще е докато тази партида зелени човечета даде фира на украинския фронт, след което ще последва нова вълна на мобилизация, докато в раша все още има останали мужици и докато въховният кремълски върколак все още е жив, за да лочи кръв ... !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Изгониха ЛГБТ феновете, изгориха си паспортите, страхотно прочистване без да ги гонят.

10

гост

преди 1 година

Кой се скатал - печели. Кой не успял - груз 200, 300, както дойде.

9

анонимен келеш

преди 1 година

По голямо наказание от това да се родиш руснак няма:):):)Руснак и Севернокореец:):):)Тва е дъното на дъното в момента:):):)

8

до 4

преди 1 година

Никой не е плашел, че ра6истите ще нападат Европа. Всички знаят, че нямат сила за това. Обаче запада се притесняваше колко много руснаци ще умрат излишно.

7

Анонимен

преди 1 година

Е как? Свършиха ли бурятите,дагестанците и таджиките в Москва? Всички екскурзианти в Украйна!

6

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава России, слава Путину!

5

Анонимен

преди 1 година

В 300 годишната си история по - г лупави управляващи Русия не е имала .

4

Анонимен

преди 1 година

И колко бяха мобилизирани от 10-милионна Москва при 220 хил.реални запасняка? Сигурно тези, които бяха хванати по улиците? И нито един синковец на руски политик.. Големият патриотизъм,голямата руска душа...тц,тц!

3

Анонимен

преди 1 година

'в рамките на есенната кампания ще бъдат мобилизирани 120 хиляди души. Това е по-малко от миналата есен (127 500) и тази пролет (134 500)' --- значи не е за пръв път подобно нещо, а западните *** плашеха че Русия щяла да напада цяла Европа като мордорските 0рки Средната Земя

2

Анонимен

преди 1 година

Муахаххаааа. Наиграха ли се ра6истите...

1

Анонимен

преди 1 година

Войната да приключват!