98

EХА

преди 1 година

А може ли на протест , срещу машините и срещу Кирчо и Кокорчо! Изглежда, ще да е по мнгоброен протеста!

97

пуйката

преди 1 година

И дано свърши до 21 часа,че по бтв синема идват "бойните кораби" с Риана,която се трепе с извънземни.

96

Анонимен

преди 1 година

ние сме най-заспалия народ таковат ни с 200 а ние си мълчим. заслужаваме си го

95

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо гробарите скачат срещу машните на Мадуро. Нали точно по времето на Бацето се подписа договора със Сиела Норма за тия машини и се купиха първите. След това шефчето им само въртеше номера и искаше повече пари от ЦИК. После просто се купиха още машини от същите защото нямаше достатъчно. Спретнаха далаверта и сега реват срещу същите тия машини които те самите избраха. Ей шизофренията не прощава.

94

пепа

преди 1 година

утре вечер Мадурковци ли ще гледаме пред народното събрание? Хайде да ги видим колко са?

93

Анонимен

преди 1 година

Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати. Протеста трябва да е за разпускане на сегашното и нови избори. Всеки ден присъствие включително и на грантоядите от ДБ ни води към поредната национална катастрофа. Народа ясно им го показа негласувайки. Всяко тяхно решение в момента е нелигитимно.

92

Анонимен

преди 1 година

пак ще се фалшифицират протоколи, ще се мъкнаш чували с бюлетини и комисиите ще спят по залите, докато им приемат протоколите

91

Анонимен

преди 1 година

На ПП-и-ДБ-мозъчетата ще им кажа само ЕДНО - ако си мислите, че няма ***/турци/латиноси/необразовани/купени в Европа и останалия СВЯТ и много се лъжете! И ВСЕ ПАК останалият свят НЕ гласува с машини и все пак ЕВРОПА се отказа от машините! Смятайте за какво иде реч тогава за машините......не си мислете, че машините са панацеята за ***/турци/латиноси/необразовани/купени и европейските леви...десни не ГО знаят! Знаят го, ама знаят и че машините са ОЩЕ ПО-голямото ЗЛО - без граждански контрол!

90

Крайно

преди 1 година

Време е около 1000 човека да се вкарат при Бай Ставри, а ако там няма място - на стадион.

89

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори ДБ извън парламента, ПП след ДПС.

88

Анонимен

преди 1 година

Ми наличието на ПП и ДБ в НС е явно доказателство че има проблем с машините! Няма как в България да има толкова много *** гласували за Мирчев и Петков!

87

Зозо

преди 1 година

Ами да направят и антипротест от ГЕРБ и ДПС. Да се сбият на площада :))))))))))))))) А познайте кои ще са бити и натаковани :)))))))))))))))))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 1 година

То за това се казнат ИЗБОРИ, за избираш как и кого, а те мадурковците турили калъпа с електроника и викат това, друго няма!

85

П.К.

преди 1 година

Аргументите и доказателствата срещу пластмасовите кутии на Мадуро, ако си спомняте, бяха пълното им изхвърляне от Изборния процес, от всички малки и големи Европейски Държави. И от почти всички Народи на останалия Свят. ЗАЩОТО ПРАВОТО НА ВСЕКИ ЧОВЕК ДА ИЗБИРА КОЕ МУ ХАРЕСВА И КОЕ МУ ДОПАДА Е НЕГОВО СВЕЩЕННО ПРАВО. И никой на този Божи Свят НЯМА ПРАВО ДА МУ ГО ОТНЕМЕ. ТОЛКОЗ.

84

Анонимен

преди 1 година

наистина, най-лесно се фалшифицират резултатите от машинно гласуване! Даже секционните машинки може да работят без шашми, но обобщаващият данните компютър лесно и невидимо може да нагласи крайните резултати по желание!

83

Анонимен

преди 1 година

Е с хартия и с машини ГЕРБ винаги са първи. Е затова не могат да спят ДБарите.

82

Зозо

преди 1 година

Като се вдигне активността БД отиват под 4%. За това реват като натаковани :))))))))))

81

Анонимен

преди 1 година

Йее, утре маф.ият.а от Дай.Бг и ПуПу ще се преброявна на жълтите павета !!!

80

Анонимен

преди 1 година

Нещата са прости - щом ДПС искат да се гласува хартия, а не на машини, значи това е вредно за България.

79

Анонимен

преди 1 година

Надника за протест се провали - Божков вече не плаща.