62

Един от тълпата

преди 11 години

Кой не е бил нараняван от жена? Който не е, само той не разбира ... Но важното е да продължиш напред! Затова мъжете са мъже - за да бъдат твърди! "В тоя живот всеки има по една кофа лаина, която трябва да изяде сам! Дори червата ти да се влачат по земята, ще казваш, че колана ти се е разпасал ..." Стъпки в пясъка ...

61

Пантелей Пътник

преди 11 години

63, очевидно тази персона (да не употребявам друга дума) работи на принципа "По-добре сама, отколкото зле придружена", но начина по който го показва е като на човек, който не знае какво всъщност иска (или знае, но това не си ти), и не знае как да го каже (или знае, но "смекчава" тона, "за да не те нарани", както обичат да казват в такива случаи, което обикновено също е далеч от истината). А няма по-лошо нещо на света от човек, който не знае какво иска.

60

до 63

преди 11 години

Пич, радвай се че ти се е махнала от главата тая, *** и *** много :). Представяш ли си да имахте и деца. Щеше да те обере и трябваше и да и плащаш, отървал си се, късметлия

59

Името

преди 11 години

Ами тя като не ме иска кой ме иска? Не мога предавам се, искам и ще се оттърва от живота си. До момента удоволствие/тотално угорчение >винаги< е било 30/70 Защо да продължавам, някой да ми даде 1 легитимна причина да продължавам да правя каквото и да е в посока на това да бъда жив? В тоя свят няма да оставя >1< дори едно единствено нещо което да ми липсва. И съм сигурен, че ще пропусна само адски мъки в посока неизбежна безиходица и после пак така или иначе смърт. *** са тия дето остават...

58

до 66

преди 11 години

Ами ако е рускиня или украинка така е, те имат още по болни мозъц и от нашите. Списъка със трябва има начало, но няма край. За съжаление в бг свестни жени няма (от моята кула не се виждат).А тази в статията която плаче, че мъжът и трябва да и осигури живота първо и след това да търси любов е типичен пример за българка. Децата струват пари, ако ги нямаш *** наред за да имаш потомство, иначе ще ходиш гол и бос, когато жената реши да се прехвърли на друг.

57

Анонимен

преди 11 години

и от всяка *** дърво не става професоре

56

проф. Балкански

преди 11 години

Абе тя ме иска - ама аз не я искам. От всяко дърво *** не става.

55

ДО 74

преди 11 години

От опит ли го казваш? Защото някои си го заслужават, не всички.

54

сопол

преди 11 години

тя е една дето не те иска. всичко останало е парче месо, и хич не ти дреме вече иска ли те или не

53

muxaxa

преди 11 години

tja ne vi iska,iska onia 4i4ka s debelia portfeil,analizarai tova onova..

52

баче кико

преди 11 години

АБЕ ЩО НЕ БЯХМЕ У АРАБСКИЯ СВЯТ ДА ВИДИТЕ КАКВА МЪКА ЩЕ ВИ Е ?САМО ЗА РАЗЛОД ДА ВИ ПОЛЗВАМЕ БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА И ПРЕТЕНЦИИ.А И ОЩЕ НЕЩО КАЗВАТЕ ЧЕ МЪЖЕТЕ НЕ СЕ ДЪРЖИМ ДОБРЕ , А ВИЕ С КАКВО ОТВРЪЩАТЕ ??НЕ СТЕ ПО СПЕЦИАЛНИ ОТ ЕДНО ОБИКНОВЕНО МОМИЧЕ НАКОНТЕНИ, НАТОКАНИ ВЪВ ВАШТА РОЗОВКА КОРСИЧКА ИЛИ ТУОЙТКА

51

Анонимен

преди 11 години

До 68Абе, че това е така е...Ама то и жени като хората няма вече. Ако не се търкаля като лоена топка по улиците, то със сигурност в главата и се търкаля цяло стадо бръмбари! Е какво да го правиш такова?

50

Анонимен

преди 11 години

не може да се държиш, като женичка във връзката, защото тогава мадамата поема мъжката роля и ти бие шута... проблема в днешни дни е, че прекалено много мъже биват отглеждани от майките си, които пък им внушават, че са чувствителни и не може всички да са груби мъжкари.. и така се появяват меките китки.. и разни дришльовци, които реват защо са били зарязани - ами защото не сте вие тези които трябва да склонят глава на рамото, а жените... не се дръжте, като мадами за да не ви бият шута

49

Анонимен

преди 11 години

До 64Няма смисъл да и се обаждаш. Спестил си си доста вулгарни думи. Аз като и се обадих и какво...водопад от простотии! Чак да се учуди човек, как е могъл да обича такава харпия ли, горгона ли?

48

Анонимен

преди 11 години

Абе гаджето ми много полудя бе момчета ... не е да не ме иска , ама много пощуря тва момиче , чужденките не са у ред ...пазете се !

47

?!?

преди 11 години

До 58 Трънчо.Ами затова си има една максима: " *** и бягай"!

46

Анонимен

преди 11 години

Наскоро изпаднах в същото положение. "Приятелката" ми реши да се раздели и мотивите и бяха:- Какво да кажа да другия, като ме попита, защо все още се срещаме? Не мога така.- Значи има някой, така ли?- Не, но ще се появи.Хайде сега разтълкувайте времената, изявленията и целия куп лъжи. В мен лично след време се появи едно злорадство спрямо "другия", който е наред да стъпи върху мотиката. А тя за мен си остана една много красива, ухаеща...ливада. :)

45

Анонимен

преди 11 години

И аз не ги искам грозни,дебели,злобни,агресивни,прости,чалгаджийки.Искам от другитестегнати, стройни, с хубави дупета,любезни,човечни,земни,обикновени.Така, че няма конфликт на интереси!

44

Пантелей Пътник

преди 11 години

57, много ясно, след като в 95% от случаите това е просто опит за излизане от положение. Още съжалявам за първия (и последения) път, когато бях в такова положение и се съгласих.

43

Анонимен

преди 11 години

Абе Наполеон си го е казал:"Всички жени са к*рви, само моята майка не, но и тя е жена!" Та като е решила да му седне на онзи на онази работа, никой не може да я спре и това е ясно от хилядолетия. А мъжете да четат философски съвети с надеждата да им послужат в някой друг живот и друга планета!