Тя просто не ви иска – преодолейте го

Отказът не е краят на света
31 юли 2012 07:54,
132
Тя просто не ви иска – преодолейте го
Снимка: sxc.hu

Казват, че любовта е прекрасна и красива и прави човека истински щастлив. Когато обаче тя е несподелена, обикновено е източник само на негативни емоции и болка.

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована и не ви иска в живота си, трябва да се стегнете и да гледате напред. Все пак животът не свършва с отказа.

Къде бъркате?

Повечето мъже имат голямо его и си мислят, че са безпогрешни и перфектни. Дали това обаче е наистина така, не може да се съди само по собственото им мнение. Смятате ли се за най-готините в офиса, в блока или във фитнеса? Замислете се дали вашата собствена представа за вас самите съвпада с представата и на околните. Просто проверете действителността и гледайте трезво.

Понякога просто нямате друг вариант

Често срещана ситуация е мъж и жена да имат някакъв вид връзка, но нещата между тях да не са напълно изяснени. Тъй като реално и двамата са свободни, в даден момент жената започва да се вижда с друг мъж. Защото другият я иска и отношенията между тях могат да се дефинират. А жените, в повечето случаи, търсят сигурност.

Ако сте попадали в такава ситуация, но не сте били „другият“, а първият мъж, нямате друг избор освен да я пуснете. Когато сте имали възможност да бъдете наистина с нея, не сте го направили. По-късно осъзнати и признати чувства често не вършат работа.

Пет неща, които трябва да запомните:

1. Понякога тя наистина може да ви харесва само като приятел. Това, че ви казва, че сте страхотни не означава, че иска да излезе с вас или да имате връзка.

2. Ако жена флиртува с вас, в повечето случаи това не е нещо специално. Тя може и да е привлечена от вас, но въпреки това да не иска да се срещате.

3. Животът може да е непредсказуем и нечестен. Трябва да го приемете, да не се оплаквате и възможно най-скоро да се справите с това.

4. Предпочитания и избори. Всеки човек, независимо жена или мъж, има правото да харесва или не някого и да реши дали да се вижда с някого или не. Представете си, че жена, която не харесвате изобщо ви покани на среща. Е, вие няма ли да откажете също?

5. Научете се да се освобождавате от гнева. Ако сте разстроени и ядосани, това със сигурност няма да ви помогне. Понякога печелите нещо, понякога губите. Това е правилото на живота.

Как по-лесно да преодолеете жената, която не ви иска, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
0
 
! Отговори
ЖУЖА преди 11 години
НАСИЛНИК КОМПЛЕКСАР И НЕДОРАЗВИТ ГЕЙ !
101
0
 
4
 
! Отговори
SANQ преди 11 години
XA XAXA E TO4NO VZEHTE MI DUMITE OT USTATA PREODOLEI ZAGYBATA NQMA KAK NQMA NA4IN !!!!!!
100
0
 
9
 
! Отговори
батко владко преди 11 години
Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована. не му мислете наемете си ***, така ще ви е кеф че няма си спомни6 за нея
99
1
 
1
 
! Отговори
456 преди 11 години
Знае, знае
98
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 11 години
Тя просто не знае какво иска. Преодолейте го.
97
1
 
0
 
! Отговори
Bezsmyrtnata преди 11 години
Pak se razpisali smyrtnicite.Pak za kojeni peshteri I za hartiiki i parcali si hortuvat. Kyde si Bezsmyrtnii? Pisna mi ot tazi bezharakterna, hlencheshta papla4 s prychki naokolo!
96
1
 
5
 
! Отговори
Андешко преди 11 години
Това добре, а как да преодолея жената , която неискам ?
95
3
 
3
 
! Отговори
до 118 преди 11 години
за какво ще го търся? да ме бие ли?
94
4
 
4
 
! Отговори
за "бой" преди 11 години
Човекът е прав, един от малкото тук, на които им е ясна цялата картинка. След време ще търсите такива като него, ама ще е късно.
93
4
 
4
 
! Отговори
до комплексара 114 преди 11 години
май отдавна не си си лягал с жена ако изобщо ти се е случвало! Пробвай да си избиеш агресията по здравословен начин, с някой спорт! Никой не е длъжен да връзва на другия! А такива агресивни селяци като теб е нормално да ги режат!
92
5
 
1
 
! Отговори
Известен красавец преди 11 години
Не те ли иска - не моеш да я преодолееш, ако ще да се утепаш!
91
5
 
5
 
! Отговори
бой до страхотна жен преди 11 години
разбира се че няма да се оправдаваме и даваме,като ти вкарам два прави току виж си успяла да обясниш какво е това "връзвам" в момент в който нацията си заминава и е замествана от *** примерно,или батковци от некъде си с некви си качества,за това ходи си и избягвай шутовете и палячовците които си унижавала и се надай некой от тях да не успее да стане човек,щото ако стане,юмруците ти са гарантирани.
90
2
 
6
 
! Отговори
до 99 алооо преди 11 години
Много ясно,че жената трябва да хойка докато е млада,че после да си седне на *** и да си гледа децата.И мъжът, и жената трябва да правят така.Ти къде си блял като си бил млад?
89
2
 
5
 
! Отговори
до 104 преди 11 години
Ти си не по-малко гнусен от тия дето излизаш с тях.Такъв не бих погледнала!Типичният к***арин,който даже се гордее с това,че мисли само с долната глава.
88
4
 
11
 
! Отговори
жена преди 11 години
Има много причини да не ти върже една жена-ако е в пубертета може да е дествена,може да преживява кофти момент,да е разочарована или просто да е в трезвен период.На мен понякога изобщо не ми се е*е.А може да не я привличаш физически.Кофти!Лесно е да си кажеш,че не ти връзват щото нямаш кинти,но за жените има по-важни неща от тях,така че комплексарите дето се оправдават с това,явно няма какво друго да предложат и си купуват внимание и секс.Много мъже имат самочувствието,че са безпогрешни.Уви!
87
5
 
3
 
! Отговори
бой преди 11 години
трябва да бъдат гонени и тормозени, защото са основа за мекотата,разложението и упадъка,дори и на престъпността.И най-вече заради избора им кой ще е човек и кой - не.Както виждаме техния избор специално в нашето общество.............
86
4
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до 107 преди 11 години
Абе аз ти казах да вървиш да се лекуваш , пък ти ако разбираш от добрина ще ме послушаш !
85
5
 
4
 
! Отговори
До "гурбетчия&q преди 11 години
***, аз много отдавна не съм гурбетчия и *** като теб. Бях за малко гурбетчия в Брайтън, обаче на 17 години. *** - ти на колко си години сега? А смяташ ли цял живот да бъдеш гурбетчия? Гурбета - я кажи колко апартамента, къщи и коли имаш? Хайде да си ги мерим! Хахахааааааа
84
6
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до Като преди 11 години
104 . Момче , върви се лекувай докато не е станало късно !!! Послушай батко си , няма да сгрешиш!!!
83
2
 
11
 
! Отговори
Том I преди 11 години
Обърнете си гърба и се побъркват , всичката им логика отива у канало , щот не е възможно да не ви пука за тях.