14

Mustafa

преди 11 години

Bulgarlar sabun

13

do 5

преди 11 години

съвременен ръководител на църквата - обвинява мадона за природните бедствия, да не изброяваме останалите глупости дето дрънка! Това, че е по-млад от останалите не го прави съвременен!

12

Анонимен

преди 11 години

i sled 17 ti da ne govori6 az pak 6e go premesta ot edin u dr kra4ol

11

МУТРОполит Ники

преди 11 години

Абе аз нема да говоря само да ви кажа некои ТАРИФИ когато ме изберат за МУТРОполит на всинце *** : 1.ИЗЧИСТВАНЕ НА ИМЕТО НА МУТРАФОН ИЛИ ПОЛИТИК И ПРОВЪЗГЛАСЯВАНЕТО МУ ЗА СВЕТЕЦ-цена:ВИЛА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ ИЛИ ФРЕНСКАТА РИВИЕРА ПЛЮС ИЗВЕСТНА СУМА В БАНКОВА СМЕТКА 2.ОПЕЛО НА УБИТА МУТРА И ИЗЧИСТВАНЕ НА ИМЕТО МУ-цена:ХОТЕЛ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ПЛЮС БОНУС-"ЛИНКЪЛН" ИЛИ ПОНЕ "МЕРЦЕДЕС" 3.ПРОВЪЗГЛАСЯВАНЕ ЗА АРХОНТ НА МУТРА ИЛИ ПОЛИТИК-цена: ХУБАВ "РОЛЕКС" плюс ХУБАВА СУМА ПО БАНКОВ ПЪТ! Благодаря!!!

10

do 4

преди 11 години

Бог няма служители, но николай е ;)

9

Анонимен

преди 11 години

Син на служител от ДС, лекуван в психиатрично заведение, сега мутра и митрополит, това само в БГ може да го има!

8

Алов

преди 11 години

Сега и Боко и Дякоф ако дадат един обед ,че няма да говорят за да дразнчт хората ще бъде супер.

7

Анонимен

преди 11 години

Няма да го плюя сега. Ще си запазя това право за след като си наруши обета.А ако го спази ще се радвам да е патриарх.

6

ани

преди 11 години

Не го наричайте галено - дядо .Много *** има сред поповете -- МНОГО . И оставете еврейските служители да си скубят брадите - стига писахте за тях !

5

Анонимен

преди 11 години

Браво! Един достоен човек заслужаващ уважение! Колкото и да го плюете че имал скъпи вещи и не бил едва ли не отшелник той е най-достойният човек който може да поеме управлението на БПЦ! Имаме нужда от млад и съвременен ръководител за да развие църквата така че да не се окаже че след 30 години ще има само *** мюсюлмани и българи атеисти! Религията ни е спасявала много пъти и това е най-важното! Успех!

4

Pimp C до 1

преди 11 години

Бог няма служители!

3

щеше да стане атеист

преди 11 години

Ако Исус Христос знаеше за съществуването на мутрополит Кирил и на мутрополит Николай, отдавна щеше да напусне църквата и щеше да стане атеист!

2

ТОЙ Е!!!!!

преди 11 години

мУтрополит!!!!!

1

:)

преди 11 години

Като един истински служител на Бог този човек излъчва любов и състрадание към всички люде! Живее скромно и по правилата, писани от неговия Отец - обичай ближния си и споделяй с него! :))))