96

Анонимен

преди 7 години

Това детенце баща няма ли? Или изобщо някой роднина, който да се погрижи г-н кмета да си получи полагаемото? Или нещастникът ходи с охрана, че да не му се случи случка заради "любовта" на съгражданите му?

95

Nagal

преди 7 години

"Leko" nagal tip

94

Анонимен

преди 7 години

Най-лошият късмет е за България. Като си помисля колко общини, човешки съдби и държавни/ наши!!/ пари са в ръцете на подобна и..ет.

93

Гошо

преди 7 години

***.

92

Анонимен

преди 7 години

Кое е вярното? Дали българите сме адски *** или изборите страшно се фалшифицират? Просто иначе не мога да си обясня как подобни индивиди стават кметове и ни управляват! Във всеки случай нормален човек едва ли би гласувал за този.

91

Анонимен

преди 7 години

Егати кметовете имаме в България! Един блъска деца и не изпитва и грам разкаяние, друг насилва ученички... изобщо кметове за чудо и приказ!

90

Анонимен

преди 7 години

Е, няма такава наглост! На тоя *** му пожелавам да преживее същото като детенцето. Пък после ще му се хилим и ще му разправяме, че му е много слаб стомаха! ***!!!

89

от пандиза

преди 7 години

Ало кмете.... Кви ги говориш? Майката била недобре. Стомахчето на детето било слабо. Според теб, след това което се е случило как би реагирала тази майка. Колкото до стомахчето, чакам те, да видим твоето дали е силно.

88

?!?

преди 7 години

Прокуратурата да се замисли , че вече няма да е господар на следствието! А правосъдието ще бъде в нашите ръце то вече няма кой да търпи това. Тоя е толкова нагъл, че си мисли, като жената е малко не добре никой няма да й повярва и това ще го оправдае него - напълно ***!

87

kmet

преди 7 години

Винаги има видов ден ... и ти имаш деца б....к, спи спокоино

86

П.Попов-възмутен род

преди 7 години

Бойко тоя ако е от твойте както се твърди направо го махаи,пратиго в Сибир занам ,че го можеш ,и го приби с бухалката както едно време,поне да не приказва глупости!!Да не идвам чак Трън да го намеря!!!

85

sAngelov

преди 7 години

знам, че е крайно..ама тоя да вземе да прочете коментарите надолу и сам да се гръмне, защото според мен е бита карта! Тиии не може да си толкова нагъл, селски *** за да кажеш тея неща.. и после що ходим към терминал 1/2,.. еи заради тея селяци..

84

Анонимен

преди 7 години

Този гербераст го отстраниха преди време от длъжността кмет на Трън заради някакви далавери с ниви, после пак се кандидатира и пак стана кмет с гласовете на тамошните роми.

83

123

преди 7 години

Тоя трябва да се обеси ,*** наглеца,ама нали е кмет *** има защита о всякъде,полиция прокурори ,съдий,те всички се имат за богопомазани.Ще дойде и техния ден!!!!

82

Калинка-Малинка...

преди 7 години

йе-йе!...

81

Пешко

преди 7 години

Как им се кривят езиците на такива хора да са толкова цинични - "слаби стомахчета" имали децата. Не знам, не са добре нещата

80

Анонимен

преди 7 години

Виж ако беше 7 годишно със яко стомахче, сега щяха да го съдят за щети по джипа на тоя б0клук

79

Az

преди 7 години

Ако беше бутнал МОЕТО дете, ти щеше да имаш слаби ребърца и слабо далкче!!!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

на този нагъл боклЮк, не му трябва съд, само бой с железни пръти . Всичко се връща рано или късно!

77

niki

преди 7 години

Типичния *** с власт.Не зная кмет ли е или министър обаче...да не дава господ да се случи това с моя син,на тоя му режа главата на площада пред всички,ще го заколя като агне.После го излежавам с чиста съвест,иначе цял живот ще съжалявам че не съм го направил.