Кметът на Трън: Лош късмет, децата имат слаби стомахчета!

Майката на детето не е психически здрава, твърди Станислав Николов
Обновена: 22 юли 2016 14:06 | 22 юли 2016 11:55,
202
Кметът на Трън: Лош късмет, децата имат слаби стомахчета!
Снимка: архив, Bulphoto

"Разминавам се с училищния автобус и чувам някакъв удар в задната част на автомобила. И виждам паднало дете отзад. А джипът беше с роубари, знаете има едни железа. За лош късмет детето се удря със стомахчето в джипа. Шестгодишните деца, казват, че имат много слаби стомахчета". Така започва разказът на кмета на Трън, Станислав Николов.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, 6-годишният Ивайло беше с разкъсан далак и с отстранена част от черния дроб, след като джипът на кмета удари детето близо до училище. Всичко това се е случило в края на миналата година, но историята е била умишлено прикривана по думите на майката на Ивайло. Първоначалните показания на свидетелите са били оттеглени, за да бъде обвинено за катастрофата...детето. В момента тече разследване срещу кмета за подбуждане на лъжесвидетелстване.

Свидетелите на инцидента били заплашвани да мълчат, потвърдиха от прокуратурата. Според кмета обаче жената, която се оплакала от натиск, била психически нестабилна.

"Ако дам показания и кажа истината, ще пострадам и може и да не съм между живите", разказва Любка Лазарова, свидетел на инцидента.

"Тази жена, може да питате всеки в града, не е стабилна, нищо, че няма документ да е освидетелствана", отвръща Станислав Николов.

"Категорично - свидетели са били притискани да не казват всичко това, което им е било известно и да затруднят по този начин разследването. Налице са закани за убийство по отношение на една от свидетелите, както и закани за уволнение", заяви Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.

За удара с джипа била виновна майката, отново според кмета. "На 6 години дали ще го пуснете да тича самичко по улиците", пита Станислав Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
1
 
! Отговори
Антигерберистпрованс преди 7 години
Да си от "Великата Тръния" и да си от ГЕРБ, това е умопомрачително състояние, от което дори лудите в лудницата бягат!
135
0
 
1
 
! Отговори
Антишопе преди 7 години
Шопо е дръвена глава, особено герберският шоп!
134
5
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Как ще осъдите човека, когато детето се е ударило отстрани и отзад на джипа?Вие как бихте избегнали дете, ако иска да се удари във вратите на колата ви?
133
0
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРЧЕ преди 7 години
Абеееееее налегнал ни е един ГЕРБЕРАСТЛЪК и детските далаци и дробчета се пукат и късат от кеф по ВИНЕТУ СЛЪНЦЕНОСНИЙ.Ама ние си ги избрахме и ние ще им сърбаме попарата.Та толкоз ли е сложно да се види че това е една шайка от бивши и настоящи престъпници.И на президентските избори гласувайте за ГЕРБ.
132
0
 
5
 
! Отговори
ИСТИНА преди 7 години
ВСИЧКИ ДА "ЧЛЕНУВАТ" В ГЕРБ! ТАКА И НА ВИНОВНИТЕ И НА ПОТЪРПЕВШИТЕ НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА СЪД А САМО БАЙКО И ГОСПОД
131
0
 
7
 
! Отговори
Камен преди 7 години
Абе Борисов, нали уж немаше у ГЕРБ нарицателни за ***?! Ми как ги изнамираш такива като тоя? Или като синчето на бившия кмет на Ботевград, което ти направи на депутат. Оня, който "входираше и изходираше" при Бареков. Мене нещо ми се чини, че всичките твои *** и протежета са резултат на такава кадрова политика.
130
0
 
15
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
А осъдените кметове имат слаби седалищни части-ако не беше от ГЕРБ ,щеше да го разбереш...
129
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бръм...След сблъсъка той придвижи ли детето до болница, зеинтерисовали се от състоянието му ? Не.-------Не ама да.Всъщност той, кмета, го е закарал до болницата, след инцидента.
128
0
 
8
 
! Отговори
TROCKI преди 7 години
PO VREMETO NA TODOR JIVKOV SAVETSKI KORAB BESHE SABORIL ASPARUHOVIQ MOST VARNA,IMASHE ZAGINALI. BAI TOSHO PRATI TELEGRAMA NA BREJNEV...,,IZVINQVAI BATE LEONIDE,NASHIQ MOST BLASNA VASHIQ KORAB,, DETETO BLASNALO DJIPA SLUCHAQ E IDIENTICHEN.......DA SE SMEESH LI DA PLACHESH LI.......
127
1
 
21
 
! Отговори
Идва гняв преди 7 години
Тази държава заслужава всичко, което й се задава
126
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ABE KAKVO SPOMENAVATA SAMO GERB, TUKA VINATA E NA MAIKATA. HUKNALA NA PECHALBA I OSTAVILA SAMO DETETO. AMI VODACHA NA AVTOBUSA, TOVA SPIRKA POJHELANIE LI E, ILI E MESTO OT UCHILISHTETO. MNOGO VAPROSI. TUKA NYAKOI SAMO GERB IM E V USTATA.
125
0
 
25
 
! Отговори
Jj преди 7 години
Боклуууккккк си кмете
124
0
 
28
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
Инцидентът за пострадалото дете е катастрофален, но ме впечатли последействията и захлахите от страна на кмета.След сблъсъка той придвижи ли детето до болница, зеинтерисовали се от състоянието му ? Не. Интересно, той не е човек, а ние очакваме да е кмет. Недоразвити местни управници с лопата да ги ринеш.
123
0
 
6
 
! Отговори
kiro mechkata преди 7 години
Az tebe edin pat samo da te odarya i shte ti se oprrsni sluchaq
122
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До льошо Ако не играят с когото трябва , няма да станат кметове. А така се отчитат и дерибействат както им е кеф - джипове, пари, палати, рекет и абсолютна власт.
121
0
 
4
 
! Отговори
До ШОПА преди 7 години
Значи ако му се нарита предното стъкло няма как да се оплаче. Утре си пълня един джоб чакъл и взимам една тръба и само някой да ми отнеме предимството.
120
0
 
18
 
! Отговори
Kuki преди 7 години
Много му е слабо нослето на кмета и ще му хлътне между очите.
119
23
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Няма как да осъдите човека ако не е ударил детето с предната броня, това е положението. Пешеходец, който се блъсне странично, сам си е виновен. Майка му да го е водила за ръка, не да го оставя да търчи като бесно.
118
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До льошоАбе, Льошоо, да не би Меркел и Юнкер да ни избират кметовете и да ни градът от парите??!!Все другите ни виновни на нас- българите.
117
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Как гласувате за такива кметове?", в бедни райони извън големите градове хората ще си продадат децата за малко пари, вие за един глас се учудвате :D