419

Проблеми

преди 6 години

U NAS В BUlgaria седит вопрос КТО Заплатил на МОСква продат нарочние республики на опасние преступники..КАк известно с помощи наглие диверсанти от Москва 1989 году власт в София попала в руки наглие преступники.НЕгодники создали групировки замаскировани как партии и начали рубит болгарского народа ..Сейчас каждой год ограбваляют десятки билиони живие лева ..

418

Анонимен

преди 6 години

Мразете колкото си искате руснаците,но поне един път в годината-на 3-ти март,сложете ръка на сърце и кажете:Ако не беше Руско-турската(не Финландско-турската,Румънско-турската и т.н.)война,България НЯМАШЕ ДА Я ИМА!Жалко,че руснаци я освобождават,а "българи" сега я затриват!

417

водка

преди 6 години

Полковникът-митрополит мъмри генерала-президент. Това независима държава ли е или задунайская губерния бе, льотчик?

416

Анонимен

преди 6 години

Абе никой не казва колко злато сме платили за да се освободим. Айде моля ви се. Да сте благодарни на дедо ви Бисмарк. Щото след войната победените подкокоросани от Англия не се признават за победени, а победителите не искат да си ходят обратно вкъщи.Ама тез работи не ги пишете в учебниците нали?

415

Анонимен

преди 6 години

Баамааму, ако беше дошъл турския мюфтия да тропа така по масата, щеше да има протести още същата вечер в София и призиви за война.

414

Наистина

преди 6 години

в речта на президента не беше отдадена необходимата почит и уважение на Русия. Всичко беше размито с изброяването на загиналите българи и в други войни. А празникът беше за Освобождението, за Руско-турската освободителна война и жертвите в нея. Защото ако Русия не беше ни освободила щяхме и досега да сме като кюрдите - без държава. Който не го разбира това или си криви душата е пълен неблагодарник.

413

Анонимен

преди 6 години

В една пресконференция, седнал до руския патриарх, Бойко се хвалеше как се чул с премиерите на Полша, Финландия, Естония ...по повод 3 март. И понеже патриарха няма да падне толкова да му влезе в тона, е изказал огорчението си пред Радев. Защо никой не споменава за гафа на Бойко?

412

Анонимен

преди 6 години

Стига с това "мъмрене"!Въртите едно и също!Ясно на кого угодничите!Пишете за истинските проблеми!Ама не ви стиска!Президента си отговори много достойно!Има протокол!Не може да го напсува или да му удари шамар!Големи патриоти се навъдиха напоследък!

411

Внимание!

преди 6 години

До АнонименВ сайта има нашествие на *** на Сорос!

410

Анонимен

преди 6 години

То си руски патриарх е велик. Не допусна нито секти, нито хомосексуалисти за разлика от слугинските правителства на България.

409

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНещо срещи Бог ли имаш? Нещата не опират до БСП и ГЕРБ. Проблемът на България е в линията на отново не прозорлива външна политика. Политиката не е лоялност към господаря САЩ, а разумно лавиране в полза на дългосрочния интерес на държавата, а държавата е народът.

408

Киро поро

преди 6 години

Ако някой ви каже, че по време на балканската война примерно, срещу сърби, турци и т.н. сме се били рамо до рамо с македонския народ, ще се съгласите ли? Не, защото всичко е било България.

407

Анонимен

преди 6 години

Патриархът има право да мъмри всеки. Той е патриарх, а политиците са марионетки на нечия хранилка. Те са като плъховете. Журналистите са, като политиците...

406

Анонимен

преди 6 години

Руснаците във форума ни да си ходят в Сибир.

405

Иван

преди 6 години

Резил,но какво да очакваме от тоя поставен от руснаците пРезидент,като един от водещите му офицери е дошъл да го хока и инструктира.

404

Анонимен

преди 6 години

Какво означава, че сме били освободени"? Българите сме били съюзници на Русия в тази война, в която тя си е взела Молдова срещу нашата Северна Добруджа, 32 тона злато, плащали сме всичко за окупационните й войски и издигането на паметници през 100 метра.

403

Анонимен

преди 6 години

"ПРАВ ДА БЪДЕ ВИНАГИ РУСКИЯ ПАТРИАРХ".... И ДА ОТДАВА ЧЕСТ ВИНАГИ ,КОГАТО СТЪПВА В НЕЗАВИСИМА И СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ НАУЧИ , ЧЕ ТУК ВИНАГИ СА ЖИВЕЛИ И ЩЕ ЖИВЕЯТ СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ХОРА!СЪЩИТЕ ХОРА--НАПРАВИЛИ ОТ НЕГОВОТО АЗИАТСКОТО БЕЗПРОСВЕТНО И ПРИМИТИВНО ПЛЕМЕ ,НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И НАУЧИЛИ ГО НА ЧЕТМО И ПИСМО!РУСИЯ ---ТРЯБВА ДА НИ Е АДСКИ БРАГОДАРНА ЗА ПРОСВЕЩЕНИЕТО И КНИЖОВНОСТТА !

402

Афуз Али

преди 6 години

Най- сетне сме свидетели на изчерпването на руското търпение към идиотските бръщолевения на нашите ,,пишман политици,, по въпроси от нашата история,свързани с историята на великия руски народ.

401

Анонимен

преди 6 години

Аре бе генерале, кажи нещо, вицето ти както беше приклекнала поне да му беше направила......, и хайде ако не ти, поне жена ти да каже нещо. Що мълчите бе другари

400

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия има някакви претенции към България, има си международен съд и там да си търси правата и да не занимава гражданите ни след 140 годишен тормоз повече с врели-некипели, защоо и гадостите които са ни причинили за този период и още ни причиняват са огромни.