68

Joko

преди 6 години

Кои провинциални го *** сътвориха тези глупости ? как да определя, че спазвам 70 м. дистанция ? В случай на "нарушение" как КАТ ще ми го докаже че не спазвам дистанция от 70 м. ? Това за психическото състояние на водача е ЧИСТ РЕКЕТ. Полицаите ще се скъсат от рушвети ! Ба си Парлама Мента !

67

Анонимен

преди 6 години

А донорите на мотоциклети които оревават цял квартал като минат ще бъдат ли спирани?

66

Анонимен

преди 6 години

хах, 14 коли на километър на магистралата 15-тата ще се води тежък трафик и почват санкциитепо мои сметки от София до Бургас трябва да има точно 4285х2 = 8570 коли в посока, инъче почва маратона по глобите.Т.е сега като идва лятото го мислете как ще тръгвате за море, трябва групи за координация на тръгването, да не се засечете с трафика :)бтв. в задръстването на околовръстното всички ли ще глобят че стоят един до друг или и там трябва 60 метра?

65

Пазидистанция

преди 6 години

А пък на магистралата за цъкане къси-дълги-къси-дълги да им се реже направо показалеца и средния на лявата ръка.Нема по прости шофери от булгарските.

64

Дръндер

преди 6 години

"Освен това всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма." Моля? Как той може да прецени това? Психолог ли е? или си отварят вратичка за нови глоби?

63

Анонимен

преди 6 години

Пак поредните простотии, имитиращи някаква дейност. Колкото има ефект от фаровете през лятото като ви блеснат със слънцето в очите, толкова и от тия "мерки".КАТ не си вършат работата, това е проблема.Например пистата "Дейтона Бийч"-от бул. Черни връх.новото разширения от МОЛ Парадайз до Околомръсното-няма светофари, пешеходни пътеки, камери и полицаи. Джиткта с по 140-160 км...Франдъкова е доволна от това.

62

аз

преди 6 години

До stunМилиционерите са просто устроени същества-така си е.

61

аз

преди 6 години

Това изглежда доста ***-някой гений го е измислил.Ще доведе до обратния ефект.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Казваш затвор, а затвор за новите строежи кито имат един метър тротоар какво прайм в кауша инвеститор, собственик или автора на закона?

59

Анонимен

преди 6 години

Чудеснинко са ги измислили. Ха сега да видим и дали ще ина санкции, защото д*е*б*и*л*и*т*е, които нарушават правилника го правят и при 50 и при 150 лв. глоба....

58

Чалгарче

преди 6 години

*** бедняка не признава никакви закони.

57

Анонимен

преди 6 години

МВР направо да измисли закон "Разстрел на място"! и това е!Кво ни се церемонят с безбройни глоби за пълнене на Тиквения окраден бюджет!

56

stun

преди 6 години

Карам си аз със 140 по магистралата и настигам, някой който кара с 90. Съответно като го доближа на 70м и аз намалям на 90. И така следващият след мен и така и така. И накрая всички се движим по магистрала с 90км/ч. Не ми се мисли какво ще е като настигна някой ТИР в прохода "Шипка", например! И после се чудят, защо хората казват, че милиционерите са прости същества!

55

Анонимен

преди 6 години

Други промени трябват. Примерно за паркирането - затвор и глоби за кметове и общинари, които не осигурят достатъчно паркоместа. За движението по магистрали и останалите пътища трябва затвор и глоби за длъжностни лица, които не изпълняват закона и не налагат спазването му, когато по закона са задължени да го правят. Така всички катаджии ще влязат в затвора и няма да предлагат подобни дивотии ....

54

Анонимен

преди 6 години

Пак не разбрах...паркинги кога ще се строят??????????????????Или няма смисъл защото няма да се взимат парички.

53

Анонимен

преди 6 години

С тези промени се цели катаджиите да могат повече да рекетират нормалните хора и нищо повече. Разбира се онези 80% горещо ще подкрепят промените идващи от КАТ, вкл. и в парламента.

52

180

преди 6 години

"Освен това всеки катаджия, който ни спре, ще може да ни взима книжката, ако прецени, че сме в истерия, депресия, или дълбока психологическа драма."хахаха катаджия/психиатър

51

Анонимен

преди 6 години

Оляха се с тези глоби. АКо вършеха работа, и сегашните са достатъчно големи. За паркиране в градинка - 200лв, а за убийство на човек - условна присъда, т.е. нищо.

50

профански изпълнения

преди 6 години

Спират те значи и "господине струва ми се, че сте депресиран?" "книжката ли ще взимаме или да видиме кво ше прайме"Как точно един полицай може да установи, че дадено лице е в депресия или страда от дълбока психологическа драма. ще му проведе интервю и психотест, а до колкото знам психиатрите и психолозите учат по-6 години и после цял живот. Не са изкарали една школа от 6 месеца в пазарджик.

49

Анонимен

преди 6 години

Кога ще започнат да глобяват полицаите, когато са шофьори? Кога ще започнат да глобяват шофьорите на Градска мобилност в София, когато се движат и спират в нарушение на закона?