28

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ако жена стане президент на Турция,това ще е...прецедент но в...добрия смисъл,не като нашият...прецедент,който ни излагаше цели 5 години,по...воля Бойкова.

27

IYI

преди 6 години

Ванга за руса жена говори за Мая Манолова. Президентска република и Мая Манолова призидент!Единствена тя сама се опълчи на ЧСИ тата , кредиторите и ГСМ те!!!!!

26

Osman

преди 6 години

Така е, той Ердо също измести риториката и стана ислямски националист. Пак говори, че всички са братя, но вече вместо отваряне към кюрдите ги бие. С това отваряне, даде им тв канали, в техните райони двуезичие позволи, а те през това време се въоръжиха и минираха навсякъде. И пак като с Гюлен си изми ръцете: Бяхме подведени. Ами аман, като си наивен се махай. Но не се заблуждавайте за разпад. Турция няма да се разпадне. Нито по време, нито след Ердоан.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако тази спечели ще се молите "диктатора" Ердоан да се върне.

24

Анонимен

преди 6 години

тая статия си е чиста лъжа , партията била създадена преди 6 месеца пък 30 процента от населението я подкрепяли , айде тия ги говорете на някой друг , колкото и Б . Б спечели честно последните избори тук , чувалите с бюлетини се брояха цяла нощ и не смогнаха да ги преброят но знаеха и обявиха резултата преди завършването на изборния ден / избори ли , всичко е един цирк а ние сме маймунките в него

23

До Osman

преди 6 години

Нормално е. И нашите националисти станаха солташшак на ерБойко. Интереса клати феса.

22

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е много болен и скоро ще пукне................след него следва разпада на Турция!!!Да свикват комшиите, като гласуват за един луд диктатор!!!

21

Анонимен

преди 6 години

КАЗАНО Е, ЖЕНА ЩЕ ОСВОБОДИ ЕВРЕИТЕ ОТ РАВИНИТЕ И ЩЕ ГИ ИЗВЕДЕ КЪМ СПАСИТЕЛЯ

20

Анонимен

преди 6 години

тая ще направи равините гейове

19

Osman

преди 6 години

Харесвам я..така е, тя не се поддаде на натиска и не стана от националист солташшак на Ердо като изкуфелия старец Бахчели. Аз ще гласувам за нея, но на този етап е неизбираема, затова е й допусната до обере негативния вот на светските турци. Родителите й са бежанци от Солун. А на нея й казваме Асена - от турската митология. Там жената е воин, язди и се бие с мъжете, а не забулен пингвин каквато е философията на заблудения Ердо.

18

Анонимен

преди 6 години

До 15Половината му партия му е съставена от кюрди. Бекир Боздаг кюрд. Премиера Йълдъръм кюрд. Голяма част от гласувалите за ПСР са кюрди. В Исляма етноса е второстепенен. Религията е на първо място. Той даже в Диарбекир който е кюрдски град събира по 30%.

17

Анонимен

преди 6 години

еврейска лайкучка

16

Юнал Джемилов

преди 6 години

Тази първо не е забрадена, второ жена празидент в Турция никога няма да има това е за еврожендър даржавите и трето дори да беше човек (мъж) пак не може да стапи на малкея пръст на Султана

15

българина

преди 6 години

все тая дали ще султан или харвмлийка, все искат част от балканите и конкретно България, от юг никога нищо хубаво не е дошло и няма да дойде

14

Некъф

преди 6 години

Дано тая да спъне Ердо терориста.

13

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименIYI е родовата тамга на тюркското плема Кайъ (канарите, каменните, каменния народ) от което произлиза османският род! Същата тамга днес се използва от друго разклонение на кайъ - тюрките кашкайци (каш-кайъ) в Иран. В България този символ се появява късно, първо в гробовете с кремации (т.е. сигурни тюрки) и след идването на Крум. Българите го възприемат като символ на върховния бог, защитна формула, след приема на християнството става аналог на кръста.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Не говори глупости - няма как кюрд да гласува за Ердоган, който ги мачка и тероризира, и избива братята им в Сирия!По-скоро кюрдите биха гласували за кемалистите, които са и единствената приемлива партия в тая страна, но както са казали и по-долу - в Турция няма как диктатора Ердоган да падне с избори!

11

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли как е Добрата Партия на турски? IYI Parti. Символът IYI e националистически символ в Турция . Това е националистическа партия. Тези се отцепиха от партията на Бахчели (сивите вълци) и си направиха друга партия. Но Акшенер нито е желязна лейди нито пък конкурент на Ердоган. Религиозните турци са повече от светски настроените националисти. Кюрдския вот който е също религиозен ще гласува за Ердоган а не за националисти.

10

Анонимен

преди 6 години

АУУУ ЕВРЕЙСКИ ТРАВЕСТИТ

9

Бай Оня

преди 6 години

Ще фалшифицират изборите и пак няма да успее! Ердоган е наложил диктатура, а диктатура се сваля само чрез военен преврат!