96

опетков

преди 5 години

До Анонимен92 Защото такава е човешката природа. Доказа го и сгромолясването на фалшивия ни опит за строеж на "комунизъма".

95

чарли

преди 5 години

Три месеца безплатно но морето !

94

Анонимен

преди 5 години

До без презерватив 100Ако успеят да родят дете на някой гламав българин, Европейския съюз ги чака с още по-добро заплащане....баси, толкова ли наистина никой от българките не ще да ви работи? хич не ми се вярва да няма "физически" кадри ... явно има нещо друго тук ?!

93

Анонимен

преди 5 години

разкажете, разкажете как Ердоган ще фалира Турция.

92

Анонимен

преди 5 години

"Тук се храним безплатно, всичко поема собственикът, ежедневието ни е обезпечено, нощувките ни са безплатни и можем да си спестим заплатите,...минутка за реклама на заплатка от 500 лв

91

Загрижен

преди 5 години

ХОРА, ВЛАСТ ИМАЩИТЕ НЕ САМО ГЕРБ ... ВСИЧКИ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА !!! БЪЛГАРИТЕ НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ, УНИЩОЖАВА СЕ ПОМИНЪКА НА ХОРАТА ... ВИЖТЕ ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ !!! НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ ... АКО СЛЕДИТЕ НОВИНИТЕ В МЕДИИТЕ И ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ПОСЛАНИЕТО В МЕДИИТЕ !!!! ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА ПРИ ТОВА ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. ТА НАЛИ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ СА ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ !!!

90

без презерватив

преди 5 години

Ако успеят да родят дете на някой гламав българин, Европейския съюз ги чака с още по-добро заплащане.

89

Анонимен

преди 5 години

Еми в Украйна средната заплата е 200 долара... като дойдат англичани, тогава ще е за хвалба.

88

Анонимен

преди 5 години

Работниците не трябвало да доказват професионална квалификация- шъ умръ от смях-местните цветнокожи каква квалификация доказват?Че те не могат името да си напишат на български!Цветнокожи в Грифит,Мелиа,Кристал,Аргищ и още кой знае колко хотела на Златните,пък цените са като за милионери.......

87

Анонимен

преди 5 години

Люббопитно е, как в една държава като нашата, където заплатите са ниски, няма работна ръка. Вие можете ли да си представите колко са мързеливи младите българи, щом не желаят да се хванат и да побачкат малко. Разчитат на мама и тате и са с големите претенции. Ръцете им вкарани отзад, една крушка не могат да завият, по цял ден са във фейсбук и публикуват глупости. Не знам какво стана с тази държава.

86

Алексей Петров

преди 5 години

НАЙ-НИСКИ СА ЗАПЛАТИТЕ В БИЛГЕЙРИЯ.....НИВОТО НА ЗАПЛАЩАНЕ НА РАБОТЕНЕТО И ТРУДЕНЕТО Е НАЙ-НИСКОТО В БУГГЕРИЯ, НАЙ-НИСКОТО В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА...В МОЛДОВА И УКРАЙНА СА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИТЕ...СИГУРЕН СЪМ НА 1000 ПРОЦЕНТА !

85

Мето

преди 5 години

Да идат и чуждите работодатели че родните съвсем издишат. И да си носят повече чужда валута че вече не работим за левове.

84

dmx

преди 5 години

Бизнес, който не може да плаща адекватни на разходите заплати трябва да фалира. Това е единствената истинска причина за края му - не може да си плаща заплатите. Все още измамата, че някои хора имат бизнес върви. Просто си внасят работници, които да харчат парите си другаде, където е по-евтино.

83

Анонимен

преди 5 години

Ходя на море от 5 г. в. Поморие. Собственикът на хотела в който прибивавам, постоянно сменя персонала. Действително миналата година бяха руснаци. Аз мисля, че за да не се задържат сервитьорите, заплащането е ниско. Кой бяга от пари? Да кажеш че хотелиера е беден, не е. За 5г., промени и разшири ресторанта си, довърши два етажа от хотела си и кара чисто нов джип, да оставим другите му коли. Ами цените всяка година ги актуализира нагоре, няма наяждане! Защо всички те реват за още и още? Питам а.

82

сел'тикс

преди 5 години

рИвете ли ве хотелиерчетата? скоро и ще събаряте бетонните кочини де ги нароихте по гьола. само индийци и филипинци ще ви робуват, ама и те не се хващат за по-малко от 500 евро, тъй че па ше го дихате.

81

Анонимен

преди 5 години

Ам не. Заглавието по-точно трябва да е "скоро чужденци в държавата си". Ние ще сме чужденците, не други...

80

Анонимен

преди 5 години

Това не ви ли плаши - "няма сериозни изисквания към работодателите"?

79

до 87

преди 5 години

да, толкова сме развита, че скоро ще имаме колония на марс...

78

Анонимен

преди 5 години

Може да се приеме, че вече сме много развита държава и от по-неразвитите идва евтина работна ръка да ни работи пък ние ще лежим и дебелеем.

77

1488

преди 5 години

български р0бе, утрото дойде, време е да сте на тръстиката, плантацията е българия!!