12

Анонимен

преди 5 години

До 5Ми няма как да има ред и правила след като на българина му е през оная работа за тях. Ко да прайш, манталитет.

11

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, че трябва да има таван. Със скоростта с която се избивате балкански селяни държавата ще фалира.

10

:)

преди 5 години

Поредният лобистки закон и поредната гейберска пиеска. Лошата Менда вкарва лобисткия закон, Тиквун на бял кон я "спира", а като се позабрави го приемат и всичко е ОК. Тиквата прибира едни пари, "бизнеса" доволен, а стадото рупа зелена тревица, гледа Биг Брадър, блее тъжно и гледа тъпо.

9

Г-жа Менда съм

преди 5 години

Егати и комисията, щом аз съм й председател....!

8

Симеонов

преди 5 години

Българския съд е един гнусен ке ***.Всичко , което се случва със застраховките е само и единствено заради бок луците от върховния съд, които първо решиха, че който си поиска може да претендира за обезщетение, а след това те да определят същото.По този начин и 1000 лв да стане застраховка ГО, пари за обезщетения пак няма да има.Номера е да се водят безкрайно количество дела и адвокати и съдии мощно да пълнят гуши.

7

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 4Да, регистрирайте си автомобилите в чужбина. Застраховката "Гражданска отговорност" е само 4-5 пъти по - скъпа ;)

6

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА БОРИСОВ ЯСНО ПОКАЗА, ЧЕ СЛУЖИ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ!ТЪЙ, ЧЕ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави налагат ред по пътищата, за да намалеят жертвите и оттам общия размер на обезщетенията. Тук намаляваме размера на обезщетенията, защото за ред и правила и дума не може да става.

4

Анонимен

преди 5 години

Идва ми регистрирам автомобилите си в чужбина вече. Българските мошеници спирачки нямат за пладнешките си обирджилъци.

3

Анонимен

преди 5 години

Българска работа

2

Анонимен

преди 5 години

Каква цена на живота? Пуснете клипчето как заради кортежа банкянския папуняк, спряха линейка във Варна. Или оня не дава?

1

Жоро

преди 5 години

Естествено, че ще подскочат срещу тавана на обезщетенията. Разширяването на кръга на лицата, имащи право на обезщетение, е организирано от определен кръг т.нар. "адвокати" и "съдии", които планират да спечелят десетки милиони. Ограничаването на размера на обезщетенията ще им бръкне сериозно в джоба.