171

Анонимен

преди 5 години

За иванчева не знам, аз се оплаквам от това, че след година-две ще и плащаме няколко стотин К евро, като осъди България в Страсбург. Ние, не прокурорчета или съдии...

170

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

А бе какъв затвор бре, господине от 196 пост.Направо в гьола на Белене или там на амбразурата.Ама ,че 7м. лежи без присъда си е най- гнусното в тази съдебна система.И ти може да си така, па после оди доказвай ,че Иванчева не ти е любовница.

169

Господин

преди 5 години

Срамота е наистина! Тези български затвори колко звезди са? Вътре се настаняват престъпници, не кой да е! Веднага да се ремонтират всички затвори, тия хора имат нужда да живеят в разкош. Чак да не им се излиза от затвора .

168

Иванчева

преди 5 години

Аз си помислих, че ще ме настанят в 5 звезден хотел, след като бях арестувана с подкупите.

167

гост

преди 5 години

колелото на историята се върти, някой не го знаят

166

Mirko

преди 5 години

Бойко не е взел от китаеца 36 милиона евро рушвет. Неговия авер с ВИФ е взел тези пари да го консултира !?! Бах аз тоз вифаджийски консулт за тез пари !

165

Анонимен

преди 5 години

Аз...... просто нямам думи... за коментара на правосъдния ни министър!! Та тя уж. е от демократична /дясна партия, а мисленето й е 100% комунистическо!!!! Тежко на българите с такива управляващи! И същата се е разписвала под декларации за спазване на човешки права и европейски норми, включително за условията за лишените от свобода. А. нормални такива няма. Тогава защо сме в ЕС, като мисленето ни си остава азиатско? Ами ако двете жени не бяха подали сигнал за проверка на високо ниво, другите затворници..... те просто живеят като в концлагер..... И да се разболеят, всичко ще се покрие.

164

Емигранта

преди 5 години

Do баща. и аз от 15 год.съм навънка и няма да се върна,точно заради подобни неща, само в Ю.Америка арестите и затворите са подобни, да дойдат от ЕС да видят какво става, и да ги закрият всичките а когато дойде време тия днешните да влизат по затворите,защото там им е мястото да ги вкарат по за 6 месеца.и тях там,а пък ако искат и на арменския поп да се жалват после, *** и тъпите политици!!!

163

Аз

преди 5 години

А представяте ли си, че при такива условия работят доброволно надзирателите. Без ремонти, без препарати, без лични предпазни средства, без достъп до безплатно лечение /осигурено на задържаните лица като медицинско обслужване и лекарства, струващи хиляди на месец/, без право на адвокат, ако се нарушават правата им, защото видиш ли били назначени по Закона за МВР.

162

До баща

преди 5 години

Този въпрос си зададох през 1995 година и аз . От тагава живея със семейството си извън България , не е лесно , но е справедливо решение в полза на децата ми!

161

Баща

преди 5 години

Чудя се как ще обясня тези събития един ден на децата си?! Срам ме е , че съм българин!

160

Tangra

преди 5 години

Уродска работа.Лоши хора и ще плащаме още много поколения. Хриатияни ли ????Не!*** сме. Безжалостни и злобни. Мразим и завиждаме. Защо ли мислим, че ще ни се размине ?

159

Анонимен

преди 5 години

Тая крадлива ***, освен че първо кой знае колко е крала от хората и в колко корупционни сделки е била главен участващ, а сега ще вземе да от затвора да бръкне още по-дълбоко в джоба на Българина искайки по-скъпи издръжки за затворници. Той престъпника е ощетил народа веднъж, а сега народа го издържа в затвора? Я да работят сами за собствените си условия в затвора. През оная работа ми е на тая какви са ѝ условията. Да е мислила крадлата.

158

Анонимен

преди 5 години

Държава на мафията

157

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е капка в морето колко ли крада т троино ние бедна фантазията ама на тях кои им търси сметка даже и герб не им търсят защо пък прокуратурата и ДАНС се съмнявам дали не знаят дано доживеем някои ден пък ако не се оправи м и един няма да остане в държавата и ще я затворим от тия

156

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименкакви ги плещиш па ти за "ямите с двете дъски"?..Като не си в час за какво става дума,защо балалайкваш?

155

Анонимен

преди 5 години

До тонкатасъбираме ти я в бутилки.знаем че обичаш да си посръбваш изпикано.

154

Анонимен

преди 5 години

Ай не врещете толкова. 1 милярд хора по света нямат тоалетна изобщо и cepaт където сварят. Да не говорим за течаща вода. Като ходехме на бригади през соца cepяxмe в яма на полето с две дъски отгоре. И на военното така беше. Е , живи сме още слава Богу.Ако затвора е по-хибав от курорт хората ше искат да се застояват там по-дълго. Целта е да ти е гадно че като излезеш да не ти се връща в затвора отново.

153

Анонимен

преди 5 години

Този който не е бил в арест неможе да разбере за какво иде реч да си толкова дълго време в килия. Там няма прозорец нямаш часовник ден и нощ ти се обърква времето все едно е спряло един ден минава като един месец. Затворен си в 4, 5 кв.м там ти е и тоалетната дори нямаш възможност да си в тоалетната по голяма нужда защото надзирателя влиза без предупреждение.

152

като едното нищо

преди 5 години

Баба Цецка да вземе да ремонтира килиите,че току виж след време самата тя се озове вътре!