379

Bad Company

преди 5 години

До AlxСмешник. Ф 16 се предлага с цялото въоръжение и то най доброто. А индекса /AIM 120 AMRAAM / предизвиква първосигнална реакция в руските пилоти да катапултират незабавно.

378

Alx

преди 5 години

Чети бе,ончо, информацията е достъпна във всеки сайт за самолети.

377

Alx

преди 5 години

Основно предимство при шведите е,че разкриват работни места тук и след време сами ще обслужваме самолетите.Америкосите искат кинти за всяка гайка поотделно. Тука изниква и въпроса за Су 35 и Су 37,които превъзхождат и двата натовски гълъбарника в пъти - както в цена,така и функционалност. НАТО обаче не дава,щото злия Путин иска да превземе света и да затрие великата демонкрация,либерастия и мулти-култи гъзорчене на банкстерите. За това верния избор за нас като *** е ф16 - бият го 60г пво-та

376

Анонимен

преди 5 години

До AlxТрол гърчав. Абсолютни лъжи си написал.

375

Alx

преди 5 години

Малко инфо,заради което загубих 20 минути в търсене: И ф16 и Грипен са на почти идентична цена,и до тук свършва предимството на ф16. 12000 долара струва летателен час на ф16,докато при Грипен е 7500. Грипен използва почти цялото въоръжение на НАТО,без да се плащат лицензи,докато при ф16 си купуваш лиценз за почти всяко оръжие.Грипен е по-маневрен,с по-добро поктитие на радара и съответно прихваща целите по-рано от ф16. По-лек е,и със съвременна авионика,докато ф16 блок70 още няма произведен.

374

Анонимен

преди 5 години

Гнил ***, просто си плетеш кошницата на новият си проект.Ако Грипен бяха избралим пак щеше да кажеш, че има лобизъм.

373

Bad Company

преди 5 години

Много поздрави от Ф 16 другари!! Най после ще спрат набезите на *** по черноморието.

372

Bad Company

преди 5 години

Явно Ф16 влезе с цялото си въоръжение в задниците на руските ***......*** неистово! И Радка Решетникова също....

371

Анонимен

преди 5 години

Открито лобира Цветан Цветанов. Това е ясно като бял ден и въпросите са излишни.

370

Скептик

преди 5 години

Ако рамката, предвидена от НС е надхвърлена, значи сделката е незаконна. Интересно кой ще тури подписа си зад проблемна сделка?

369

Yan

преди 5 години

Язък, че си историк. Нищо не си научил от историята:"След като унищожил Аварската империя, хан Крум запитал аварските пленници:От какво, мислите, че загина вашата държава? А те отговорили:От това, че съдиите се съюзиха с престъпниците и крадците; от взаимните клевети, които погубиха по-храбрите и умните; освен това от подкупничеството - всички станаха рушветчии; също и от търговията, понеже всички станаха търговци и се мамеха помежду си-От всичко това произлезе нашата гибел."

368

5 годишен

преди 5 години

А бе тоя чичко защо постоянно ходи зачервен? Все измръзнало му е лицето ли или ще да е от Джак Даниелс-а?

367

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** на снимката прави маси за по 2-3 бона и почти нищо не яде...някоя салата само, а само се напива като . Хептен се е самозабравил. Цяла София го знае това, но по медиите няма да го кажат ествествено.

366

гост

преди 5 години

Не знам Бахрейн са поръчали 16 броя Ф16 Блок70 за 1.2млрд долара, а ние само 8 броя за 1.6 млрд лева, така че.....Информацията е достоверна може да я проверите, при условие, че сме съюзници, защо ни дерат толкова ?

365

Анонимен

преди 5 години

ТЛЪСТАКЪТ ЯКО НАБИВА МРЪВКИ. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО МУ.

364

Анонимен

преди 5 години

Лобист вика на лобиста лобист.Но проблема е друг.Истината е, че и Каракачанов и Радев бяха на едни срещи с едни фирми на който се раздаваха едни пари, но взеха пари от различни фирми.Каракачанов от Грипен а Радев от производителите на F-16, но срещу задължение за сделка.Ако обаче сделка няма ще трябва да връщат парите а те вече ги свършиха.Сега някой здраво ще го ду.хне и той ще е български американонацисткинадупен политик.

363

Анонимен

преди 5 години

Фат-мак-ов , за руските кошници къде бяхме с тях 50г ли ти е големия зор ?

362

Костов

преди 5 години

Защо питаш, Каракачанов? НАЛИ ТИ СИ ПЪРВИЯТ лобист СЛЕД НАЧАЛНИКА СИ от Банкя???

361

Анонимен

преди 5 години

F16.Това е идеалният самолет.

360

ВКР докладва :

преди 5 години

Г-н министър лобистите са установени :1.Цв.Цв. - Кауня.2.БОКО - Тиквата.3.Шкембе войвода-Свинята.