53

Анонимен

преди 5 години

Тия откриха топлата вода.Това го има от как свет светува....

52

Енгелс

преди 5 години

Та нали точно това е демокрацията - всички граждани имат равни права, а останалите 90% са безправни роби. Така е било в Древна Гърция, винаги е било така, и сега е така!!

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76И то това му е единственото хубаво на САЩ. Че ако не струваш ще живееш най-много на купони за храна. Никой на никой не е длъжен всеки се оправя сам и зависи от собствените си способности. Това е единственото хубаво нещо на сащ... грозно, но хубаво.

50

Евроатлантик

преди 5 години

Със скоростта на F-16V Block 70 - напред към светлото евроатлантическо бъдеще!

49

Анонимен

преди 5 години

Николас Мадypo:"Реших да скъсам дипломатическите и политическите отношения с империалистичното правителство на САЩ. Вън! Да си ходят от Венецуела, тук имаме достойнство"Бойко Борисов:"Дано началниците се разберат и решат, ние ще направим това което решат началниците"

48

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на нефт в света и изнасят много повече петрол от Венецуела, а в същото време 42 милиона американци гладуват и живеят само на купони за храна, а големите градове са пълни с бездомници в центъра.

47

Анонимен

преди 5 години

Тия "бедните" в проучването от сега ми е ясно, че са ги намерили с десетките пред лафките да търкат билетчета.8 години съм учил, за да мога да се специализирам и да получавам добра заплата, да си живея живота спокойно и доволно. Не съм спал, за да уча, работил съм почасово в какви ли не условия, работил съм БЕЗ НИКАКВО заплащане, за да мога да се обуча просто... И сега цяла орда мързеливи и некадърни иска да ме разкъсат, че съм бил богат видиш ли ти, могъл съм да си купя нова кола...

46

Анонимен

преди 5 години

чета коментари (повечето неадекватни на статията) и онемявам. кой ви каза, че като учиш в абсурдистания, ще сполучиш? каквото и да е образованието. колко учили на запад българи се върнаха (освен децата на политиците)? да, факт е, че депутатите и министрите работят само за криминалния контингент, натрупал мръсни пари през мръсния преход. нормално ли е един лекар да получава 3 пъти по-малко от един фаянсаджия? а глоба за изгорял фар 1/10 от мин. заплата, докато 5 милиона кражба минава с условна?

45

Анонимен

преди 5 години

В Соца имаше постояно проверка, но се контролираше и не се даваше гласност. Правеше се от ИНТЕР ПРОГРАМА / от Москва 1985г./ на трети етаж в сегашното НОИ. Т

44

до 68

преди 5 години

А ти преди 40 години най-вероятно си бил в Мадан, но сега коментираш небивалици.

43

61

преди 5 години

До до 61Айде светни ме!

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Миг-25 по-добър от Ф-16... на времето, който получеше Миг-25 от Русия го връщаше и молеше за по-старите изпитани самолети, защото тоя не става за нищо.Милиарди инвестиции в Сърбия... 80% от тях са от Франция и Италия.Дънди Прешъс вадили по 1 милиард от злато. Ми това не е самородно злато. Ако имаш техниката, която струва десетки милиарди... давай ти. Добива на златни приемеси от медни руди (като нашето) в повечето случаи струва повече от самото добито злато. СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА!

41

Мадуро

преди 5 години

късайте с богатите на Запад и в Америка и правете като Венецуела - всички са РАВНИ пред глада!

40

до 61

преди 5 години

А бе 61 на светлинни години си от начина на определяне на минималната заплата. Стига заблуждава хората.

39

До Европеец

преди 5 години

ако четете внимателно всъщност само 4% са отговорили, че законите са еднакви за всички/ и те най-вероятно не са разбрали въпроса/останалите 96 % са казали, че не са еднакви винаги за всички.

38

Анонимен

преди 5 години

Няма как да сте богати като процента се контролира от тия богатите. А богатите са във всички партии.

37

Европеец

преди 5 години

69 % от българите откриха топлата вода. Добре, че не са 80%.Интересно, ако преди 40 г. имаше такова допитване колко щяха да отговорят, че законите са еднакви за всички в т. ч. и отрочетата на политбюро, АБПФК, ДС и прочее ***.

36

Анонимен

преди 5 години

От тия бедните са поне 99% закачени на абонамент като крепостници за" Централното отопление".

35

Анонимен

преди 5 години

Ако минималната заплата е еталон и стремеж за вас, то тогава сте решили да живеете в калта и да "преживявате" на чужд гръб. Минималната заплата се определя по формула в цял свят. В по-развитите страни минимална заплата въобще няма, а в такива като нас тя се определя от заплатите на хората, които получават средна и нагоре.

34

Анонимен до Демократ

преди 5 години

Ама нали ако всички са умни, кадърни и борбени както казваш, сам ще си шиеш и работиш бе ***. Пишеш колкото да не заспиш.