24

Анонимен

преди 5 години

Возил съм се в такъв Нисан в ролята на пътник. Хич не бях очарован. Много твърда возия, имаш чувството, че си почти седнал на асфалта, при висока скорост (250 - 280 км.) осевата линия ти се върни обратно, главата ти е почти опряна на тавана.В такава кола кеф може да изпитва само шофьора и то ако наистина е опитен и преследва високите скорости.А това да форсираш такъв звяр в населено място и се направо престъпление и тоя е за затвора!

23

Горан

преди 5 години

После ***, че разправяй на някого колко са умни представителите на рода Homo Sapiens Sapiens. Не стига това, че си тествал Nissan GTR-а, по оживен път, ами и клип заснели и го качили в социалните мрежи :)))

22

Анонимен

преди 5 години

*** какво се хвали, баба ми ако сложа и и кажа натискай баба *** до долу, ще се получи същия ефект.....не е толкоз сложно, басси, просто е идиоттско поведение......

21

Анонимен

преди 5 години

Nissan GT-R е колата с една от най-аеродинамични форми, сериен спортен автомобил,чудо на техниката, но като попадне в ръцете на олигоФФФрени всичко отива по дяВволите......

20

Анонимен

преди 5 години

До 14Минал на червено???Една жИнЪ на пазара ли ти каза.Как се свързва клипа в нета с колата и шофьора??НИКАК!!Ако има поне малко акъл ще го почешат по ташките.Нищо не могат да му направят.А за скоростта изобщо няма какво да коментираме.Само СЕРТИФИЦИРАН уред доказва скорост.Ама нали всички сте рЪзбирачи........То и в МиеВиеРие-тУ са такива.

19

Анонимен

преди 5 години

Всички гдето пишете тук сте българи ***. Назад в Азия!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17А това, че прелетя през 3 пресечки, които са по 100 метра за 7-8 секунди, брои ли се? Каква ще им е защитата? "Господин съдия - Ние променихме скоростомера, но после го оправихме, но успяхме, да си прикрием следите, така че екпертите ви, да не открият доказателства. Освен това, направихме и видео монтаж, на който ясно се вижда, че минавам разстояние от 200 метра, за 4-5 секунди". Да, успех със защитата!

17

Не съм експерт, но..

преди 5 години

Е какви показания да дава??? Как са му тунинговали Нисана ли??? Да го обуват мъжката и толкова...

16

чарли

преди 5 години

И какво като е спипан ?

15

Анонимен

преди 5 години

До до ДимовЕ да, ама не. Не си мисли, че всеки съдия пасе трева.

14

Анонимен

преди 5 години

В съда няма да мине според мен, защото показанията на километража може да не са верни.

13

Анонимен

преди 5 години

До 13И какво като не са от София? Опази се софийската чест и достойнство? Спи спокойно!

12

Анонимен

преди 5 години

И как точно го спипаха?Спипаха го за ***@ ли?Нищо не могат да му направят.

11

До 11

преди 5 години

Минал е на червено на няколко светофара. А показанието на скоростомера се доказва с експертиза и виновния ще си я плати, ако е сгрешена ще я платят от МВР. Това че в МВР са мързеливци не значи че нямат начини да се заядат стеб.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами чуйте особеностите на говора, (диалекта), пък после....Двамата "юнака" не са от София, туй-то.

9

Киро Кюмюря

преди 5 години

сега ще ходят в метрологията

8

Димов

преди 5 години

И при обжалване веднага ще падне в съда.Това какво пише на дигиталното табло не е никакво доказателство.Това е софтуер, който се манипулира.Ако пише 1000, значи ли, че е карал с 1000 км/ч.Ако не е засечен с регламентирано в закона средство за контрол - дреме му на к*ура :D

7

А3

преди 5 години

Жалко че не е имал крила, щеше да ви избяга.

6

Анонимен

преди 5 години

Интерсно ми е, какви ще са последствията? 50 лева глоба и 2 точки?

5

Анонимен

преди 5 години

Ама честно ... За 500 лева на мамера, ще може да имаме такива, хубави камерки, които снимат, разпознават номера, разпознават лицето на момента, да бъде глобен и то тежко. И тази информация, трябва да е публична.