47

До 48!

преди 5 години

Ти прочете ли какво се предлага или просто така, реши да си запълниш времето? Прочете ли защо иска ограничаване на безразборното раждане? Едно, че още като деца раждат, което е забранено от закона, а второ, не могат да си ги гледат и възпитат. Ако могат да осигурят добро възпитание и образование на децата които раждат, ако искат и по 20 да имат, но на обществото не му трябват да храни, каквото сега правят!

46

Анонимен

преди 5 години

Те всичките са фашисти - и Шкембето, и Тиквата, и Волен. Обесете ги с главата надолу.

45

Анонимен

преди 5 години

ДПС да направят нещо за спазване на законите от ромите а не да събират електорат.Ромите не искат да се интегрират,някои от тях така искатх да живеят.Това е техен избор ,но държавата да ги принуди да спазват законите.

44

Анонимен

преди 5 години

има и добри елементи има и чисто политически .Разбира се че предложените от него правила важат за всички български граждани.Нуждата от образование е важна не само за ромите а и за българите.Ограничаването на бройка деца е глупаво при условие че българите са намаляваща популация и е чисто политическо защото закона е еднакъв и за едните и другите т.е това ще доведе до рестриция на българите не на ромите.Макар че пръв поглед изглежда че е обратно затова е политически удобен аргумент.

43

Бобчо

преди 5 години

Тоя Джейхан дали говори от името на всички български турци? Щото аз познавам доста и от тях няма ни един, дето чака на помощи, има десет деца, не ги праща на училище, живее в незаконна къща и пр. А ненавистта им към спрягания етнос е не по-малка от тази на българите.

42

Петров

преди 5 години

Веждичката е веган, а Каракачанов - и той вегетарианец фиданка. И двамата не близват алкохол. Няма опасност народа да прокопса.

41

Анонимен

преди 5 години

ДПС са скочили на 15 % за изборите. ОП ще изпаднат. Българите са вече малцинство в бг и е много късно за политика. 30 години отидоха на вятъра. Ромите ще имат до 10-15 години и президент вероятно някой турчин или п.омак.

40

Шопо

преди 5 години

Престанете непрекъснато да ни занимавате с тия ! Народа се убива от работа по цял ден за 500 лева ,а тия по цял ден ядат ,пият и друсат кючеци !!!

39

Анонимен

преди 5 години

И да се върнат ЖП войски и СВ. 2 год служба минимум.

38

мхм

преди 5 години

ДПС е противоконституционна партия. Чл. 11 (4) от Конституцията на Р. България гласи:Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. Така че, ТИХО МОЛЯ!

37

Анонимен

преди 5 години

Да се приеме закон за окончателно решение на... въпрос!

36

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям концепцията на 100 %. Даже ми се струва че може да бъде още по-твърда. Тоя етнос съсипва обществените ценности. Крайно време е да бъде сложен на място. Ще гласувам за Каракачанов!!!

35

българин съм и то --

преди 5 години

Та да нямат деца защото според нашите разбирания немогат да ги гледат ,да стоят без къщи защото нямат законно построени , да не работят защото повечето нямат 8-ми клас ,да не крадат защото е забранено--да бъдат махнати от градовете и да бъдат пратени от където са дошли без значение ,че и там нямат законни къщи-само да не ги виждаме.. А европейците като питат ,а бе ние за 30-г колко милиарда ви дадохме къде са парите онези отгоре свиват раменете --е нема такова нещо за бъркотията има затвори ...

34

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Предизборен популизъм на Шкембе войвода.Много добре знае, че от Европата и Вашингтон няма да им го позволят.От 2 години управляват с ГЕРБ.Защо досега не го направиха ?Само замазват очите на българите и консолидират ДПС така.Чист кьорфишек !!!

33

българин

преди 5 години

До Анонимен 24 По добре късно отколкото никога!!!!!!!!!!

32

мак

преди 5 години

Каракачанов, закъснял си. Тези мерки трябваше да са взети преди години, а не да свикват въпросните, че могат да живеят над закона, във всички сфери. Питам защитниците, какво фашистко има в това, да работят, какво нехуманно в това да бориш ***...ия, да контролираш социални помощи и т.н. Така наречената концепция не е нищо ново, прави се предизборно. И изобщо не вярвам, че ще има успех.

31

Анонимен

преди 5 години

Aко се приеме тази идея герб и дпс остават без електорат

30

българин съм и то --

преди 5 години

мой дядомци са се върнали от Щатите да се бият през войните за Б-я , но се абстрахирайте от това на кой къщата му в кое село е разбита и колко обича ромите и си задайте въпроса имали вина българската държава от 89 г. до сега за промяната в състоянието на нещата-- до 89 г не беше така постепенно нещата бяха докарани до оскотяване и сега вижте ги какви са --повече няма да раждат ,а тези които имат деца еди си какво си ида си построят законни къщи като българите или да живеят на открито без къщи .

29

Анонимен

преди 5 години

Поредната партенка развявана от Шкембе войвода!

28

Анонимен

преди 5 години

Дааа , време е българските турци да прогледнат кой всъщност претендира да ги представлява. Нима искат да ги приравняват с оня другия етнос?! Обидно е за тях, мисля.