106

Анонимен

преди 5 години

Българинът най-разбира от футбол, политика и трети полове.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Защо търпим тази говра с децата ни?"Защото сте от третия пол, ама не сте се осъзнали.

104

Татко

преди 5 години

Странно как може да се обръща внимание на това, че няколко десетки хиляди хора им били погазени правата за половата ориентация, а гладуващите стотици милиони по света не са проблем ? В България има 2.20 млн. българи под прага на бедността, но най-важно е да се попълват анкети от подрастващите за третия пол ! В София и други градове въздухът е отровен за подрастващите и всички други, но е важно да сме *** неутрални, нали така ?

103

Анонимен

преди 5 години

Защо търпим тази говра с децата ни?

102

Анонимен

преди 5 години

Друго е стандартен отговор в такива анкети. Отнася се за *** (интерсексуални) и т. нар. небинарни, които или не могат да определят към кой пол искат да принадлежат, или са транссексуални, но се определят не само като единия пол, или по принцип смятат, че няма значение и разделение на полов признак не бива да има. Като *** се раждаш, а транссексуалните деца понякога са такива още с проговарянето. Хвърлят играчки и отказват да носят дрехи на биологичния пол.

101

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува лично с кой си лягате ,но ме е грижа че искате да направите и другите като вас.

100

Един

преди 5 години

Време е новият потоп да идва, че тая содомия вече се не трае!!!!

99

Анонимен

преди 5 години

Ако не ви харесва Европа може да заведето детето си в Северна Корея и му направите прическа като на техния лидер - Ким.

98

Анонимен

преди 5 години

"Сине, в този живот няма как едно животно да бъде хем коза, хем прръч, от него друга файда освен за тенджерата не може да има"-----------КЪВ Е ДЯДО ТИ за да решава ВМЕСТО ПРИРОДАТА КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ

97

Анонимен

преди 5 години

Лека нощ деца Банани с пижами : Банан 1 и Банан 2 А Бойко и Цветнов защо са хетеросексуални ? Излезте от ГАРДЕРОБИТЕ!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Преди години по този въпрос почти не се говореше. Децата са крили ако родителите им са обиждали пред тях различните хора. Родителите трябва да са либерални.

95

Анонимен

преди 5 години

Борбата за домогването до децата ни за да ги развратят е навсякъде. А и ние да се свикнем с джендърите да се уморим и да се предадем.-------------------БОРБАТА Е ЗА СВОБОДЕН ИЗБОР НА ПСИХОЛОГИЧЕСКО ПОЛОВО ОСЪЗНАВАНЕ, ДРУГАРЮ. Никой не тръгнал да ти взема детето

94

Анонимен

преди 5 години

Дядо, лека му пръст, гледаше кози. Бил съм на 7-8г. и запомних случай с едно яре, след време разбрах, че полът му не е бил наред. Тогава много плакахме, защото си играехме с козлето, а той беше решил да го коли. Баща ни го разубеждаваше, казвайки че е здраво, да го оставел да си играем. Дядо въобще не даде да се издума и докато го дереше каза "Сине, в този живот няма как едно животно да бъде хем коза, хем прръч, от него друга файда освен за тенджерата не може да има". Та така.

93

друго

преди 5 години

На мястото на тези учители бих задраскал този въпрос,но толкова им пипето

92

Анонимен

преди 5 години

Като родител на малолетно дете категорично не желая то да попълва слабоумни анкити, като тази.

91

Анонимен

преди 5 години

Не бъдете пасивни!Не позволявайте да развращават децата ви!Последствията ще са трагични!

90

Анонимен

преди 5 години

Не пише колко годишни са децата. Но по спомен знам че вече към 10 години всички момчета имахме много ясна представа какъв пол сме. Проблемът ни беше не че можеше да се объркаме, а че го усещахме по-силно отколкото можеше да го контролираме. По външни наблюдения с момичетата нещата се развиха даже по-рано.Иначе в класа имаше един хахо дето май не си знаеше пола. С анкета и без анкета, това си е.

89

anonimen

преди 5 години

Ани Антонова,ако бъде обарвана отнейното дете и съученици,значи сегъделичкат и са приети в обществото...Къде се роят тия гадости.Затова страда-ме.Природата не е сляпа.

88

Анонимен

преди 5 години

Все повече се убеждавам,че англичаните взеха правилното решение да се махнат от тая клоака,наречена ЕС.-----------------АЗ КАТО ГЛЕДАМ НЕЩО МНОГО, МНОГО НЕ ИМ СЕ ИЗЛИЗА,НАПРАВО СИ РЕВАТ НА УМРЯЛО

87

друго

преди 5 години

Тия от ЕК от слободия се чудят как да побъркат младите Защо се месят на природата Тя си казва думата още със зачеването на детето Искат всички да ги направят меки ръчички ,че по лесно да ги управляват А кой ще ражда .о забравих ще ни заменят с роботи ,а ние сме на изживяване