22

Румяна

преди 5 години

Г-жа Лъжа отново лъже. Уж депутатите от БСП няма да получават заплати, осигуровки и екстри защото не ходят на работа, а реално ще получават заплата, равна на 2 минимални работни заплати + екстри, и ще им плащаме осигуровките. Ако не отида на работа без причина - шефа веднага ще ме уволни. А, тези тунеядци хем няма да работят, хем ще вземат повече от 1000 лв. заплата + екстри и осигуровки = още 1500-2000 лв., пък те ще си развяват дирниците? До кога???Да се промени Правилника на Н.С.!!

21

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Лудото Ленче май ще търка нара на ареста... - нямат пари да и платят гаранцията...

20

Анонимен

преди 5 години

А разни тиквеници като не ходят на работа да не би да връщат парите я?

19

Анонимен

преди 5 години

НИНОВА ОЩЕ ПРЕДИ 3 ДНИ ВНЕСЕ ДОКУМЕНТ В ПАРЛАМЕНТА, ПОДПИСАН, ПОДПЕЧАТАН, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИ ИЗЦЯЛО, ОТ КОЛИ И ДРУГИ ЕКСТРИ! ДАДЕН Е НА КАРАЯНЧЕВА, ТЯ ДА НЕ ГО ИЗПРАТИ В ПЕКИН??????

18

11 е прав

преди 5 години

Наистина егати и държавата сме. Щом една санитарка взе да се сравнява с депутат и според нея несправедливо взима по-малко. Нямам думи. Аз съм инженер и как може да взимам по-малко от шефа на парламента, ужас. А баща ми е таксиджия, което значи че минимум трябва колкото на редови депутат.

17

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Има начин г-жа Лъжа да изпълни обещанието си... - просто оповестява на кой дом за сираци ще дарят парите, а ние ще проверим...

16

Анонимен

преди 5 години

Когато през 2013-та 6 месеца ГЕРБ не стъпи в Парламента си взимаха целите заплати. И хич не ги беше срам. Но сега рипат ли рипат.

15

Анонимен

преди 5 години

В момента залата е препълнена, но камерата показва само Каратачанката и изказващия се!

14

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с нищо. Имате кворум 123 къде са останалите 117? Ми променете го правилника днес и въпроса се решава. Стига сте ни отклонявали вниманито, писна ни.

13

Анонимен

преди 5 години

Какъв е дневния ред, ден по ден за гласуване? Hека видим какво се работи в този парла-мент и колко срува на данъкоплaтеца ходенето на такваз "работа"

12

Анонимен

преди 5 години

БСП ако решат и въобще да не се връщат в парламента най-добре. Завинаги имам предвид. Не видят ли се че откакто се махнаха Първанов и Станишев от тях не стават и за *** за зеле. А такава *** си избраха заа лидер, че няма накъде по-зле. Едно време дори съм гласувал за тая партия, сега са пълни *** там само.

11

До санитарка

преди 5 години

Ами стани депутат, вместо само да гласуваш за тези, които са те докарали до това дередже!

10

санитарка

преди 5 години

Аз, ако не отида на работа, положението ще се усмърди, и не само няма да ми платят, но и ще ми бръкнат в джоба! А тези наглеци, защо имат право на възнаграждение, като отсъстват? За тях може, за другите не може. И ще вземат, за неявяване, двойно повече от моята заплата, а ходя и нощни смени. Е, къде е справедливостта, и как да продължим, санитарите в частност, да работим съвестно, м!? Егати и държавата, егати и управниците, егати и далаверите... Ето една от причините да се чувстваме нещастни!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако издържат БСП, скоро никой депутат няма да взема заплата, защото работата отива (за много от тях) към Бюрата по труда. Жертвата си заслужава!

8

Анонимен

преди 5 години

Тази да каже какво тя е свършила там и колко пари получава за нищото което върши ? Не и искаме запалатите даряваме и ги дано се наяде на заплати и бонуси, а хората да се самозапалват !

7

Анонимен

преди 5 години

Лошо. Как ще изкарат цял месец с 1000 лева? Да си намерят по високо платена работа.

6

Анонимен

преди 5 години

ама стига сте ни занимавали с тези отсъствия...то колко чиновници в България взимат заплати за мъртви души...масово ромите не ходят училище и учителите взимат заплати за тях по делегираните бюджети,при болниците е същото...телковете същото...полицията не взима заплати според хванатите бандити т. е. все тая...поповета и те не се знае какво работят.Бойко уж ходи на работа с неговите депутати ,а пак сме последни в света по доходи,т.е. в Б-я масово се ходи на работа без да се работи,ами шапкарите..

5

Иван

преди 5 години

от тия се отървахме евтино . ако можеше да плащаме и на другите, при условие че нищо няма да правят.... а то от лобистките им закони всички страдаме...

4

Анонимен

преди 5 години

Няма как в правилника да пишат, че само депутатите от БСП няма да получават заплати. Всички сме свидетели как залата често е полупразна. Колко ли хора на ГЕРБ си гледат бизнеса и не стъпват в парламента, както го нямаше Доган!

3

Анонимен

преди 5 години

Аз на тяхно място ще отивам пръв в парламента, регистрирам се и мълча като пукал до края на мандата! Без инициативи, изказвания, процедури и интервюта по коридорите, ще се разхождам по паветата, по кафетата и ще гледам сериозно! Там ли съм - там съм! Те повечето герберюги така и правят! Два - три тиквеника само громят комунистите!