463

Анонимен

преди 5 години

Някой спомена АБВ. Махнете я тая гоцева патерица на ГЕРБ с пикаещия във фонтани. Петков и до днес, където се види си гука с Бойко а разиграха цирк, че го маха от главен секретар. По указание на Доган. Ето това е задкулисие. Уволнения благодарно се прегръща с уволнителя. ГЕРБ З БОЯДЖИИТЕ гЪРНЕВСКИ И бИКОВ-томчо неверни далеч ще стигне

462

Циник

преди 5 години

Дали Борисов няма СРС с пазарлъка на крушовската ***?Много ще ми е кеф - да има.

461

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 485АБВ, Атака, Коалиция за Бг са коалирани с ГЕРБ. Какви внушения си тръгнал да разпространяваш из форумите?! Че си платен *** е ясно на всички. Ама толкова наивни ли ни мислиш?От платени драскачи не можем да прочетем едно нормално мнение.

460

Циник до 498

преди 5 години

Ахаааа....значи по-добре е да си гнъceн позитански ***...ъп ту дейт - така да се каже а? Взеха да гърмят партийните ви касички ...Баневите ...Бенчо с ролса ....МиньоСтайков...Арабаджиевите...*** най-тлъстите Киро-джапанката ....Спас Русев...Гергов...още никой не ги закача.Апартаментгейт - кокошкарска история сравнена с крупния ви грабеж.Докато вие другарите си купувате Техноимпекс..Булгартабак..БТК....те се мърлявят с някакви си апартаменти!Гиди и шумкарската ви семка

459

ЧЛЕН НА БСП

преди 5 години

Щом е дала 30 милиона, вие отдавна сте нарушили конституцията да има разделение на властите, заграбихте цялата съдебна власт. Защо не я арестувате? А само я клеветите значи. Ето затова Иво Христов каза, че за вас гласуват САМО *** а от мен допълнение, и зависими хорица с прекършени мечти! Това е вашия страдащ електорат от акъла си. С наглостта си сте на път да обедините всички хора и партии срещу вас. Двете катастрофи на жената да ви тежат на липсващата съвест.

458

Анонимен

преди 5 години

Биков и Гърневски счупиха *** на ГЕРБ

457

Анонимен

преди 5 години

В ГРОП Цветанов е подчинен на Бойко,а при бесепарите директно ще управлява такъв като Цвък,без да е подчинена никому.За социалистите е по-добре да гласуват за АБВ и Коалиция за България,поне там са със сигурност социалисти.

456

Циник

преди 5 години

Ще очаквам развитие по случая По-интересното е - откъде е цитираната сума?Защо не са 20 милиона... или 50??? А иначе - охранената *** на снимката отдавна си оплете кошницата - а и мъжлето и на хранилката на Лукойл с годишна заплата от 600 000 евро няма да остане гладно.Решетников се грижи за слугите си у нас. А позитанските тролактивисти са активизирани масово.

455

Анонимен

преди 5 години

рекомунизацията на бсп върви на макс.

454

мутроЛАЙНОМЕТ

преди 5 години

До *** лицемеркаТова Цветомир Пауновите гербави *** по медиите колко милиона пъти го пуснахте. За сравнение Гергов не е ръководството, изгонен е а вие не само че не гоните от партията си Шайка, но и прибрахте там автора на самата книга Шайка. Бяхте готови и Станишев да приберете, и Гергов ще приберете след някоя година само заради това да минете 4 процентовата бариера и Цвък и Бок да имат депутатски имунитет

453

Анонимен

преди 5 години

аз мислех,че само по-старите герберасти са типични представители на гъл-фон облечен в костюм и вратовръзка,а то се оказа ,че и младите им са такива...

452

ХАХАХА

преди 5 години

Евала на социализма,даваш 30 милиона без да ти мигне окото,само и само да станеш председател на партията,да оправиш българския народ,за всеки да има ако не по 30,то по 3 милиона!Как да не гласуваш после за тях,такава социална политика няма никъде по света!

451

Анонимен

преди 5 години

До *** лицемеркаНинова изчиства хората,които защитават българските интереси и са европескоориентирани!Хората не са слепи!

450

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

449

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Изшутването на Цветанов бе национална кауза,...........",....но Цвък и Нинова са едно и също лице,лицето на двуликия Янус.Затова и държавата е в нокаут.Тогава защо Нинова маха европейскоориентирания и признат навсякъде Станишев?

448

Анонимен

преди 5 години

НИНОВА- МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ...Борисов, Цветанов и сие в затвора...

447

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАма проблема е,че в момента БСП също е дясна,дори не просто дясно,а крайно дясно ориентирана,аз не виждам изобщо някакво ляво,истинско ляво в България,може би само някои от малките социалистически и комунистически партии,които дори не се споменават в медиите.

446

Анонимен

преди 5 години

За европейските избори съм твърдо за ПЕС,но за изборите в България имам големи колебания коя партия е правилната и дали БСП е правилната.Може би АБВ,Атака,Коалиция за България и други малки партии са по-малкото зло.

445

Анонимен

преди 5 години

Изшутването на Цветанов бе национална кауза,която остана недовършена заради игричките на ГРОБ...Сега в национална кауза,особено след поредните главоломни издънки на ГРОБ,се превърна изшутването на цялата герберска *** от българското политическо пространство на бъдещите избори...това е пътят ...всичко друго е продължения на герберастката хватка задушаваща народа ни...ТЕ НИ СЕ СМЕЯТ НА АКЪЛА ОТ ЛУКСОЗНИТЕ СИ АПАРТАМЕНТИ,А НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ....

444

Анонимен

преди 5 години

"Ние питаме предлагала ли е тя 30 милиона лева на......ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ СА ДОСТАА СОТИРЧО ПАК ПРЕДРЕМВА...