64

v drangolnikaaaaaa!!

преди 4 години

.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

63

Анонимен

преди 4 години

Все едно Кумчо Вълчо да прави овчарник.Колко дела има спечелени срещу държавата в съда в Стразбург по вина на Цветанов

62

Анонимен

преди 4 години

за да не те набият или убият на стълбището трябва да имаш личен асансьор.

61

Анонимен

преди 4 години

" До Анонимен 58 Е ее, какви са тези силни думи ? Задокеанска отрова , подготовка за война , жертва на терор , проклето семейство...Кво става бе ?Добре ли си ? "Ако мислиш от гледна точка на интересите настраната, където живееш това е най-доброторешение. Този е слуга на държава, която искада подпали война в Източна Европа на границатас Русия. На приказките му могат да се ловят самонаивни хора.

60

Анонимен

преди 4 години

С подкрепата на резидента на ЦРУ в София.

59

Мислител

преди 4 години

С тея апартаменти досега не обръщаше ли достатъчно внимание на семейството си?

58

агитпроп

преди 4 години

Център по сигурност на таванските етажи и на асансьорите до покривите? И на луксозните гаражи, сауни и скари по покривите?

57

Бългериъ фърст

преди 4 години

Кой е правил децата на Цецо, след като той много е отсъствал? Комшията?

56

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 58 Е ее, какви са тези силни думи ? Задокеанска отрова , подготовка за война , жертва на терор , проклето семейство...Кво става бе ?Добре ли си ?

55

Анонимен

преди 4 години

Що за народ сме ,толкова сме жалки ...този дето до вчера кради като невидял и се хилеше от всеки екран и ни говореше за стабилност и прозрачност от утре вместо да е в затвора ще ни пази !

54

Бай Ганьо

преди 4 години

До АнонименСпокойно може да му викаме Дани ***

53

Анонимен

преди 4 години

Терасата ще я охраняват новите Ф-16, а асансьора ще слиза до брониран бункер под гаража.

52

Анонимен

преди 4 години

Какъвто шефа, такива и слугите. Перлата в короната на ГЕРБ е Данито Кирилов.

51

Анонимен

преди 4 години

Важното е4, че апартаментите, асансьорът и милионите му се запазват. Така казват от Корупционната комисия и от прокуратурата.

50

Анонимен

преди 4 години

Вреден за българия: ще продължавада разпространява задокеанска отроваза подготовка за война и т.н. Най-добреще е да стане жертва на терор заеднос проклетото си семейство.

49

анонимен

преди 4 години

Да бе, ,цяла Европа и част от Азия разчитат на Цеци УШАКА да оправи сигурността!!!!!! Ха ха ха Специалистите завършили училище за бавно-загряващи са най -търсените!!!!!! Ха ха ха

48

Цецо дръж се!

преди 4 години

С напускането на Цветанов, IQ-то на ГЕРБ силно е клекнало.В безизходицата, в която Партията хлътнала е отразена в ироничната усмивка на Цецо.Това дава повод да се надяваме, че преди изборите Цветанов ще нанесе съкрушителен удар по самозвания

47

Анонимен

преди 4 години

Колко сме жалки само ,смъкнаха ни по сто кожи да се нагушат и 80 % от народа е вече толкова тънкокож и няма сили да се опази от тези дебелокожи наглеци ,дето до вчера ни крадоха от утре ще искат да ни пазят....БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ КАК ПОНАСЯТЕ ТОЗИ СРАМ ,ТОВА ДЕБЕЛОЧИЕ ? къде са ни сетивата ?

46

Анонимен

преди 4 години

Каква България сме само ? Този дето трябва да е в затвора той сега ще се занимава със сигорността на кого може би на бълг. милионери като него дето се приситиха от имоти и пари и сега им трябва сигорност,защото народа какво да му пази на този безимотен ,безпаричен едва мърдащ българин ?

45

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Че ще е в НПО - хранилката, е Ясно!По - важното е що не записа един стаж в асансьорния з-д на Гара Искър, че като заседне, м/у хола и гаража ще го питам Какво ще прави...;)))