Цветанов ще прави център по сигурност

Сега щял да обърне повече внимание на семейството си
147
Цветанов ще прави център по сигурност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов вече е аут от управленските структури, след като бе освобен от длъжностите на днешното национално събрание на ГЕРБ.

След края на събранието той потвърди, че вече няма да участва и да отговаря за предизборните щабове.

Още по темата
"Мисля, че когато минат съответните избори, ще може вече да се сравнява", каза Цветанов.

"Да не си говорим сготвен-несготвен. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото може би са очаквали някои. Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Тук, в залата видях толкова много приятели и им благодаря за всичко, което сме направили", изтъкна вече бившият втори в ГЕРБ.

Той сподели пред медиите и своите планове за бъдещето.

"Аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността. Плановете са ми да бъде по-често със семейството ми, защото през тези години отсъствах много", каза още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
0
 
! Отговори
Симо преди 4 години
До Българин:НАУЧИЛ СИ Е УРОКА ОТ БАТЕ СИ ИВАН КОСТОВ-НАЛИ И ТОЙ ПРАВИ РАЗНИ ТАКИВА МАГИИ ,ЗА ДА НЕ ГО ВКАРАТ В ПАНДИЗА. ЯВНО , ЦАЦАРОВ ВЕЧЕ МИСЛИ ЗА ДРУГА СЛУЖБА И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ. САМО БОРИСОВ РАЗДАВА РАЗНИ ПАРТИЙНИ НАКАЗАНИЯ.
103
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
Интересно, как ПАРТИЯТА го призна за виновен - отстрани го, а съдебната система - нямало престъпление?!
102
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
УКРАИНСКИЯТ "ПЪРПОРОШКО -ПОРОШЕНКО" СЪЗДАВА НОВ" СПЕЦНАЗ "СРЕЩУ РУСИЯ --- ТОВА Е СТАТИЯ ОТ 20 .06.2019Г. !?!? С ПРОДАЖБА НА ШОКОЛОД МОЖЕШ ДА СГЛОБИШ "ГЕЙ-*** -СПЕЦ"...НО ЗА "СПЕЦНАЗ -ВОЙНИ" ТИ ТРЯБВА ДЪРЖАВА И 80-90 ГОДИНИ РАБОТА , А НЕ ДОЛАРЧЕ - ЕВРЕЙЧЕ-МИНИСТЪРЧЕ- И МАЛКО МЪНИ ОТ ЦРУ !!!??? ТА ДОЛАРЧЕТАТА И ЦЪВТОКОВ -НЕ СА СЪЩЕСТВИТЕЛНО ,А НАРИЦАТЕЛНО !!!!
101
0
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ ЕООД преди 4 години
Тиквата направи перфектна постановка с тези апартаменти. Дотам сме го докарали, че Мафиот номер 1 на Републиката не го е страх от съд, прокуратура, опозиция, а от "дясната му ръка" Цвъки, която искаше да му седне на столчето и го гласеше пред "началниците" зад Голямата вода. Тиквата има проста система. Назначава само много прости и много неморални хора, за да може да ги отстранява лесно при нужда. Заради тази система е още на власт, но страната е в тотален колапс. ТОТАЛЕН!
100
0
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ТОВА Е ПОДЛО *** С КЛЮН !!! "ЦЕНТЪР ЗА СИГУРНОСТ" ОЗНАЧАВА ПРАВА -ВЪРХУ ЧАСТНА ОХРАНА НА ПОЧТИ ВСИЧКО !!! КОЛКО ПЪТИ ХОДИ В САЩ ,ЗА ДА СЕ НАУЧИ КАК ДА ДАЛАВЕРИЗИРА ЛИЧНОСТТА СИ ??? С ПАРИ ОТ САЩ ЩЕ СЪЗДАДЕ ЧАСТНА АРМИЯ ОТ "ОХРАНИТЕЛИ" И ЩЕ ВЛИЯЕ И ЗАПЛАШВА И ИЗНУДВА И РЕКЕТИРА !!!??? ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ , САМО АГЕНТИТЕ НА "СПЕЦНАЗ" МОЖЕ ДА ИМАТ ДЕЦА -КАТО АБРАМОВИЧ , А НЕ КАТО ЧАСТНО "ОХРАНЕНИТЕ" КОЛОМОЙСКИ И ХОДОРКОВСКИ !?!?
99
0
 
0
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
ще пази евреите
98
0
 
10
 
! Отговори
Бай Данчо преди 4 години
Голема реклама им правите на тия. 4 статии за Боко Пласьора и Цецу Асансьора....
97
0
 
6
 
! Отговори
Альо Пивото в център преди 4 години
Отсраненият от ГЕРБ Цветанов ще прави център по сигурност.Отсраненият от БСП Кутев ще прави центъра сигуренДве сигурности с два центъра??Пътят към Альо Пивото е открит за хора които са си платили венетките
96
0
 
14
 
! Отговори
срамота преди 4 години
И този нахилен грозник и шефа му ,плачат за затвора.Рано или късно цялата банда "Герб" ще влезе по килиите.С какви юристи щял да работи неграмотния физкултурник-милиционер ,че не схващам?Та кой уважаващ себе си човек би седнал на една маса с този мушморок ,в чиито речник има не повече от 5-6 клишета?Срамота е такива хора да стоят начело на страната ни.Срамота е.
95
1
 
12
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 4 години
ЦВЪКИ СИ ДАВА ЯСНА СМЕТКА, ЧЕ Е ЗА ЗАТВОРА И ЗАТОВА ОТСЕГА РАБОТИ С ТИЯ ЮРИСТИ !!!
94
1
 
5
 
! Отговори
Ала_Бала преди 4 години
Проклятие!
93
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Шопът е казал:"Мижи, че ще те лажим/лъжем/". Зад този параван "Център по сигурност, и т.н. и т.н., си стои "Сивият кардинал"-Цв.Цв.. Това ще бъде човекът в сянка на ГЕРБ. Втори Доган....!!!
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даааа,ще трябва да се погрижи за своята сигурност,защото вече няма легни-стани и един куп гавази зад него.
91
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цирк за пред избирателите на ГЕРБ. Даже сега по-спокойно ще обикаля да плаши и купува за изборите.
90
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да е в затвота той център по сигурност ще прави...Това само у нас може да се случи.
89
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този пък т.ъп *** каква ли идея има от сигурност? Ходил 2 бъди да им лъска обучките в централата на ЦРУ и станал експерт.
88
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Център за сигурност ни трябва срещу този мазен пъпеш.
87
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престъпник ще прави център за сигурност...
86
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива лакомии като теб съсипаха България ! Нагъл *** ,но колкото и да се представяш за семеен за мислещ за децата си едно не си предвидил :Всичките ти грехове ще ги плащат децата ти така работи съдбата и началника отгоре !
85
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определящ за политическите процеси в България е семантичния анализ на името на Червената лидерка. ***=.Ур-***-я=.Ур-нали-яде.Това автоматично се пренася като орис и върху Партията й.За Бойко Борисов звездите са по-благосклонни. Името го определя като човек, който се Бори успешно и раздава Бой, на който заслужава.Напълно се допълват двамата лидери като кармична двойка, всеки със своята полезна функция.