37

Истината

преди 4 години

Истината е, че в София автомобилите не са толкова стари, както един тък непрекъснато внушава. Средната възраст на колите в София е под 11 години, докато в останалата част на България е над 22 години. Като брой на колите може да очакваме бързо увеличение, защото доста изостваме от средното ниво за ЕС. Ако доходите ни станат по-нормални и използването на колите ще се увеличи и ще минаваме двойно и тройно повече километри на година.

36

ШОП

преди 4 години

ЦЕЛА СФ ТРЕБЕ ДА СТАНЕ ЗОНА. ТОГАВА ЧЕ ВИ ПИТАМ ВАС СЕЛИНДЖЪРИ ДЕКА ЧЕ ПАРКИРАТЕ!!! ЯЗЕ СИ ПЛАЩАМ ДА ПАРКИРАМ У ВАРНА И БУРГАС А ВИЯ МИ ВЗИМАТЕ МЕСТОТО ПРЕД БЛОКО!!! ЗОНА ОТ ЛЮЛИН ДО БОЯНА МАДЪРФАКЪРС!!!!

35

Истината

преди 4 години

Истината е, че в София 45,6% от домакинствата имат автомобил, а в нормалните държави автомобил има почти всяко домакинство. При това в другите подобни на София по брой на населението градове в ЕС, гъстотата на населнеието е над 3 пъти по-голяма от тази в София, на година изминават по 2-4 пъти повече километри, но въпреки това там нямат такива задръствания, нямат толкова обширни платени зони и нямат толкова голям проблем с паркирането, какъвто има в София, особено в последните 14 години.

34

Азъ

преди 4 години

"Местните.." да се чете работещите в "Паркинги и Гаражи" и семействата им в едно със служители от доблестния КАТ и Столичен Инспекторат...

33

Край

преди 4 години

баровец си като имаш кола в Манхатън - щото паркирането е 25-30 долара първия час. - после по 20.Тука умник Гюро се паркира на тротоара/градинката/площадката и псува фандъкова за финните частици - нищо че от калта излиза като малак - с камъни и дърве.нищо че катализатора е по скъп от колата му за това не слага, а стария го е дал за 60 лв.

32

Истината

преди 4 години

Платените зони за паркиране са узканонен рекет на мафията към гражданите. В София няма толкова много автомобили, че да се налага да има платени зони за паркиране. Всяка новаплатена зона създава огромни проблеми с паркирането, както в нея, така и в съседните зини. После гражданите искали... Не искат, но мафията не ги и пита, направо казва искате и ти слагат платената зона. Плстените зони в София очевидно не са решение, а задълбочаване на проблема и то много.

31

Край

преди 4 години

Всеки има кола в София. 500 лв. и си баровец. взимаш един дръгел от Дупница, продаваш му катализатора и го регистрираш. И у Фалкултето вече трябва зона.Някой още си мислят че като имаш кола си баровец - мааани бегай бе.

30

Анонимен

преди 4 години

Със зелени зони нищо не се оправя. Къде са обществените паркинги - решение на въпроса. Но на общината така и изнася. Без никакви разходи - пари в касичката. И докога парите ще се разпределят между наши хора, а шофьорите ще се чудят къде да паркират.

29

Край

преди 4 години

Разчертавай ЦЯЛА София Фандък и вдигай цената на синята зона че по 10 мин. се въртим доде намерим място. Кола извън начертаното -вдигай с паяка.Нема град дето и последния клошар да е с кола.Мястото за паркиране е малко - който плаща той го ползва - така е в белия свят. При диваците е бой с тояги.

28

Платените сини и

преди 4 години

Зелени зони са сериозна касичка за ГЕРБ.Никой не казва колко са платените паркинги места.Точният брой се знае от няколко човека,Фандъкова е от тях.Обявените приходи за миналата година са нищожно малки.

27

Анонимен

преди 4 години

Фънди лъже повече от избирателите си. Всичко е да приберат паричките.

26

До аа

преди 4 години

Аз съм от североизточно село, дойдох в София, имам 3 коли и 3 гаража и живея в Лозенец. Ако искате и цяла България я направете зелена зона :)

25

48

преди 4 години

боку си "изпълни предизборните обещания"2 Седмици отово на власт и е "ужасна сеч"Явно има наказателна акция защото загуби изборите и се наложи да ги манипулират!

24

Джедай Мастър

преди 4 години

Силно се съмнявам местните да са искали подобно нещо, Фандакова падна толкова много, че даже вкарва андрешковска дезинформация в стремежа си да крадне повече.

23

Someone

преди 4 години

За да е каре са нужни четири улици. От така написана статия не става ясно коя е четъртата улица, която ще затвори карето на зелената зона в ж.к. Яворов.

22

Анонимен

преди 4 години

Три улици каре ли определят? Как?

21

Анонимен

преди 4 години

Най-готино ще е да направят паркинги навлизане в София с хората да си оставя там колите и някой да лапат от два кинта на час някой близък до управляващите

20

Анонимен

преди 4 години

Местните нещо друго не искат ли което да увеличи приходите в общината?

19

Анонимен

преди 4 години

Цяла София да стане платена зона и така и тъй като който не живее в квартала няма да спира, от тука следва, че колите няма да ходят от квартал в квартал и следва, че движението на автомобили ще спре и ето как в София ще се диша чист планински въздух. А най-добре е улиците да станат частни и там да паркират само живущите и ,,,, такива ми ти работи и глупости

18

Анонимен

преди 4 години

Интересно местните как паркират Нека някой да обясни по 2 лв на час ли плащат?