20

До Мошеници № 15

преди 4 години

Имаше гета байно, имаше.Що се отнася до прословутото им разселване между нас, поразпитай из комплексите. В някои блокове настаняваха по едно ромско семейство във вход, на партера. В други блокове обаче имаше по един "циг. вход" - всички апартаменти от този вход се даваха на роми. Поразпитай колко отдалеч хората заобикаляха такива входове и дали смееха да минат оттам по тъмно.Прочети и материалите на Антон Тодоров - каква значителна част от тях не са ходили на училище и са раждали на 12-13 г.

19

Бивол

преди 4 години

Предлагам всички,които нямат основно образование да се взимат на 18 г.в трудова казарма,където да се обучават на занаят, да работят по магистрали, вик-обекти, поддържка на пътища и ж. п.линии и пр.за срок от две години. Който иска да продължи обучение и след тези години за шофьор, тракторист,багерист и т.н.

18

L.

преди 4 години

Ако вицепремиер по обществен ред и сигурност не мож да направи нищо, а само си подостря молива с разни есета на тема ***, значи най-добле е танковете да дойдат. Оппа - нямаме танкове. Тогава руснаците с джиповете от Берлин - там раздадоха правосъдие за една нощ.

17

Анонимен

преди 4 години

Г-н министре на отбраната! Малко ли власт имаш в ръцете? Нали уж обичаш и познаваш историята? Я прочети отново какво направи генерал Чочоолу в Столипиново! Не беше отдавна, много пловдивчани си го спомнят. Цветнокожите се бяха изпокрили, не смееха да гъкнат. На работещите в тютюневите складове, в края на всяка смяна, им се даваше бележка до колко часът е бил на работа, и по кои улици ще се прибере в ***'алата. И а го хванат че се е отклонил от маршрута, ставаше боксова круша. Мир и спокойствие...

16

бай х

преди 4 години

на кой се жалва като той е 3-тия в дъжавата и е част от управлението ... ако той /и другите около него / не могат да се справят с проблемите .. значи не стават за нищо .....скоро цялата държава ще стане гето

15

Мошеници

преди 4 години

Ами до 89 гето в България нямаше, защото държавата ги социализираше насила, а днес нпо та под чуждо командване скачат при всеки опит да ги направим хора. За това се почва със закриването на нпо тата и връщането на държавата там със сила и бой

14

Анонимен

преди 4 години

Мандата почти мина тоя се сети да се прави на строг и между другото какви са промоциите в "Била".

13

Анонимен

преди 4 години

Няма да бъде приета тази концепция, защото Баце го е страх от НПО-тата. А те са стотици в България и всичките ще ревнат. То пък него от какво ли не го е страх всъщност... Орбан изгони Сорос и неговото "Отровено общество", ама Орбан има топки.

12

Одисей

преди 4 години

Министърът назова, с малко по-други думи, някои от симптомите за заболяване на държавата и обществото като цяло, за които говори президентът. Имаше много обидени.. Между обидените беше и Каракачанов, но изведнаж, няколко дена след обидата се сети че неговата концепция за интеграция събира прах по някои бюра. Ами щом в условията на демокрацията (по български модел) един вицепремиер не може нещо да предвижи, какво може да направи всеки един от нас ? А не е ли че корабът потъва и плъховете са .

11

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов не дава никакво решение освен да се построят нови затвори, Но накрая ще влезе и той там за дълго.

10

Анонимен

преди 4 години

Този индивид олицетворява поговорката "Не гледай какво правя, а слушай какво ти говоря". Никаква връзка между думите му и делата му. Жалко... А отиде във властта ТОЧНО заради обещанията, че ТОЧНО с тези неискащите да се социализират, ще се справи.

9

Илиев

преди 4 години

Кресливата мижава партийка вмро,"ражда" ялови патриоти,които умело боравят с простолюдието,гарантирайки си оцеляването на политическия пазар.

8

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов е доста време във власта ,да беше направил нещо по въпроса, вместо да се оплаква и изрежда престъпления извършени от роми!Не ,че защитавам ромите ,но по същият ред мога да му припомня грабежи и убийства извършени от българи!

7

До 4

преди 4 години

По-добре от махалите да са в затвора, отколкото на пътищата. Кой иска да са му пред очите всеки ден?

6

Анонимен

преди 4 години

Президента им каза че цялата държава е заприличала на гето.

5

избирател

преди 4 години

Ня ги барнете ми се струва?!Все пак са Ви основни гласоподаватели.....Това са само думи от Ваша страна за рейтинг!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Ниски заплати, няма работни места, продължителна безработица и хората не могат да оцелеят. Остава само да пълнят затворите или да измират. Това не е никаква интеграция а държавна политика на ОП на бг геноцид.

3

Анонимен

преди 4 години

Странно заглавие! Все едно не го казва човек , който управлява и има власт да се бори с проблема! Помните ли какво обещавахте преди?

2

Анонимен

преди 4 години

Хубаво де, знаем, че отлежава от миналата година тази Концепция и правителството не желае да я приеме. Ти, Каракачанов, защо крепиш това правителство тогава?!?! Временните облаги явно са ти по-важни от бъдещето на България!

1

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с пределите на неизбежната самоотбрана,бе вице?