37

Отвъд голямата локва

преди 4 години

Оранжавия клоун пак е сбъркал боята. Нещастен дядка, който се напъва да показва мускули. Тръмп обвинява всички за неговите глупави грешки. Той трябва да има някой, който да е виновен - първо беше Обама, Клинтън, мексиканците, сев. корейците, Китай... Никога не признава вината си и напада и обижда тези, които не му се мазнят и кланят, егоистичен, нарцистичен и патологичен лъжец. Как пък от толкова население не можаха да намерят свестен човек за президент .

36

баба мара

преди 4 години

аз пък искам сащ и тръмп да поемат вината за смъртта на хората по светаедин път ги морят с воини и втори път с вируси

35

Цветен Президон

преди 4 години

Какъв контраст само между бебешки беличката му ръчичка и морковения цвят на лицето ....Или мазилата с които се маже са китайски или тая дето го боядисва е китайка . И в двата случая - калпав резултат . А може и сам да си се оцветява с баданарката ако няма пари да си наеме свястна гримьорка .

34

Анонимен

преди 4 години

До 39 АнонименСъщо да се разследва и СЗО. С какво се занимава тази организация ? Какво произвеждат биологичните лаборатории на пентагона в Украйна, Грузия,Полша. Нама да се учудя ако чрез нашите наведени продажни управляващи вече не са направили вирусна лаборатория и в България.

33

Анонимен

преди 4 години

До 34 До 34Тръмп изобщо не го осведомяват за операциите на ЦРУ тъй като служителите са купени от демократическата партия а тя е купена от онаямършаСорос. Тръмп трябва да се концентрира върху Дждрдж Сорос и Бил Гейтс като последния е патентовал коронавирус през 2015 година

32

Анонимен

преди 4 години

За мен Китайците са виновни

31

Котки

преди 4 години

Ох, Китай, Китай...САЩ била империята на злото казват, така е, зла империя е. Това не значи, че Китай не е... Докато света се занимаваше с трснсджендъриии, леви, десни, средни и всевъзможни глупости Мечо Пух превземаше едно ключово пристанище подир друго. Пуснаха малко пазарна икономика, за да дръпнат напред и сега пак стягат нещата... Искат да си върнат "пътя на коприната" и старата слава, монопол върху цялата международна търговия...

30

Анонимен

преди 4 години

Да припомня, как през 1999 година удариха китайското посолство в Белград и го направиха на сол, и после казаха, че станала грешка...Сега може да има и нови грешки, та...

29

До 34

преди 4 години

Ако се окаже ,че крадеца вика дръжте крадеца какво ще приказва после Тръмп?

28

Шаши

преди 4 години

Един нож, като хората не могат да направят. Лаптопите ,, Леново "/са само пластмаса. Пералните са с пластмаса, където трябва да има метал. На село имам телевизор LG от Китай, докато превключи канала, мача е свършил. Какво хубаво има от континентален Китай.

27

Анонимен

преди 4 години

Майката ще им разгони вскоро време. Хич няма да му мигне окото...

26

Анонимен

преди 4 години

Световна ЗаразнаОрганизацияСЗО

25

Анонимен

преди 4 години

Браво Тръмп, да изтрием комунизма от тази страна, всичко произведено в Китай със 100% мита

24

До 14

преди 4 години

Туй пък откъде го измисли, че лабораторията е американска ? Още малко ще кажеш,че целият Китай е американски ! То бива комуняшки лъжи, ама на моменти чак се оливате !!

23

Анонимен

преди 4 години

Утре ще обяви Китай за терористи и като почне да натиска копчетата в куфарчетоо...

22

Анонимен

преди 4 години

СЗО, да си измият ръцете със сапунче и да се разпускат. Никакъв смисъл от тази организацийка, абсолютно безполезна. Никакви мерки не взеха за предотвъртяване на пандемията, само я обявиха, ми то и нашето щабче може да им свърши работата, и те само си обявяват бройките и така. И Били Уиндоуса си го наблюдавайте по стриктно, че нещо потрива ръчички и той е в играта ...

21

Анонимен

преди 4 години

Toя старец си игра с куфарчето като малко дете и после Китай му виновни?!Натисна едно копче и един генерал и свитата му изчезнаха от лицето на земята.После натисна друго копче и заразата тръгна от Ухан.Абе луд с картечница!!!!Да му вземат куфарчето,че тоя ще унищожи света!!!!

20

До 17

преди 4 години

Нищо не са решили, просто си играят с огъня и си подпалиха чергата, а от това пламна цялото село <при това за втори път> ! Да не говорим пък колко са скарани с хигиената, и за хранителните им "традиции" !

19

Шаши

преди 4 години

Никога вече, Китайски стоки. Всичко се чупи само с поглед. За ракетите йм, съм много спокоен. 20% няма да се запалят. 40% ще се запалят и ще гръмнат в силозите. И З9% няма да минат границата.

18

"Ако са виновни

преди 4 години

Според американското правосъдие всеки е невинен до доказване на противното. Ми докажи, че китайците са виновни, бе Тръмп, и после раздавай правосъдие!