229

Иоб

преди 3 години

Интересно защо не е с пръдзидента? И поне един приближен на доган. Нещо не е наред

228

северозапад

преди 3 години

А така, бай Тошо стигна до зрелия социализъм ,а тази ни обещава презрял и втасал социализъм ,също като полупровоници сега ,а после и цели жици.Да върви да се топне в Дунава дано се осъзнае малко колко е смешна и жалка.

227

Курнелия - ликвидира

преди 3 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

226

клептоманка

преди 3 години

Носят се слухове че посегнала и на парите за протестите.

225

гост

преди 3 години

Хайде да не ни занимавате с ***.. Тази е същата стока като Борисов - ***.

224

KORNIFAN

преди 3 години

СЕТИХТЕ СЕ ПЛАНОВЕ ДА ПРАВИТЕ, КОГИ ОРА НЕ ОСТАНХА! СМЕШКОВЦИ!

223

иванов

преди 3 години

До Пак дъвката-хотел?Правилно забеляза само обещават

222

Анонимен

преди 3 години

....мащабна политика по отношение на работни места и стимулиране на местната индустрия...Другарката нещо не е в час! За каква местна индустрия говори?Мутри вън! ГЕРП а и БСП вън! Без Борисоф ама и без Нинофа!

221

Инспектор Дюдю

преди 3 години

Никой не може да ви даде това което аз мога да ви обещая!

220

Дедо

преди 3 години

Колко му е да го измисли новия план. Прави ги всичките партийни функционери взимат властта и почват да присвояват дружно. Така се излиза от кризата.

219

машаалах

преди 3 години

На физиономията и е изписано че е изпечен мошенник.Голям комунист стана, и начело на престъпната организация застана.

218

Арбитраж:

преди 3 години

Бих искал да го кажа, ама нямам право според Конституция - ама ако имах право на индивидуална конституционна жалба - щях да подам към 1000 за нарушаване на досега съществуващата Конституция - особено в частта - Църква и Образование. Особено съм сигурен, че ще си изляза с 1 милион лева от съда заради предмета "Вероучение" и две годишни заплати. Ама то ако имаше ред и закон!!!!

217

ined

преди 3 години

Има само едно нещо по вредно за България от правителството на Борисов - правителство на БСП и ДПС начело с другарката Корнелия.

216

Арбитраж:

преди 3 години

P.S. Пропуснах за Интерпол: Пране на пари. Мръсно откраднати държавни пари, незаконно приобщаване и придобиване на държавна собственост, незаконно прехвърляне на държавна собственост в общинска и последващото и разпродаване на безценица!Приятен ден!

215

Питам

преди 3 години

До Активист на БСП 230 Тука си е "диктатора " от Банкя.Защо питаш ? Трябва ли ти ?

214

Арбитраж:

преди 3 години

Що се отнася до арбитража в Хага: да се допишат следните обвинения към Симеон 2 Сакскобурготски. - съпричастност към убийство, държавен преврат, мародерство, подтисничество, манипулация в национален мащаб, шантаж, рекет, изнудване,-съпричастност към огранизирани престъпни групи за проституция, хазарт, разграбване на национални богатстваДа продължавам ли????

213

До Пак дъвката-хотел

преди 3 години

Обещаното не е като даденото.

212

Активист на БСП

преди 3 години

Къде е Диктаторът от Банкя???

211

Анонимен

преди 3 години

Ало прокуратурата. Защо онази, собственичка на кучето, обезобразило 6 г. дете, не е в ареста. Защо говори свободно по тел. с репортер на бТВ в националния ефир. Майката плаче по националния ефир, а правосъдието спи, или е на плаж. Срам.

210

Комунисти-крадци !

преди 3 години

Как пък всички комунисти са еднакви - Костя Копейкин източил партийната каса и си купил къща във Варна , Корнелия Нинова източила партийната каса и си купила хотел в Гърция (Халкидики) ..........