19

пецата

преди 3 години

Гарантирано от герб

18

Историк

преди 3 години

Само хан Крум може да го оправи това крадливо племе.

17

РАН - ЪТ

преди 3 години

САМО 66% несъответствия на везните ?!Може и още !И още може !!Още и още ...Може ...може още ...Нали скачахте против соца ?!Получихте капитализъм - див, уродлив и хищничиски.Хак да ви е, прости байганьОвци ... !!

16

Анонимен

преди 3 години

Ориенталска работа.

15

Юнал Джемилов

преди 3 години

Кафарска работа Турчена винаги е коректян

14

Totenkopf

преди 3 години

Освен, че са констатирали очевадното не виждам да са направили нещо друго. Закривай

13

Петров

преди 3 години

Какво значи честен продавач? Целия бизнес се държи от *** те по евтино е да внасяш стока 3 то качество или бракувана вместо да продаваш домати за 5 лева ако искаш да имаш някакава печалба. И народа, нали уж е евтино купува ***. Че и чак се радва.

12

Анонимен

преди 3 години

Е как да внимават клиентите? Да си носят собствени кантари ли? Че ако държавата не може да се справи с нещо толкова елементарно, за какво ни е? Първо глоба и при второ нарушение конфискация на стоката с кантара и отнемане правото да продава. И разбира се сериозна глоба. Така поне правеха в Холандия преди доста години като се появиха много балкански търговци. И сега никой и не си помисля да лъже

11

Анонимен

преди 3 години

Решението е просто: удрят те в кантара - спираш да ходиш на тази сергия. И така докато останат ( ако има такива ) честните продавачи

10

Анонимен

преди 3 години

И без това има "пандемия", вземете та затворете и пазарите. А преди това насъскайте клиенти и продавачи едни срещу други.

9

Анонимен

преди 3 години

!УжасТ

8

Петров

преди 3 години

Пазарите бяха нещо ддобро по соца. Сега ги превзеха ци га ни те и продават бракувана гръцка и турска стока, *** на огормни цени, лъжат яко в кантара, скачат на бой ако нещо им кажеш и иозбщо не можеш да си купиш нищо свестно. Не ходете по пазарите.

7

Анонимен

преди 3 години

Не се казва С кантара, а В кантара.

6

На женски пазар

преди 3 години

Гледаш хубави плодове или зеленчуци на добра цена. Взимаш прибираш се в къщи половината развалени или тръгнали. И като изхвърлиш половината, като те ударят в кантара и си идваме на парите.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е старо като света.Особенно в нашите ширини.

4

Я па я..!

преди 3 години

Интересно е че неизправните кантари винаги мерят повече , а не по малко.

3

Жо

преди 3 години

НА ПОВЕЧЕТО сергии по пазарите продължава традицията от СОЦА- не клиентът да си избира стоката, а търговецът да му избира и слага от продуктите.Обикновено, отпред нареждат хубави чушки, праскови и т.н., а ти пробутват взети откъм страната на продавача некачествени.Към това, трябва да прибавим и "удрянето" в кантара с поне 100-150 гр/кг.Основната цел на продавачите е да те измамят!Най-голямата грешка на тези търгавци е, че мислят купувачите за по-глупави от тях!Затова НЕ ПОСЕЩАВАМ ПАЗАРИТЕ.

2

Чушки и домати

преди 3 години

Електронен кантар с черна лепенка на дисплея, обърнат към клиента.

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Не съм чул и видял за някой който да лъже с кантара и да е станал милионер!! Винаги си остават дребни кокошкари до краят на живота си!