31

Анонимен

преди 3 години

До На каишка на ШайкатаАма те са били официално на власт когато са ги натворили тия *****. Даже партията им си е със същите хора.:)))

30

Анонимен

преди 3 години

До Батман"Това ли са на Тиквата магистралите дето толкова много тръби !!!!!!!!!!"Не, това са на СТАНИШКАТА магистралите, за които по обясними причини БСП си мълчи.:))))

29

Анонимен

преди 3 години

До На каишка на ШайкатаКога да очакваме коментарите ти за ШКАФЧЕТАТА на Станишката и Нинова?Щом са "едно и също" де.:))))))

28

Анонимен

преди 3 години

До 1234Като си аполитичен първо да се беше запознал с фактите, преди да "изглежда", че си си червен каскет.Другия вариант е да си си червен каскет и сега да е леко конфузно.

27

Терсенето

преди 3 години

До крайЕгати човечето смешно си. Когато има гаранционен срок, повредите се отстраняват безплатно. Независимо от това дали е магистрала, сокоизтисквачка или телевизор. Тиквените магистрали, не изчакват и това. Докато тиквата реже лентата от едната страна от другата вече е почнал ремонта върху третия ремонт.

26

Батман

преди 3 години

Това ли са на Тиквата магистралите дето толкова много тръби !!!!!!!!!!

25

1234

преди 3 години

До АнонименАз съм аполитичен :) Въпросите ми са риторични ,нямат за цел да преписват нещо на когото и да било .

24

Анонимен

преди 3 години

По внезапно рязко намалелите коментари за ШКАФЧЕТА, разбирам, че червените *** не са се запознали с материята и не са очаквали, че техните шефове са я надробили тая попара. Какво става, другарЕ?

23

Анонимен

преди 3 години

Значи Борисов нарочно изчака да мине гаранционния срок ли? Тия вълни не са от вчера.

22

1234

преди 3 години

До АнонименПечатна грешка :) -....не се знае кой я е построил или ....

21

Анонимен

преди 3 години

До 1234"Гаранционен срок 10 години.Защо не се ремонтира гаранционно?"Щото е построено преди повече от 10 години, затова.Знам, мъка, че не може да го пишете на Борисов, но, това е положението.

20

Анонимен

преди 3 години

Фирма "Трейс" е строителят на този участък. Има информация в нета.

19

Анонимен

преди 3 години

До До предния""Само дето" по времето на Стонишев се пусна в експлоатация една много малка част от участъка,"Ц, баш тоя участък си е пуснат. Ако си беше прочел откога е участъка и други разни неща щеше да разбереш, че напразно се пънеш .... нищо де СТАНИШКАТА със сигурност има ШКАФЧЕТА.:)))

18

Пътуващ във времето

преди 3 години

Вижте кой царува в момента и ще си отговорите на въпроса.

17

1234

преди 3 години

..По думите му гаранционните срокове са нормативно законово определени 10 години...Ами защо не се спази закона ,и да се ремонтира гаранционно ?Не знам кой я е построил или фирмата я няма вече ?

16

Опс

преди 3 години

Хайде отговорете си на въпроса - Пътен участък от магистрала пуснат преди 15 години, строен минимум две, от кое правителство е финансиран, кой е строетеля, кой е прибирал комисионните, от кога съществува ГЕРБ, къде е бил бате ви Бойко, кой е виновен?

15

До предния

преди 3 години

"Само дето" по времето на Стонишев се пусна в експлоатация една много малка част от участъка, ама нали такива опорки ви спускат..А ремонтите на ремонтите на "Графа".. там сигурно хан Аспарух е строил, нали?!

14

Петров

преди 3 години

2011 година, когато ГЕРБ строяха следващия Лот от магистралата, БСП начело с Корнела и другите червени айдуци, направиха скандал че ГЕРБ влагали пепелина. В крайна сметка отсечката там е перфектна, а пепелина са полагали червените айдуци няколко години по-рано. Както се казва крадеца вика дръжте крадеца, и сега тези айдуци се канят пак да идват на власт. Българите да си опичат акъла , Батко и Братко чакат да полагат пак пепелина!

13

Анонимен

преди 3 години

Да не говорим за фигуранта дето печели изборите с хартиени бюлетини и после обяснява че изборите са манипулирани от ГЕРБ и трябва да са машинни за да не се манипулират?!! Комунисти сър

12

Нещастници

преди 3 години

Просто герб са бокл уци и не стават даже за пепелина.... Трябва да вложим в основите няколко трупа на мошеници и да има указателни знаци на тези места, тук е вложен трупа на БМБ защото за друго не става...