13

Анонимен

преди 3 години

Спрете да убивате психиката на младите за да спасяване старци, които не им пука и сноват на всякъде. Децата са затворници за да могат бабички да седят на детските площадки и да си разказват сериали. Децата са със разклатена психика. Вече мразят старците, защото те са навън. Като затваряте учениците ги озлобявате към старците. Затворете старците, така ще запазите живота им и ще накарате младите да са отговорни към тях. В момента постигате обратен ефект.

12

Анонимен

преди 3 години

Всяка втора новина е фейк. Поне 80% сме тези които сме за онлайн обучението.

11

Анонимен

преди 3 години

ХА-ХАДо вчера статистиката на свободните медии сочеше 75% от родителите че искат децата в къщи сега пък 50%+ искат обратното.Всъщност, кой каквото си поръча в медиите срещу заплащане разбира се го получава.Затова и един ден едно на другия ден АлиБегов....

10

Анонимен

преди 3 години

Тези родители, които да за ме са се замислили дажес каква щета ще е за децата като домъкнат вируса от училище и си заразят родителите, бабите и дядовците? И ако някой от тези близки хора на детето почине? Това каква травма ще е за детето даже не им минава през ума? Изобщо не опира въпросът до учителите само.

9

37131

преди 3 години

Най-важното е децата да получават трайни знания, да могат за мислят логично и да изразяват ясно и последователно мислите си. Сегашната методика на преподаване не осигурява такива знания и умения на учениците. Следовталено е безпредметен шумът за присъствие или онлайн обучение. Моето дълбоко убеждение, че за учениците е по-безвредно, ако учат дистанционно - не само заад вируса, а и заради всички сотанали вредни влияния.

8

калпава работа

преди 3 години

Ако децата приличат на родителите - а обикновено е така - по-добре да си ги държат вкъщи тези безотговорни и неумни хора.

7

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има какво родителите искат? Учителите са тези, които ако искат ще работят онлайн, ако искат няма да работят онлайн.Нека ги смени министъра, ако може.

6

Лъжете

преди 3 години

Спрете да лъжете!

5

сондажна новина

преди 3 години

Това според мен е сондажна новина да се тестват настроенията. Никой никого не е питал.Има Мангъровци - дано са ваксинирани - винаги има хейтъри - добре поне, че са здрави.

4

Христо

преди 3 години

Кат ги правиха майките убаво беше, нали?Сега учителите им длъжни, и уреваха въртълъка!

3

Анонимен

преди 3 години

Почти половината от какво? От държавата, от София........

2

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо. Аз съм родител и никой не ме е питал. Къде е тази анкета? Кой я прави?

1

Чичо

преди 3 години

Да си ги гледат вкъщи. Един месец след като тръгнаха на училище стана мазало !