60

Анонимен

преди 3 години

Тва е малката тиква..

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 - Има 'достатъчно Български лекари (и сестри)' които са отдавна из широкия свят, не тук!

58

Анонимен

преди 3 години

До До 51 - Статистически данни за общата картина са ако се тестват да речем 1000 човека на улицата. Ако се тестват 1000 човека чакащи за преглед пред лекарски кабинет - ще ти даде за 'статистически даннни' колко от хората които им е зле или си мислят че им е зле' са с положителен тест.А на нас ни дават данните от втората статистика, не първата.Преди десетина дни дори здравният министър макр и неохотно призна че 80% от хората или не го усещали или го карали много леко.

57

Анонимен

преди 3 години

До 58Лекари има достатъчно ,но никой няма да си рискува здравето и живота за мижави пари.

56

Анонимен

преди 3 години

Народа масово е болен.И стари и млади.Тези имаха цяло лято .Не подготвиха поне по една болница в София,Пловдив,Варна поне.Не намериха лекари интернисти каквито има много в БГ да ги обучат,да им дадат добри пари за да рискуват.Не купиха линейки.Е това направиха по света.Сега понеже държат медиите настройват хората срещу лекарите щото това само могат.Фирмите загиват.Вижте в Сърбия Вучич каква подкрепа даде на всеки сърбин и всяка фирма която работи.

55

.

преди 3 години

Е и?Тракайте си по клавиатурите и *** без да развалят рахата на гербухите. Тъъпо, робско, гнясно племе.

54

Анонимен

преди 3 години

Заради калинки и пеперудки точно по празниците ще се "мре, яко ще се мре", и то по улиците, защото легла по болниците може и все още да има, но лекари и сестри, които да се справят с цунамито от болни, вече отдавна няма! Тотален локдаун ще подобри ситуацията най-рано след месец. Пак да гласувате за калинки и пеперудки!

53

Анонимен

преди 3 години

Ех тия *** западни европейски държави, които хем няма подобрение, хем продължават с карантината. Ама колко са смотани само... Въъъъъъъъй, всичките им граждани се счупват да идват да работят като миячки и чистачки при нас, за да си живеят добре!Пълни смешковци!

52

Анонимен

преди 3 години

Явно живеем в паралелните с политическата ни класа. В нашия свят има оставени пред болница пациенти - като чували с отпадъци, които умират. В нашия свят сме на трето място по смъртност от ковид в ЕС, но биваме убеждавани, че всичко е под контрол. В техният паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница. Там получават грижа и внимание, защото това е нормалното и редното. В техния НАС ни няма.

51

Пижо

преди 3 години

Електронно направление и рецепти ще прави на некадърника, профукал 2 млрд. за електронно правителство! Същият, който вложи милиони в неизвестни фирми за създаване на мобилно приложение, което бабите на по 90 г. да си дръпнат и да пращат смс-и кога ще ходят до аптеките! Съд и затвор за крадливата, некадърна мафия на ГЕРБ!

50

До 51

преди 3 години

Пак ли почвате с неразбиране на статистическите данни.Пиле шарено, все едно да кажеш, че в ромската махала няма нито една бременна, понеже те там тестове не си правят.Same logic, different day!

49

Анонимен

преди 3 години

Отвратителна управляващи, които нехаят за здравето на хората, управляващи, които принасят в жертва народа си!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 (положението в София е критично)Стига бе - кой се тества? Н акойто му е кофти - съответно резултата е такъв.Все едно да отидеш в Майчин дом и тестваш за бременност и да изревеш олеле 99% от софианките са бременни!

47

Анонимен

преди 3 години

Офф тоя не знае на кой свят се намира.То няма доктори и медицински сестри ,малкото останали половината са болни другите изнемогват смазани от нечовешкото натоварване и стрес. Докарали им походни легла и дюшеци от кофите изровени едва ли не и ги проят за болнични легла с апаратура за лечение.Не им вярвайте защото за ей тея на снимката винаги ще има първокласно лечение с най-съвременните лекарства,технологии и лекари.За вас -черното чувалче.Извинете не винаги е черно понякога са сини или жълти.

46

Анонимен

преди 3 години

Доенето на офцете продължава.

45

Анонимен

преди 3 години

До Краси - и него да попиташ - и той не би могъл да ти отговори на въпроса. Е осцвен ако се сети за една дума с 'л' и завършва на 'е'

44

Анонимен

преди 3 години

До Слънчарски (2) - абе Слънчарски - какво пречеше на 'правителството' за 10 години 'да вземе мерки'?Май само грижата да ни вкарат на последно място в ЕС по всички статистики (положителни имам предвид) и на Първо по отрицателните! Ама дори не само в ЕС - и по света сме известни с много АнтиРекорди!Май грижата по чекмедженцата е оставила на последен план Народа и Държавата!

43

Анонимен

преди 3 години

До Слънчарски - Слънчасал си явно!

42

Краси

преди 3 години

Знае ли някоя този какво работи и за какво получава заплата ?

41

Анонимен

преди 3 години

До 42 СлънчарскиНе че нещо, ама тия хора не управляват страната от 12 години. *** има във всяко общество, но правителството, което цяло десетилетие се занимаваше само с корупционни практики и дори не опита реформа, в която и да е била сфера, носи цялата отговорност и следва да я понесе.