27

Анонимен

преди 3 години

Не се наядоха, не се напиха!

26

Анонимен

преди 3 години

"Защото жертвите на Ковид-19 приближават 8000 души."Прасчо, през 2019 г. без Ковид пандемията у нас са загинали по официални данни 108 000 души.За 2020 г. до момента са малко над 102 000 души починали.Цифрите опровергават всичко, което се опитвате да ни втълпите с аферата с тая пандемия.

25

Фин

преди 3 години

До Анонимен 22 ; даже и опашказа греяно вино имаше, изненадващо голям купон..

24

Анонимен

преди 3 години

Според мен такива *** трябва с палки и конна полиция да се разгонват, даже с винкели направи по тъпите червени чутури!

23

Анонимен

преди 3 години

Организаторите са комунисти, те не вярват в нищо освен в комунизма и победата на социалистическия строй.

22

Анонимен

преди 3 години

Фашисти!

21

Анонимен

преди 3 години

"Не мога да намеря логиката в организирането на това мероприятие", обяви той."Аз пък не намирам логика клоун като теб да е министър на здравеопазването.

20

До 15-озадачен

преди 3 години

А да си на 20-30 и да имаш мозък на две- три годишен не е ли още по озадачаващо??Тук на някои главите явно им служат,само да се вчесват!

19

Мислете хей!!!

преди 3 години

Коментарите са на хора родени след 1980.Израстна и расте едно поколение което няма представа каква е реалноста.Те мислят че винаги е било ище бъде така.Живеят с безметежното усещане за безнаказаност,не признаващи правила,закони,норми!Рано или късно разочарованието ще е огромно ,а провалът им-сигурен!И тогава пак някой друг ще ви е виновен!За хора свикналисамо да получават и да намират кусури,никога и нищо няма да е наред!

18

Анонимен

преди 3 години

В Габрово има концерт и заря на 30 ти декември от 5 години. Винаги до сега е имало по 100 200 човека, което е незначително. Хората го вземаха на подбив и ходеха рехаво. Тая година дали заради факта, че не работят заведения и хората не излизат вечер се събраха доста хора. Организаторите не са очаквали

17

МОРАЛ

преди 3 години

Министъра на Здравеопазването има Морал но донякъде има натиск .Много Депутати са му се обадили по телефона да отвори Ресторантите към Хотелите , обаждането от стотици депутати е било едно и също като разговор - Абе момче , знаеш ли колко пари ще загубя в Хотела си ? корона ,,,, . Дреме ми за заразените , нали имате Болници .

16

Анонимен

преди 3 години

Хляб и зрелища за простия народ, който всеки го яха за едно кебапче

15

Фин

преди 3 години

До СмяхИва Николова е новозагорка...все пак е забавна...

14

пияница мистик

преди 3 години

До АзНали мерките били слаби бе, Глупи? Твоите колеги по вяра, другарите комунисти постоянно дращят, как Боко ги избивал, като не взимал стриктни мерки. А ти сега - концлагер било. Тц-тц-тц....я се синхронизирайте малко, че излагате централата на БСП и съветското посолство, откъдето ви плащат

13

Стефан Христов

преди 3 години

Въх, 'м'чи тя, кметицата, е от ваш'та партия, бре!...

12

До10-Аз

преди 3 години

Какво помниш ти от Живков бе млади мушмороко?Московска 5 или Белене за такива думи.Е гати поколението свотано.Разлигавени от слободията ,бръщолевите глупости!.....При ,,негербавите" такива като теб изчезваха завинаги или изгниваха по лагери и затвори!!!

11

озадачен

преди 3 години

Да си на 43 години, а да изглеждаш като на 63.......това не се вижда всеки ден!

10

Анонимен

преди 3 години

Да ходят да проверят довечера ресторантите които са тъмни. Да не се окаже че са с черно фолио на стъклата!

9

Бау

преди 3 години

жалко, че не могат да глобят присъстващите глупита.

8

не разбрал

преди 3 години

Защо?!Ами буса за кренвирши, кога?