44

Анонимен

преди 3 години

РСМакедония,в лицето на външния министър Димитров, вече говори и от името на Европейския съюз, като казва, че не било в негов интерес да спре разширяването и страната му, така,или иначе ще влезе в общността?! А България след изборите ще оттегли взетото.Това, ако не е прекалена самоувереност, си е чиста арогантност.

43

Анонимен

преди 3 години

Абе Шкембе ,барем покажи този анекс да видим за що иде реч.

42

Додо

преди 3 години

ясно и тоя го пречупиха.

41

Анонимен

преди 3 години

Как какво е работил?!Бил е едно време доносник,после комсомолски секретар,баш войвода,депутат,министър.Малко ли е все се е жертвал за....добра партийна и държавна служба.Накрая ще се пенсионира с дебела депутатска и министерска пенсия.

40

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Евала мойто момче...пусни антиките по стъргалото и им гледай сеиро...ША ни крадат историята и езика.Ша ни наричат фашисти -укопатори.Ша ни показват среден пръст . Ша ни горят знамето...АРЕ У ЛЕВО!Нека си рупат македонското зеле и гледат ЕС през крив макарон...!КАКВОТО ПОЧУКАЛО,ТАКВОЗ И СЕ ОБАДИЛО!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Що за политика е да подпишеш договор и след това от позиция на силата да налагаш анекс? Някъде можем ли да прочетем анекс, който искат да се подпише?

38

ПроСоТо

преди 3 години

До До 40и какво "кретенско" съзря "орловия ти поглед" в най-елементарните въпроси на "40"?!

37

Каракачанков

преди 3 години

Виождам че либералната гмеж е полазила яко форума и дъфьььчат усилено ОНАЯ ми работа...ДА ИМ Е СЛАДКО!

36

Анонимен

преди 3 години

Да поясня, Българите сме бедни и изстрадали, не може един ДС доносник да използва.Не става така.Лицето Каракачанов да каже първо с какви средства разполага-данъчна декларация.Какво образование има и какво е работил!После да се прави на псевдо патриот.Аман от тарикати!

35

Не извратен тип

преди 3 години

Агент Ива от Русе,назначен за доностник по македонските въпроси,член на терористичната ВМРО,за да обясня какво ознаава това ,представете си ИРА -Ирландска Републиканска Армия да е във коалиция със ирландското правителство,макар на острова ира да е само във южната част.ВМРО са истински терористична организация която се бори за отделянето на Македония от България,тези във България са димка

34

Мерси за Бана!

преди 3 години

За незапознатите, обяснявам:Колкото и да сме били разединени, българите винаги сме били обединени по "Македонския Въпрос".Единствената причина да не сме им начупили канчето до сега е, че са българи - демек са си наши.А Каракачантичката, каквото и да говори, колкото и да се напъва си остава един дебел милиционер от Държавна Сигурност. С други думи, говори колкото да не заспи и си работи по задачите.

33

Анонимен

преди 3 години

Кривите глави гледат ЕС през крив макарон

32

Анонимен

преди 3 години

и какво ще следва след като подпишат и не изпълняват условията но вече имат да за приемането им в ес.

31

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов след изборите да отива при неговите ДС доносници .Пра сето вън от политиката, нищо не е направил за Българите.Да си ходи шо пара в македония, щом се заяжда с тях!

30

Кан Крум

преди 3 години

Аман от руски ченгета-шкембета!

29

българин

преди 3 години

До: номер 27И на мен ми е много интересно това! Дайте, дайте да го видим анекса какво пише в него?

28

Наско семката

преди 3 години

Никакви преговори. Дърпайте чертата че да не ви я дърпа народа. Тия се подиграха не с нас само, ами и с Българското знаме. Никакви преговори. Затворете страницата. Край. Точка по въпроса. Както те изгориха нашето знаме, така и вие политици *** и продажни, изгорете всички мостове. Имате основание, направете го. Никой не може да се подиграва с национален флаг. Освен с него, подиграваш и цял един народ. Ние за тях сме никои, нека да си останем такива. ИГНОР. ПЪЛЕН.

27

Диана

преди 3 години

До Анонимен9Те сърбите са си откачени, но не ми се вярва да са изперкали толкова - това може и да са само слухове, но не бих се изненадала да го правят...Глупаво е от където и да го погледнеш за това според мен, най-добре е да се посмеем на такива неща...

26

Анонимен

преди 3 години

Karakachanka kak varvi s prodajbata vi ili kupuvaneto na pasporti za bg grajdanstvo ot emigranti

25

малопреспански макед

преди 3 години

Парво, дай да видим анексчето. ..