55

ЛУКОВ Е ФАШИСТ

преди 3 години

и правилно са му теглили куршума. Питайте БРЮКСЕЛ , ако не вярвате. Може и в АМБАСАДАТА да звъннете

54

А къде си ти?

преди 3 години

До АнонименА къде си ти, плъх канален антифашистки, че да ти счупя зурлата българофобска!

53

88

преди 3 години

По-добре "Луков марш "Отколкото "София прайд "

52

Ти си лъжец!!!

преди 3 години

До vlady Първо: Генерал Христо Луков е възродителя на българската армия след Ньойския диктат. Второ: Той закупува по нареждане на правителството, най-новата и модерна бойна техника. Трето: Не той сключва договорите, че да има интерес от някакви комисионни. Четвърто: Той може и да е генерал, дори министър на войната (отбраната), но живее в малка къщичка в покраинините на София. Ако той беше станал богат, щеше да живее охолно в някой голям дом, в центъра на София. Но ти си гнусен лъжец и манипул

51

Анонимен

преди 3 години

Абе много нацистчета се извъдиха. Къде е полицията и жандармерията да им даде един хубав урок и да не си помислят да оскверняват паметта на милиони!

50

66

преди 3 години

Само ще помоля червените ***,когато направят 1/100 от това на ген.Луков, тогава да коментират. Поклон пред българските офицери защитавали България!И кога и от колко часа е този марш че не разбрахме.

49

Анонимен

преди 3 години

Докога ***, бе смотани ще пишете против най-големия патриот на България - генерал Луков?От толкова много "окрадени" пари дъщеря му на Луков след убийсктвото му едва свързва двата края.Шапки долу ***!

48

Щерю

преди 3 години

- А защо нацизмът на евреи спрямо палестинци е приемлив, че и дори силно подкрепян на държавно, и религиозно ниво? Поредният двоен аршин...

47

vlady

преди 3 години

Луков има достойни съвременни последователи, които продължават делото - закупуват остаряло въоръжение на завишени цени и усвояват държавни пари. Също Луков е усвоил средства, предназначени за подпомагане на инвалиди и сираци.

46

Анонимен

преди 3 години

Да изкарат спецчасти и жандармерия и един хубав бой да им хвърлят на фашагите- ама тъй да ги бият, че чак от Хелзинския комитет да се разпискат! *** има още и с агитация няма да стане!

45

Анонимен

преди 3 години

Има разни антибългарски социопатски НПО-та, за които обругаването на българските традиции, на националното ни достойнство, дълг, чест и герои е основна, да не кажа единствена дейност. Именно тези вредни човечета трябва да се забранят.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда ама тези розови *** събират хиляди по улиците на европа и америка,а пък вие от луков марш не можете и 50-на футболни запалянковци да съберете!

43

66

преди 3 години

Не става въпрос за фашистки марш и фашисти.Идете и вижте.На вашето невежество и мързел винаги е разчитала днешната проруска пропаганда.Нали виждате за единя марш правят реклама за другия нищо.Ген.Луков е български герой,а този дето го уби какъв е?А дъщеря му Боруджиева каква е.?

42

SS

преди 3 години

Давайте момчета,не слушайте никого!!! Правете си марша щом ви харесва.

41

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам лукавмарш, пред гей-парад. В крайна сметка ген. Христо Луков макар и нацист е български герой от ПСВ, много по-достойна за уважение личност, от разни розови ***.

40

Анонимен

преди 3 години

До 42Пилоните ще са заети от мин Ангелов по сестринска униформа и Вигенин само по фуражка с петолъчка. Ще има флаш моб

39

Анонимен

преди 3 години

Те комунистите са избили повече хора от фашистите,но тях не ги забраняват.

38

Шопо

преди 3 години

Позор за убиецът Боруджиева и цялата му фамилия !!! Долу Боруджиева от Хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

37

Гошо

преди 3 години

Луков марш започва утре 17.30 от пилоните на НДК България над всичко

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНЕ РАЗБИРА СЕ,НО ГЕЙ ПРАЙДА ПОБЕДИ ЛУКОВ МАРШ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!