Луковмарш и Антилуков марш в събота по улиците на София

Демонстрации ще има пред посолствата ни в Берлин и Будапеща
124
Луковмарш и Антилуков марш в събота по улиците на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ежегодното антифашистко шествие “Без нацисти по улиците ни!” ще се проведе утре, съобщиха организаторите.

Шествието ще започне от 12 ч. на Централни минерални бани.

Целта на демонстрацията е да обедини всички, които се противопоставят на омразата, експлоатацията и разделението.

“Без нацисти по улиците ни!” е пряк отговор на шествието “Луковмарш”, което продължава да се случва всяка година въпреки забраните на властите.

На 13 февруари се провеждат протести срещу неонацистки публични прояви в още три града в Европа - Дрезден, Берлин и Будапеща. Там ще се проведат и демонстрации пред българските посолства и консулства срещу провеждането на Луковмарш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
0
 
! Отговори
климент преди 3 години
До АнонименНе е толкова важен броя на хората - по-важно е тяхното качество !
94
1
 
1
 
! Отговори
климент преди 3 години
До Навсякъде скритиГлупости, на калпавия народ - евреите му пречат. Никой не ни е виновен, че ние българите търпим в управлението безродниците, нихилистите и националните предатели.
93
0
 
1
 
! Отговори
климент преди 3 години
До SSДа, бих попитал също - защо месеци наред полицията не закачаше ***, финансирани от криминални босове, Сорос и т.п. "борци за справедливост", дето незаконно затваряха кръстовища и тормозеха София ? Защо сега "антифашистите" са толкова активни срещу шествието на българските патриоти. Защото истинските човекомразци са безродниците и враговете на национализма.
92
3
 
8
 
! Отговори
Николай преди 3 години
Русоробите убиха генерал Луков защото беше патриот , родолюбец и русофоб.Очерниха името му през 45годишната им диктатура.Както убиха и очерниха всички български политици ,генерали и учени които обичаха родината ни и се бориха за нея.Вечна памет на героите,жертви на комунистическия терор. Забрана на наследниците на тази антибългарска организация бсп/бкп.
91
5
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Истинските българи знаят, че генерал Луков е герой! А онези "българи", които възхваляват еврейката убийца нека прочетат кой предаде Търновград на турците, а след това стихотворението "Жидов гроб" на Иван Вазов.
90
3
 
16
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
То това все вие кому нягите искате да го решавате, без да се съобразявате с останалите ! А иначе винаги сте ''жертви'' !
89
3
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До петолъчник 112Коя Виолета? Якова? Еврейката? Чиято партия изби и изпрати в лагери хората, застъпили се евреите в България? Баси, не знаех, че комунистите говорят с Отвъдното!
88
3
 
14
 
! Отговори
SS преди 3 години
ПИТАМ ? Защо се намира за напълно нормално да се промотира хомосексуализма организирайки гей паради под охрана на полицията,а има толкова негативизъм против Луковмарш ???
87
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виолета праща поздрави, фашаги!
86
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЯКОВА Е ЗАСТРЕЛЯЛА ГЕН. ЛУКОВ В ГРЪБА той посял омразата което го нямало в Бьлгария.
85
9
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПИШЕЩИЯ преди 3 години
нещо не си добре. Прегледай се при първа възможност
84
7
 
5
 
! Отговори
ЕТО ЩО Е НЕВЕЖЕСТВО преди 3 години
Чети бре момче, чети. НИЩО, ама НИЩО общо няма движението на ХИТЛЕР нито със социалисти, нито с която и да от старите буржуазни партии. Всички под ножа. Първи са комунистите, набедени за палежа на Райхстага и процеса срещу ДИМИТРОВ и други двама българи. Палеж през тайния проход, организиран от щурмоваците на Гьоринг. Забрана на партиите, арести, затвори и концлагери за всички. Край на германската демокрация 1933 г
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХИТЛЕРКакви социалисти в лагерите- партията на Хитлер се нарича НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА.
82
15
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Само *** може да участват в луков марш
81
4
 
7
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 3 години
идва на власт точно защото Германия е победена, унижена, милиарди репарации, бунтове и революции. Идва на власт с парите на ТИСЕН, КРУП, американски пари ФОРД и прочее. Така спекулациите с бедственото положение на германците води до приемането му за вожд, но това не е оправдание концлагерите пълни с комунисти, социалисти и всички против нацитата. ТЕ не са народна партия, а партия на КРУПНИЯ НЕМСКИ КАПИТАЛ. Какво общо имат бедните българи от старите панелки с партия на олигарси...
80
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пък байганьовци кога станаха господарска раса? Уникално *** народ, нищо чудно че все е на дъното.
79
18
 
4
 
! Отговори
Я КАКЪВ ДЕМОКРАТ преди 3 години
се е извъдил тука. Все евреите му виновни. Че кой ти е крив, че си беден, неук и неуспял в живота. Питай майка си и баща си дали пък нямаш еврейска кръв случайно. ЛУКОВ като виден ФАШИСТ си го е ПОЛУЧИЛ, както и много други НЕ невинни от НАРОДНИЯ СЪД
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
98 и вие не сте народа да решавате кой за линч
77
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бре, че още ли имало лукови главички да се търкалят тъдява.
76
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
88 тия зли евреи ако не бяха щяхте да умрете от глад.Нямате една успешна и без далавери инвестиция и бизнес.Трудно ще ме убедиш в другото.Похвално е че обявяват 100 процента доходите на работниците.Е ако не се спазариш и чакаш подаяния , получаваш минималната.С една дума, на лукав народ космоса им е виновен че е крива.