38

Web master

преди 3 години

С удоволствие бих гледал Мария в поредицата Casting Couch.

37

Бийн

преди 3 години

Няма защо Мария да съжалява,защото и номинацията е голямо постижение.Розамунд е страхотна, харесах я още от серията на Джеймс Бонд с Пиърс Броснан и във фантастиката "Двойници" с Брус Уилис.

36

местен

преди 3 години

Абе докога на всичко дето се прави от българи, ще му се слага етикет "супер"!? Какво се доказва по този начин? Играла е в посредствен филм, обслужващ определени кръгове, защо трябва да се премълчава това? Когато я поканят Скорсезе, Копола или някой друг сериозен режисьор, тогава ще говорим за истински успех.

35

ALi G

преди 3 години

нямаше друго какво да се случи, след като бутнаха страшилището Тръмп...сега 4 години всяка идиотщина, която е срещу идеята за нормален живот и порядки, ще бъде лансирана, еле па ако е и с еврейски корени-съвсем. Филма е безобразно *** и намирисва на евтина пропаганда от времената на СССР. Иначе, постижението на Мария е абсолютно легитимно и момичето получава шанс да се изяви в нещо читаво, а как ще го използва ще се види.

34

Тошо

преди 3 години

В такива моменти ми идва на ум тази сентенция- когато губиш, не знаеш какво печелиш !

33

Очаквано

преди 3 години

Естествено,че ще дадат глобуса на техен човек-Мунда.Не съм изненадан

32

Анонимен

преди 3 години

Е че е номинирана е добре ,но зада стигне за златен глобус бая попара ще яде )

31

Дедо

преди 3 години

Да и направят паметник за ролята в центъра на София. С кървавата превръзка и косми и космати подмишници. Нека се гордеем с нея и ролята и ,нека я попитаме като Холивудската богиня която ни прочу пред света и показа на Америка една натурална Българка.

30

ДДРОнег

преди 3 години

Сега да я поздравим ли за номинацията , или да я оплщем, че нищо не става, щото не е на Първо място :)От мен - Поздравления на Бакалова !!! Следващият път да вземе Оскар !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Тази игра добре в един български филм. Но Борат е много *** филм.

28

Tom

преди 3 години

Ще ме извинявате, но тя играе потресаващо зле - непрофесионалните актриси в Съдби на кръстопът са по-добри. На всеки трябва да е ясно, че тя не беше номинирана заради актьорската си игра, а заради "смелостта" си в сцената с Руди Джулиани.

27

анонимен

преди 3 години

Според мен сто пъти по-просташко беше мнението на нейния учител, дето се била слагала. Има ли представа той, колко много са слагачите в Холивуд, и мъже, и жени, и то за най-дребна роличка били съгласни на всичко. Тогава, защо пък ли са избрали точно нея? Пожелавам и успех по-нататък!

26

Анонимен

преди 3 години

За съжаление си е вярно, че на българския казан в ада, капак му не трябва.Сега най-важното е успех и да не остава само с този филм и тази роля или образ.

25

анонимен

преди 3 години

Филми всякакви, актьори също, представете си че всичко е едно и също, какво ще гледаме тогава? Аз също смятам, че номинацията е въпрос на гордост, и не бива така да се плюе.Дали е просташки или не филма, в случая става дума за актьорска игра. Пожелавам и по-добри роли.

24

анонимен

преди 3 години

Стига сте плюли! Добрият актьор трябва да играе всичко - и мръсни и гадни роли, и възвишени и добродетелни, вместо поне малко да се зарадвате, вие грачите като че ли кой знае какво е станало? Самата номинация в престижното състезание, което според някои е по-обективно от Оскарите, е достатъчна! Прав е коментарът, че няма оправяне при това примитииивно мислене!

23

Анонимен

преди 3 години

Тва лелче в един филм съм я гледала, добре играеше, но не ми е приятна

22

Qwerty

преди 3 години

Неграмотен/на си!

21

Qwerty

преди 3 години

Като не ви харесва Борат си гледайте Стъклен дом и Столичани в повече или там каквото дават по телевизията сега. Стига се плюли. На други хора им харесва и Мария изигра ролята си перфектно.

20

Че Гобара

преди 3 години

Според мен голямата сензация щеше да дойде ако беше удушила смока на дядо Руди, а то на най-интересното ги прекъснаха. Удивителен пропуск от страна на Саша.

19

Реалист

преди 3 години

Е, поне истинска актриса печели наградата. А това нашето Марийче, освен че си е българче и си го харесваме, с друго не блести. Преподавателят и беше прав човека макар и малко груб.