35

ПроСоТо

преди 3 години

така...Значи:-Провеждаш "допитване",ПЕТ МИЛИОНА ти казват "Не щем да местим стрелките!",но въпреки това,..айде пак "Бутайте стрелките напред!"..Е,какво става?..това БЕЗУМИЕ с "местенето на стрелките" е една от върховните ДИВОТИИ в мирно време!!!Единствено по-безумна е идеята /ПРАКТИКАТА/ за въвеждане на "ВЕЧЕРЕН ЧАС",понеже "коковида" са РАЗВИЛНЯВАЛ след 20 часа...Е,дърпащите конците ДОКАЗАНО са ЛУДИ,но..КЪДЕ СМЕ НИЕ в тая ЛУДНИЦА?!

34

до анонимен

преди 3 години

мене си ми е екстра така, к'во им пречи на некой хора смяната на часа немога да ги разбера----------------Трудно бих могъл да ти го обясня!Просто някак си некомфортно и объркващо!А, в началото докато се адаптираш се чустваш недоспал и уморен.Може и да е от възраста (46г.) не зная...

33

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Извинявай и твоята няма да я бъде .Аз съм се родил във астрономическото зимно време и така ще си умра и никога няма да призная на сорос либералите фалшивото лятно време .На капиталистите така им се иска да им бачкаме по 16 часа на ден .И от 4 милиарда години на тази планета има само едно време и то се казва астрономическо другото е пунта мара и нищо друго .

32

Анонимен

преди 3 години

Искам си Зимното!Не аз, а организма ми!Вашият организъм какво ви подказва?

31

Анонимен

преди 3 години

Специални служби ърябва да ходят да ръчкат кокошките и добитъка да се будят с един час по-рано. А оня гений като затъмни - недайсибоже! - слънцето, какво ли ще е поведението на животните? На Марс не грее толкова. Айде там!

30

Що за ГЛУПОСТИ

преди 3 години

Няма лятно и зимно време, има НОРМАЛНО и изкуствено въведено ''лятно'' !

29

Анонимен

преди 3 години

Когато умниците затъмнят слънцето да не им грее, че им изпарявал мозъка, накъде ще сочат тогава стрелките на часовниците? Към уд ни ците. То не че и сега...

28

Анонимен

преди 3 години

Хахах, много хора ги е яд, че идва хубавото лятно време! Какъв кеф, лятното време ще остане колкото и да мрънкате. Никой не иска през юни да му светне слънцето в 4 сутринта, а да се мръкне в 8, само щото вие сте се запънали, че еди кое си било астрономическо. Астрономическото време е измислица, на слънцето часовник няма. Хората определят колко часа е! Така че сори мрънкачи - лятното време ще го бъде!

27

до 25

преди 3 години

Това лятно часово време ни го натресоха още през Живково време.Вече не помня кога,ама всяка година ми е терсене и няма оправия.Повече от 40 години е така,вече не помня кога беше началото!И тогава и сега все тая!

26

House M.D.

преди 3 години

Неуважаема списувачке, по-дългият ден през лятото няма нищо общо с DST. Явно си пропуснала часовете по астрономия и география в училище.

25

ми хубуу

преди 3 години

До До когаИ като го смениш и после кво?

24

Анонимен

преди 3 години

Времето ще го сменяме докато започнем да се чудим колко е часът! На депутатите не им пука,защото на тях никой не им държи сметка кой кога идва на работа.Затова в европарламента няма да се разберат никога! А най естествено е да се отмени лятното часово време.В Европа било въведено от Хитлер.Сега нали всички са антихитлеристи?Защо никой не помисля да го отмени?

23

Анонимен

преди 3 години

Meраклиите за "лятното" време наясно ли са, че зимата ще се съмва в 9 часа.

22

До кога

преди 3 години

Ще сменяме времето?По-важно е следващата неделя да сменим Правителството.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Ако се сменя през 15 мин ще е още по-гъвкаво!Не е зле да се опита и през 5 минути!

20

Анонимен

преди 3 години

Лятното да остане бе, какво се чудят

19

Анонимен

преди 3 години

Абе сменяйте си работното време и почвайреработа ако щете още в три иполовина през нощта, та да ви светло непрекъснато.Голяма кухомозъчност етова местене на стрелките - занимание за в трето весело.

18

Анонимен

преди 3 години

То по логиката с катастрофите зимата(астрономическо) като става тъмно в 4 и хората се прибират между 5 и 6 ще стават яко катастрофи,

17

Анонимен

преди 3 години

Има предложение от зелените да се въведе и пролетно време за по гъвкаво използване на енергията. На две стъпки по 30 мин по плавно да се сменя. Мисля това е по добре от сега направо 1 час.

16

Анонимен

преди 3 години

Най добрия вариянт е да сменяме времето