284

Анонимен

преди 3 години

Може пък да се опита, но на следващите избори ще спечели среден пръст, защото всички ще видят колко е калпав и вдлъбнат.Затова сега избра да си мълчи, после няма да прави нищо и ще се снишава мъдро!С две-три песновки на размножително-отделителна тематика ще има мнооого последователи със специфични умения и качества.

283

Анонимен

преди 3 години

2017г. Слави Трифонов: "АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. КОЛКО ПЪТИ ДА ПОВТАРЯМ? НАИСТИНА ЩЕ СИ ГО ТАТУИРАМ"ЛЪЖЕЦ. ВСИЧКО СА МАНИПУЛАЦИИ И ДОЛНИ ИНСИНУАЦИИ.

282

Сър Стенли

преди 3 години

Преди много години спрях да гледам шоуто на слави. Повечето хора спряха. Сга принуждава цялата ни изстрадала държава да му гледа маймунжилъците...Думите на Муканина звучат по актуално от всякога...

281

Анонимен

преди 3 години

Има такъв народ е проект на Доган. ГЕРБ се изчерпи и Доган трябваше да го замени. Протестните партии ще направят правителство с подкрепата на ДПС които ще играят златния пръст (както винаги). Мая ще бъде премиер. Дано се окажа лош пророк.

280

анонимен

преди 3 години

Всички са се вторачили в Слави, Христо Инванов и сестра Галева! Големият губещ бил ГЕРБ, защото не може да състави правителство! Обаче, какво ще кажете на хората, тези 25 % гласували за ГЕРБ? Аз не съм от тях, но но все пак редно е да питам! Слави мълчи, а на Мая не и пречи да обикаля телевизиите и да говори от името на народа, въпреки, че има 4 % подкрепа! Пълен абсурд!

279

протестъри

преди 3 години

чалга, мутри с танцорки от мегаданс и премиер с ферари.. ще е интересно времето напред

278

Анонимен

преди 3 години

Честно казано - бсп извади голям кьсмет дори и при служебно правителство печели с мандат от президентаНе мисля , че ще направят нещо добро в политиката доказвали са го много пьти заедно сьс - сдс в миналото но явно са кьсметлииНа - христо не вярвам като знам , че е партия остатък от - костовото сдс

277

Анонимен

преди 3 години

Мерси за отговорите за сестра Галева, сега втори въпрос #КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС?

276

Кой кого търси?

преди 3 години

До Анонимен 320: Братя Галеви отдавна никой не ги търси, нито по света, нито у нас. Защо да ги търсят, след като ги знаят къде са. Дано и Бойко се изнесе при тях, или във вилата си в Барселона. Нека е жив и здрав, но да оттърве България от себе си.

275

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 321: Срутище? Големият губещ е Бойко.БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

274

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 320: Аха, била "близък сътрудник". Да си дойдем на думата. И какво според вас значи това? Гербаджийска тролска опорна точка?

273

Анонимен

преди 3 години

БСП вземат 43 депутата в новото НС.Коалиционни партньори: ПП Комунистическа партия на България; ПП Нова Зора; ПП Политически клуб Екогласност; Политически клуб "Тракия"Хахахахаха вие да не мислите, че са сами?Болгарское Срутище Позитано 20

272

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката? - Откога пък Мая стана мутра?Стара работа, "сестра Галева", близък сътрудник на мутри, известни като "братя Галеви", търсени от закона по света и у нас.

271

Анонимен

преди 3 години

до 316 Сестра Галева е МаяМа- Мая Манолова пчеличката Мая.Кой не я познава? :D

270

до 297

преди 3 години

Така е. Той ферарито не запали, ама НС ще подпали от раз.

269

Анонимен

преди 3 години

Ако слави вьрне мандата - кака корнелия ще направи клалиция с - дпс и сьс сигурност ще го черпи доживот като бьдещ министър председател

268

Анонимен

преди 3 години

На кой му викат сестра Галева?

267

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 313: Откога пък Мая стана мутра? Мутра е бат'ти Бойко с криминалните му дружки Трактора и Пашата.И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.

266

Гиб Мелсън

преди 3 години

Мичтата на генерал лейтенанта Винету и на всички негови фенове и избиратели е Слави да не направи правителство и да има пак предсрочни избори. На новите избори всички провалени патерици на Винету ще се обединят и ще влязат а Винету отново ще има патерица. Както знаем добре, в България няма толкова много откачалки, че Винету да събере гласове за управление без патерица.

265

Анонимен

преди 3 години

Славка трябва да приеме мандата, най-добе с Мая мутрата, за да има по кого да протестираме. Защо събирахме яйца и домати два месеца?