153

Ф.С.В.

преди 3 години

Избори 2026г --100 000 (Сто хиляди) кандидат депутати на население 5 мил роби!!!

152

Българин

преди 3 години

Бие българите сме най-свесните хора, обаче от некъде ни идват едни кьопави политици, не мога да разбера то къде ни идват тия кьопави политици, седа по цял ден на дивана и се очудвам, много ме очудва мене това нещо.

151

Ф.С.В.

преди 3 години

Странното на тези избори е друго -10 000 човека за Кандидат Депутати??? защо няма 10 000 кандидати за миньори или докери??? Та тези Десет Хиляди човека искат да ни оправят живота?? или по скоро техният живот??

150

Тоше селинджъра

преди 3 години

Здравейте бананаджии! Вкусни ли са бананите! Ходите ли на лов за рибки бананки! А след улова вземете един пистолет и си пуснете един куршум в дясното слепоочие - ха ха хааа - фанете ми го в ръжта!

149

Анонимен

преди 3 години

България е най-хубавото място за живеене стига да не се ръководи от петте кьопави партии броени отзад напред .Иначе цирка ни е осигурен , но на наш гръб.

148

Анонимен

преди 3 години

Най ме кефят тия ,последните три джуженца ,Маята,Ристьо и Караядаъ-то.Ама много сте малки бе!Я ,марш под леглото под леглото на Славчо!Чичо ви Бойко пак е две глави над вас!

147

Бизнесмен

преди 3 години

Бизнеса подкрепя въвеждането на прогресивен данък и ще изисква от новото правителство! Нека и работещите поемат част от данъчната тежест както е на запад в цивилизованите демократични капиталистически страни, а не както както при комунизма в България където рабещите плащат плосък данък а бизнеса го товарят с всевъзможни акцизи и такси.

146

Ф.С.В.

преди 3 години

Слави ако не им 'играе по свирката" (на Хунтата) ще му направят ЖанВиденовият сценарии и ще го катурнат с фанфари!! Хунтарите са готови да потопят страната в хаос -но да са на властт за да крадат -60 Милиарда Евро не са никак малко ! Един Път в живота се случва това ,,,хм!

145

Анонимен

преди 3 години

Всеки опит за съставяне на правителството без участието на ГЕРБ е безсмислен и обречен на провал.Факт...

144

Анонимен

преди 3 години

На предизборното интервю по тениска на дивана което може да се види в ютюб, Слави заяви, че единственият правилен път на България е в НАТО и само на тази основа може да се говори за коалиция с Мая и Христо.

143

Падение

преди 3 години

Къде са експертите на славун? В партията му виждат няколко ДС агента, сценаристите на пошлото шоу, селски учителки, лъжепрофесори от БАН, нищоправци, и мика зайкова, която може би единствено има нещо в главата, но поради възрастта си, се е подвела по популиста. Какво я чака България начело с тези хора? Може би ни е бедна представата на всички. По-зле едва ли може да е. Едно е сигурно, излагацията ще в пълна и, колкото и да протакат, скоро.

142

Ф.С.В.

преди 3 години

Доживях да видя Учиндолското чудо-Премиер!! Слава на Господ--както казваше премиерът Тиква- мога и едно магаре да сложа за министър -важното е да слуша!!

141

Анонимен

преди 3 години

Единствено ДБ може да излъчи някой добре проверен и легитимиран американски премиер министър и да спаси България.

140

Анонимен

преди 3 години

До 150АнонименТака е, прав си, ама научи български! Просто много ужасни грешки допускаш, за да мога да ти извадя пример!

139

ИСТИНАТА

преди 3 години

СЛАВИ Е ПУТИНИСТ!

138

Анонимен

преди 3 години

САЩ никога няма да простят на България тръбата с руска газ на Турски поток. А в момента нямаме дори пари и рекета да си платим няколко милиарда за "нови" оръжия за да ги умилостивим. България я чакат много тежки времена, а вие сте се загрижили кой спечелил изборите, това няма никакво значение кой е спечелил изборите.

137

ДО 153

преди 3 години

България я фалираха 3 пъти след 1989г. Не е по времето на Живков.По времето на БСП е. БСП фалираха 3 пъти държавата и схемата им беше:- ПРИВАТИЗАЦИЯ- БАНКОВИ ПИРАМИДИ- КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИТе създадоха и хиперинфлацията по онова време. Аз съм пенсионер. Помня всеки ден. Помня купоните. Помня как осъмнахме един ден и парите, където събираха нашите и ние с брат ми бяха пари за по 1 апартамент. Парите в банката се превърнаха в пари за 1 телевизор.Но нямаше от къде да купиш хляб, олио, обувки. Нищо

136

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме построили Южен Поток сега България щеше да е ключов енергиен играч в ЕС. Още повече при сега при covid кризата щяхме да станем незаобиколим фактор в ЕС, все едно кой управлява и печели изборите. Вместо това българите предпочетоха да са васали на САЩ и Брюксел и да изпълняват жалката роля на куче което лае срещу Русия. За кучeтата - кучeшка съдба.

135

Ф.С.В.

преди 3 години

Глави ще управлява с подкрепата на всички -но без ГЕРБ!! ахахахахаххахаа Тази Росица Кирилова как се :наигра" напусна Слави и отиде в ГЕРБ -само че скочи от кораба на Слави -право в реката -ахаххахахаха))) Дано Слави я смачка -Той е много отмъстителен )))

134

Работодател

преди 3 години

Трябва да се въведе прогресивен данък както на запад при капитализма. В България още е комунизъм и работещите се облагат с плосък данък, а на запад със средна заплата вече плащат 50% данъци и осигуровки, докато бизнеса е облекчен от данъци и плаща плосук данък. А в България не въвеждат прогресивен данък ами товарят бизнеса с акцизи и такси. Никога няма да станем бяла западна държава при това положение.