14

евала

преди 2 години

Гаранция нито ще влезе, нито ще касира един лев. Но избра брутален момент да закопае Корнишона и тия около нея които го е*аха преди близо четвърт век. Никога не е бил *** тоя човек. Пореден изкусен ход.

13

Анонимен

преди 2 години

Защото го съкратиха от преподавателското място!Не става само с акъл! Трябва и да се яде!

12

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Напишете при бай Гугъл, виденов кеворк и като изгледате интервюто барем нещо влезе в тиквите ви и видите голямата картинка отгоре, от орлов поглед. Виденов влезе и излезе от политиката беден, отказа да продава предприятия и държавни активи и му спретнаха финансово фиаско.Дойде послушния Костов и продаде всичко.Нефтохим,БГА Балкан за 150хил.долара,Кремиковци за 1- ЕДИН долар и т.н. Поставените цели бяха изпълнени от другаря И.К.Относно Жан и бсп- той отдавна се отрече от тая партийка.

11

Анонимен

преди 2 години

Жан Валжан е активиран от ДС за да отклони част от БСП електората както и част от отрицателният вот срещу Боко.Или с други думи в полза на ДПС-ГРОБ, ето ЗАТОВА беше активиран тоя ***.Изпържиха го 1997 същите които сега пак го пързалят.Пълен БУННАК пловдивски.Този е за психото а не за политиката.

10

Цирк Валжански

преди 2 години

Тоя вот ще е парад на скелети. Кобрети щом влиза с партия явно здраво се тресем. Иначе за комуниста, читав е, въпреки, че не съм за тях. НО го употребяват като Царя. За пореден път.

9

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов ми беше преподавател. Като такъв мога да кажа ,че е един от малкото, които наистина това им е призванието. Интелигентен , възпитан и скромен човек. Помня ,че кара някаква 30 -годишна трошка.Според мен не става за съвременния парламент. В този състав с устатни и прости селяци ще го разкъсат. Нима мисли, че може да има диалог с простия Борисов или онази Мая Манолова..

8

Анонимен

преди 2 години

"Защо Жан Виденов се завръща" .............Ако някой не разбира ЗАЩО Жан-*** беше АКТИВИРАН не виждам смисъл да му обяснявам.

7

Анонимен

преди 2 години

Откъде я измъкнаха тая вмирисана мумия Жан Виденов? Не му ли стига, че за година и половина успя да докара България до просешка тояга? Дали е бил некадърен и виновен, все тая. Виденовата зима всички я изгладувахме. Доларът стигна 3 000 лв. З сравнение днес доларът е около 1.78 лв. Ако искате отново да станете милионери за няколко месеца, гласувате смело за Жан! Той ви обещава, че до една година ще взимате 6-цифрена заплата и ще ги пазите в банка, защото в магазините тоал. хартия няма да има.

6

Анонимен

преди 2 години

Само който не е преживял онова време с две деца и седмична заплата колкото за два хляба може да иска Виденов да се върне. Май съвсем са се побъркали. Или вече на всичко са готови за власт и да се доберат до копанята. Най-ужасно е било, когато комунисти са ни упралявали.

5

Анонимен

преди 2 години

До НанеИстина ли бе Нане? Колко стана 1 долар в левове тогава?Май всички минаха и на диета по това време, изобщо държавата цъфтеше нали?Ама от къде изпълнявате такива *** оти ?

4

До 3

преди 2 години

Такова нещо, като честен политик е съществува.

3

До 2

преди 2 години

Пародия ще бъде ако за него гласува някой освен близките му.

2

Нане

преди 2 години

Това е единственият честен политик в България, когото сороските глобалисти, унищожители на България свалиха от власт с цветна революция...Майдан, за да разграбят България безнаказано...

1

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов отново в политиката... Верно сме пародия на държава.