225

Просто

преди 2 години

са си го загинали ;)"Отвил" се е нещо повече и - гитмиш!А другите са ги поомлатили като за масовка.

224

Анонимен

преди 2 години

Съдът и съдиите са най-корумпираните. Всички мафиоти са оправдани. А дела, които са нарисувани ( например убийството на жърналиста Милен Цветков) ги влачат с години и накрая на убийците им дават условни присъди, защото са деца на .....известни .....Пример: Максим Стависки , Красимир Катев, прокурорския син Бисер Андреев, ....

223

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

колко ХОРА унищожиха мутрите

222

Анонимен

преди 2 години

В България няма правосъдие....................Добре, че Господ е българин и наказва виновните.

221

Прилича

преди 2 години

ми на мутренска саморазправа от дивите 90 . Нека някой ме обори като се има предвид биографията на хамстера . Но в подробностите се крие истината. Все пак Киров дали не черпи?

220

Анонимен

преди 2 години

Кръстникът паднал в дола. Местните бизнесмени плачат за благодетеля си. Частни линейки и частни лекари летят по магистралите, черните пътища и лазят в пропастите да спасяват своя благодетел.................В такава държава ли ще закривате специализирания съд и специализираната прокуратура? В мафиотска държава с мафия, Кръстници, Благодетели, зависими бизнесмени като зависими селяни????.... Всеки, който закрие спецсъда и спецпрокуратурата е част от мафията и работи за своя благодетел Кръстник.

219

Клуб на Книгата

преди 2 години

15 джипа с дебеловрати мъже в Балкана. Сигурно са от клуба на книгата - събрали са се да обсъдят книги, които са ги впечатлили последния месец.

218

Народно творчество

преди 2 години

Няма вече джипове джетовееееее.....

217

Анонимен

преди 2 години

Един по-малко. Чакаме следващите. То се е видяло, че по законен начин с такива индивиди държавата не успява да се справи.

216

Версия:

преди 2 години

50-те мъже с 15 джипа са били на пикник.

215

Анонимен

преди 2 години

Присъдата не е закъсняла много .само две седмици.Не знам що е в топ новините?Важна престъпна легенда ли е

214

Saki

преди 2 години

В тъмницата в Рила обикалят мутри с джипове, а по другата пътека са джиповете с шефа на ДАНС и Бистришките тигри.Всички въоръжени с прасета в багажниците. Дето се вика хайдушка планина пълна с частни и държавни хайдути.

213

Лили Иванов

преди 2 години

Сега Слави Офшорката и Тошко Мазната коса ,като купят три въртолета и трите ще ги пращат да спасяват мутрите в деретата.Е ние ще плащаме но свикнали сме.

212

Анонимен

преди 2 години

част от жертвите на опг Пеевски-Борисов-Цацаров-Гешев Ваньо Танов, Мишо Бирата, Стоян Тонев, Хамстера..... Информацията струва повече от човешкия живот за шизофрениците от по-горната опг

211

Бонго Бонго

преди 2 години

Кой съобщи, че е карал през ноща?Вероятно е карал след обед.

210

Granik

преди 2 години

Мутрите са предпазливи, не смеят да се качат в държавните линейки,а си викат частни. Не се знае къде ще те закара държавната линейка и кой ще се качи е нея по пътя.

209

Анонимен

преди 2 години

На всички, които имат джипове и имат т.н. бизнес, а нищо не произвеждат да се отнемат колите! Всички които произвеждат и си плащат данъците на открито (не минимална застраховка, другото под масата) да си купуват каквото искат, но те са малцинство! Приятна неделя с поздрави от Европа!

208

Нема Обхват

преди 2 години

МВР: "Какво правите с 15 джипа високо в планината, през нощта" Мутри: "Бяхме на разходка, престъпление ли е, господин полицай?" :D

207

Arion

преди 2 години

Вакса нещо, имал ли е,,, първа, 2 -ра доза,, поне да знаем от какво е починал//

206

талибантурист

преди 2 години

Идваме и решаваме всички проблеми.