В Рила при тежък инцидент е загинал Антон Петров - Хамстера

Джипът му се обърнал при оф роуд каране и е паднал в пропаст
Обновена: 1 авг 2021 13:25 | 1 авг 2021 08:12, Анисия Иванова
386
В Рила при тежък инцидент е загинал Антон Петров - Хамстера
Снимка: МВР

В Рила при тежък инцидент е загинал Антон Петров - Хамстера. Джипът му се е обърнал по време на оф роуд каране и е паднал в пропаст. Има жертва и трима пострадали. Източници от полицията са потвърдили самоличността на загиналия.

Към 21 ч. снощи няколко джипа, сред които и този на Антон Петров, се връщат по черен път към гр. Рила в м. Илийна река, вдясно от Рилския манастир.

По неизяснени още причини Петров губи управлението на джипа, който пада в 100-метрова пропаст.

Следващите го спират и се опитват да достигнат до Петров. Тъй като пропастта е дълбока и скалиста, неколцина падат, получавайки травми.

Започва частна спасителна акция, в която участват приятели на Петров, както и бизнесмени от цялото Рилско корито, за които той е благодетел.

Едва към 21.45 ч. участниците в „акцията“ подават сигнал на тел. 112 за инцидента и за четирима пострадали, съобщи БГНЕС.

Към Илийна река са изпратени три линейки от Благоевград, гр. Рила и Дупница.

Те обаче са спрени в м. Бричебор, където се събират Рилска и Илийна река, тъй като в района има 15-на МПС на приятелите на Петров.

Впоследствие двама от пострадалите са транспортирани за Пирогов с частни линейки, също извикани на местопроизшествието.

Цяла нощ екипи на полицията са правели оглед на мястото, което е високо в планината.

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят в последните няколко години. Родом от град Рила, собственик е на няколко фирми. Той е един от задържаните от групата за отвличания "Наглите". Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред обвиняемите по делото "Октопод", но преди две седмици беше оневинен.

След софийския период Хамстера се установява в родния си град , където става местният благодетел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКВИ 15 ДЖИПА БЕ ***.ДАНО ВИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО КАТО ПИШЕТЕ БЕЗ ДА ПОЗНАВАТЕ ХОРАТА И БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО СТАНАЛО.
264
3
 
0
 
! Отговори
Г преди 2 години
ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК.***.НЕ ПИШЕТЕ КАТО НЕ ПОЗНАВАТЕ ХОРАТА
263
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм сигурна, но може да са ходили до тайно място в планината да изровят закопани средства от откупи след отвличане. И тримата знаят къде са ходили. Вече и в планината не знаеш на кой ще попаднеш.
262
4
 
1
 
! Отговори
До 295 преди 2 години
Акцията е започнала от хората които са там да не се губи време,проблема е слизането в пропаста,което за оборудвани.А и по бързо ще дойде частна линейка отколкото държавна,защото Рила не е София,нито пътищата.Изненадващо е колко много местни хора се включили в спасяването, блокирали пътищата с колите си.Това говори и за отношението към този човек.
261
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е щом е бил оправдан, сега може да си живее живота.
260
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега като гледа отгоре, какво ли си вика? Живял цял живот като престъпник, натрупал незаконни пари, които не занесе горе, а му остана само лошото име и хората вместо да реват за него, се радват че го няма вече. Е, струвало ли си е?
259
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За криминално героите, няма да ревем. Кой знае колко семейства е съсипал. Господ си знае работата, от правосъдието може да се измъкне, но от него, не. Много хора не вярват в това и сипят лошото.
258
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този дето е починал го гледах в едно предаване и твърдеше, че има достатъчно доказателства за да вкара Б.Б. е затвора.
257
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
значи:...-"почва частна спасителна акция, в която участват приятели на Петров, както и бизнесмени от цялото Рилско корито, за които той е благодетел.".....Добре,но какво ще рече "БЛАГОДЕТЕЛ"?!?!...Нещо като "Рилския Робин Худ"?-Да взема от богатите и да го дава на бедните?..Или точно обратното?....Знам,грех си е,но...понякога такива инциденти компенсират донякъде нашето безсилие.."Частна спасителна акция"....Това ми напомни шествията на облечените в черно мутри след ковчега на поредния отстрелян
256
4
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Ако махнем троловете, които това работят, някой от пишештите има ли представа за човека, за който пише? Познава ли го?
255
1
 
9
 
! Отговори
Лошо ! преди 2 години
Хамстера е загинал , защото е нямал шнорхел и плавници.
254
0
 
16
 
! Отговори
супер преди 2 години
мутрите сами се избиха хахах
253
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шпинер, Солар,В БРД също стават такива инциденти, напр сръбската мафия и Шабан. Там обаче не излизат по медиите. Има си достатъчно служебни лица, които да се интересуват от тях по полицейските справки. Четирима паднали, един загинал, дошли частни линейки и частни медии. Дай да видим на какъв режим е бил клетъчният му телефон, имал ли е инмарсат телефон, всичко изпуснато както винаги, а можеше много просто да го подслушват с една програма, разбира се позната само на полицията
252
5
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Ако беше Балтов още в Пирогов, щяха да го жертва на ковид 19
251
4
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Der alte Spinner: Да но в Германия има лифт на всеки баир :) Тук няма !Освен това има патеки около метър и 30 широки с камъчета навсякъде в планините където да се движат хората без да се калят. Тук няма !Всъщност опитаха да направят но разни "зелени" протестираха. Когато направят лифтове и алеи тук за разходка може да питаш какво правят джипове .....
250
0
 
6
 
! Отговори
БАИКО преди 2 години
от утре бг. е в траур.
249
1
 
35
 
! Отговори
Киро Хикса преди 2 години
В крайна сметка, избягна правосъдието на корумпираната, поръчково платена българска съдебна система, но сега е изправен пред един друг Съд, където няма да може да си плати и ще си получи справедливото наказание.
248
1
 
16
 
! Отговори
А преди 2 години
Кой и защо го изтърпя жив точно до сега, когато беше оневинен от съда?
247
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поклон пред светлатс памет на благодетеляна по сериозна нота, частната спасителна акция ми прилича на сценка с минйони - търчат, правят глупости и след това гледат тъпо. Пожарникари съвместно със бърза помощ биха се справили по добре. Сега минйоните да обясняват на капо ди тути капи защо са звънели на 112 късно.ама то такова..ъъъъ...
246
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анисия.........майната ти...