21

Анонимен

преди 2 години

ИТН - Излъгахме Този Народ. Нямам какво повече да кажа. Два пъти гласувах за тях. На следващите избори, ще гласувам за Бойко Борисов. Тея ги ще ги отсвиря, както те два пъти отсвириха Българския народ. Точка по въпроса и не се занимавам. Чакам следващите избори и тия ги пращам в десета глуха.

20

Лайню

преди 2 години

Абе проздьо, на мен като ми кажат понеделник почваш работа, а не отида. Не е комунизъм да те вземат с полиция. *** га нчу.

19

Мале

преди 2 години

Още средата на лятото, 800 заразени и кво ще става никой не знае. Някакъв служебен министър дето нищо не прави, защото знае че е още за една седмица! Той го и казва!

18

данъкоплатец

преди 2 години

Молим умните чужбински "българи", дето ни докараха този чалгар, да си дойдат в България и да се насладят на гаврата която сътвориха на народа ми!

17

Анонимен

преди 2 години

Ами точката за гласуване на проекта кабинет сигурно ви е някъде на лицето във вид на черни точки, ако някой иска просто да си прави гарга а и да си гласува без целно и да си прави гарга а с опунент да си ходи у тях да се кара с жена му, че не е завършила за моден дизайнер в Париж, за да се облича по-добре, за финансист в Швейцария, за да се справя със семейните финанси По- добре и за готвач в Италия, за да ти готви По- добре, а ако искаш да вадиш кирта на хората, ходи да и търкаш гърба на жената

16

Лайню

преди 2 години

С име гербери тук. По добре Баце да празнува 10 милиарда отколкото да харчим за избори. Слави да си гледа шоуто, ама га ня не си гледа РАКИЯТА и бърка бетона. Га ню с *** 800лв и средно незавършено най много знае. Виж ти *** по умен от кандидат министъра, министъра бил плагиатствал. Ех ***

15

аа1830

преди 2 години

Аз не можах да разбера (сериозно питам и отговор не търся) сега Пацо поради лични мотиви ли не иска да е премиер или Слави не иска да му се гласува кабинета. И това укази, конституция, президенти, държ. вестник нещо някво значение има ли. Той Пцо мобе следобед да каже че поради лични мотиви иска да е премиер отново или Слави да пак през ФБ да се включи..

14

Анонимен

преди 2 години

Като гласувате за чалгари, вместо парламент - гюбеци и кючеци ще получите. А държавата, кучета я яли.

13

Анонимен

преди 2 години

Направо се е утепало. Протестърчетата сигурно се уплашиха от едни следващи избори, където ще им лъснат голите з....ци. Какви ли не и....ти са ни били премиери, включително и откровени престъпници, никой не се е ровил в трудовете им, за да изрови 5 изречения, които показват че тоя човек не става. Щото не бил ставал и точка. АМИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СКАПАНАТА СЪДБА. За да се угоди на *** като Мая и Христо.

12

Асан

преди 2 години

Да кара стария тогаз :)))

11

АнонимеН

преди 2 години

До aa1830/ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!! ГЕРБ, МАЯ И КОСТОВ ДА ПЛАТЯТ НОВИТЕ ИЗБОРИ! ТЕ ОБЯВИХА ПУБЛИЧНО, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ!

10

Ку40

преди 2 години

Абе и 3 лева да струват изборите, на теб ли ще ги дадат?

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя да се оттегли от политиката изобщо, всяка жаба да си знае шоуто.

8

Митева

преди 2 години

Кажи,паралелепипед!

7

Пламена е болна легн

преди 2 години

Пламена я няма. В петък готова, изпълнила мандата, днес болна легнала по лични причини. Заслужи ли България да стане за смях, заради изфирясалите от чалга и акохол мозъци.

6

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ, МАЯ И КОСТОВ НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ))) ЗА КОЕТО БРАВО НА СЛАВИ!!! НО ДА ПОДКРЕПИ РАДЕВ И ТО НА ТОЛКОВА РАНЕН ЕТАП Е БЕЗОБРАЗИЕ И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ЕЛЕКТОРАТА НА ИТН!

5

aa1830

преди 2 години

Една гилотина днес пред парламента и на излизане хопппшш. 200 млн ни струват тея цирковв, а събираме капачки за кувьози....!

4

Анонимен

преди 2 години

И цирк "ИТН" продължава с нова програма! Не се блъскайте, ще има билети за всички, чичко 7/8 все пак трябва да заработи нещо от цялото представление.

3

Samo minavam

преди 2 години

Затваряйте, смрадливата кочи.а.

2

Ненков

преди 2 години

Говори ли или ги сричаше репликите